Aspirante optimiste !!!> 20 ani (616)
Raspunsuri - Pagina 13
SimonaS81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankcta Buna dragutelor Si eu abia am aparut d la munk SI la noi ninge. in sfarsitAncuta , in curand ![]() |
Fratele meu sta in mangalia....inseamna ca si acolo ninge

SimonaS81 spune:
| citat din mesajul lui ankcta Si sapt viitoare este randul meu ! Asa sa-mi ajute Dumnezeu! ![]() Ancuta , in curand ![]() |
Sa dea Dumnezeu asa sa fie!

ankcta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SimonaS81
Fratele meu sta in mangalia....inseamna ca si acolo ninge ![]() ![]() "My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet |
Ninge c-n povesti!
Si s-a depusssssss....Sti k la noi cam asta era problema

Ancuta , in curand
ankcta spune:
Offf fetelor eu maine am serbare cu copii
dar nu cred k am cum sa ajung 
Maine trebuie sa vina si mosul cu cadourile de la CJC. Saracutii in seara asta erau inebuniti care mai de care voiau sa ne cazeze la ei numai sa nu plecam aksa si maine sa facem serbare
Ancuta , in curand 
SimonaS81 spune:
citat din mesajul lui ankcta Offf fetelor eu maine am serbare cu copii dar nu cred k am cum sa ajung ![]() Maine trebuie sa vina si mosul cu cadourile de la CJC. Saracutii in seara asta erau inebuniti care mai de care voiau sa ne cazeze la ei numai sa nu plecam aksa si maine sa facem serbare ![]() Ancuta , in curand ![]() |
Pai poate o sa faceti serbarea...poate o sa mearga masinile.Cine stie, mai e pana maine.
racheel spune:
Buna seara fetelor 

Azi m-am gandit ca daca imi vine CM exact la 28 de zile cum imi venea pana acum o luna ar fi exact pe 25 decembrie.Daca nu ar veniiiiii as primi si eu || exact de Mos Craciun.
![]()
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png
bellasamoyed spune:
ola fetelor...
am ajuns si eu acasica...dupa o zi nebuna,nebuna![]()
nici nu prea am apucat sa mananc azi![]()
va
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul