Ce fel de mame (2) & altele

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca74

Ilincuta mamii, « tzucal » are si sensul de caciula. Prin zona folclorica de unde este bunica-mea, asta-i sensul curent.
Cu ajutorul tau inestimabil am aflat astazi ca are si alt inteles.

My posts represent my own opinions, thoughts, etc. and no one else's.
Mamica de Zanuta mica, Anna Laura

www.youtube.com/watch?v=ckFvoGRPiCU&feature=related/" target="_blank">Shape up, Anca!
Le meilleur moyen de réaliser ses rêves c'est de se réveiller.

Io am idei putzine da' fixe: care-i zona aia folclorica unde "tzucal" are sensul de caciula?!...O fi glumit careva cu tine si-ai luat-o tu de buna. In veci n-am mai auzit de-aiestea, auzi, sa-ti pui tzucalu'-n cap:))))
In alta ordine de idei, XIO nu mi se pare agresiva, cel putin nu la topicul asta.
Merry Christmas!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Anca, incearca sa nu mai adopti ideile altora, mai bine ti le formezi singura ;)
Crezi ca in discutia asta m-am bagat de dragul de a discuta in contradictoriu? Sunt cumva singura care discuta in contradictoriu cu tine?
Spui ca nu am experienta..pai afla ca in acest subiect chiar am o experienta al naibii de bogata.
Ce zici, am voie acum sa vorbesc cu tine?
Stiu, stiu, te-am exasperat cu intrebarile, ce sa fac daca nu stii sa raspunzi la ele, asa e, incerci sa atragi atentia cu altceva, e un mecanism de aparare des intalnit.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ilinca, in Moldova se zice "tzuhal" la sac (un sac mai mare).O fi vrand sa spuna ca isi pune sacul in cap, dar a incurcat literele ...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Ok, am inteles (cred eu).
Deplingem o perceputa lipsa de feminitate a celor care ne calca (cu tocurile sau bocancii) pe nervi si ridicam in slavi o utopie (cam cum am vrea sa fie lucrurile).
Orice aducere la realitate e prea dura de digerat, orice argument este invelit intr-o poleiala si ne-combatut (ca deh, sintem femei) iar orice fel de incercare a privii problema din alt unghi este prompt aruncata la cos sau "invaluita" intr-o logica care imi scapa.
Si traitul cu capul in nisip este o optiune...corect!

In cazul asta, spor la cumparaturi, Sarbatori fericite si noroc in continuare (daca aveti fete, va va trebui o doza dubla de noroc).

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

ocebine, nu stiu daca mie mi se adreseaza mesajul.
Daca e cazul, unde gresesc? Chiar am fete...

Poate ma insel, insa nu accept fara demonstratie ideea ca barbatul este dusmanul femeii.

Intr-o alta ordine de idei, mie mi se pare evident, chiar si pina sa citesc articolul despre bonobo (link dat de lorelaim), ca fetele sint altfel facute decit baietii.

Fetitele bonobo au trecut nonsalante pe linga tractoare, fara sa le simta farmecul care l-a invaluit instantaneu pe baietelul bonobo.
Baietelul bonobo a simtit imediat ca orice bat e o chestie minunata, buna de tranformat in arma, pe cind fetitele bonobo nici macar nu-l remarcau.
Etc, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca74

mianna, sa stii ca si eu, de felul, meu nu ma pun de buna-voie in situatii frustrante si fac tot ce pot pentru a le ocoli. Uite cum ne-am nimerit! Tocmai de-aia evit sa ies la 5:00 dimineata si -14 C in pijama si cu tzucalu' lu' barbatu-meu pe cap sa dau zapada inghetata de pe treptele de la intrare. Pe cuvant daca ma jenez sa procedez asa!
O fi dreptul meu de a invarti lopata precum facaletul la placinte, drept castigat de cine stie ce feministe vajnice, dar uite ca atata timp cat am sotul langa mine si e sanatos, in putere, inalt ca bradul si voinic, prefer sa-l trimit pe el la munca asta "de jos" (presimt ca iar se va lua XIO de mine ), nu inainte de a-i promite ca-l pup si-l dragalesc in cel mai feminin stil posibil daca face luna si driveway-ul cu aceeasi ocazie! .. Na, esti multumita?
Daca ai nevoie de "tactici" din astea de cucerire a "inamicului" cu vorbe frumoase si ochisori dati peste cap, iti stau la dispozitie.

mersi, da' prefer sa fac altceva cu inamicu', fara sa deszapezeasca si autostrada interstatala da' felicitarile mele pentru dreptu' asta, si toata compasiunea mea pentru stangurile pe care nu le vezi din cauza albului orbitor al nametilor care te-au cotropit.

la prostitutia emancipata ai de gand sa-mi raspunzi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gmmm

Eu am inteles din primele mesaje ale Ancai (si ale lui ladyJ, cred ca si lucialu a scris ceva in sensul acesta) ca problema e atunci cind femeile se forteaza sa se comporte intr-un anume fel. Cind cara betoane doar ca sa dovedeasca ceva, si nu fiindca asa le face lor placere.

eu n-am inteles cine, ce si cui trebuie sa dovedeasca si daca chestia asta se mananca sau tine de cald

tare-as vrea sa vad fiinta de orice sex care cara betoane desi: a. nu-i place; si b. nu e nevoita sa faca asta, ci doar c. trebuie sa dovedeasca ceva cuiva (nu vorbim de pariuri, sper, ci de o chestie asa mai a la long).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

Pai daca n-ai stiut planul casei mele si totusi raspunzi si imi dai solutii, inteleg asa: fie, da, am zis bine, raspunzi din imaginatie, fie, da, am zis bine, raspunzi din nestiinta de cauza, din placerea de a te contrazice. Inutil sa dezvoltam...

Pup,
Gabi

n-ar trebui sa cer cumva si copie dupa buletin celui care intentionez sa-i raspund? nu se raspunde din nestiinta de cauza, ci eventual in nestiinta de cauza, si nu, nu dezvoltam, ca n-am nevoie sa intreb si cine-s meteorologii care nu nimeresc prognoza ca sa raspund la ceea ce s-a scris. cam asta se intampla pe un forum, raspunsurile se dau pe baza cuvintelor postate, nu a actelor de cadastru din sertarul postatorului.

pup si io. fericiti vecinii tai. nu te muti mai spre bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

sincer, cred ca incepe sa se sara calu'. V-a spus femeia o parere, da-i si diseaca si lupta si dai.ok. are bunavointa sa raspunda, chit ca ea e una(cea disecata) si voi cateva mai multe. Va spune ca are si ea una-alta de pregatit si se scuza, ba mai lasa si urari. Remember? Craciunul???cu spiritul lui totalmente disparut de pe-aici. Hai sa luam un pic de aer, ne vedem de alte cele si dupa craciun poate ne dam cu parerea un pic mai relaxate, chiar s-au incins spiritele si e pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

asa e la fiecare sfarsit de an, dupa care urmeaza un subiect la zZ cu pupat piata independentei :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

"Imaginea asta cu femeia vinata de bataie timp de milenii, tremurind ca o frunza in vint de cum auzea vocea barbatului, o consider propaganda pina la proba contrarie. "

Asa e, nu toate femeile au fost abuzate si maltratate in istorie...daca e sa ne uitam la femeile spartane, aveau aceleasi drepturi ca si barbatii si nu le hartuia nimeni, nu le batea nimeni.

Asta cu bataia tine de atitudinea femeii, daca se face ea carpa, atunci barbatii si ceilalti o vor trata ca atare.
Cel mai bun exemplu e taica-miu...pe mama a batut-o de i-a sarit apa in cap toata casnicia(13 ani)ca nu a stiut sa isi ceara respectul cuvenit dar pe noua lui sotie nu a atins-o nici macar cu un pai, niciodata, in cei 17 ani de cand sunt impreuna. El e acelasi om dar femei complet diferite.

Adriana mami de Isabelle Marie - 3 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput