FIV in Ungaria 122
Raspunsuri - Pagina 8
Lyette spune:
Rozali
Am auzit si eu ca ar scadea calitatea odata cu numarul ovocitelor.
Totusi ei nu pot controla fenomenul ?
Ai luat aceeasi doza de medicament pe tot parcursul tratamentului?
kemskaia spune:
denisa, miki, adc, multumesc pt raspuns
am primt tratametul:
Flucovim (am vazut ca e aceeasi substanta activa ca si la Diflucan) 2 tb - 1 tb la 7 zile eu si sotul la fel
ovule Macmiror complex
si dupa tratament Feminella vagi c, gynophilus sau orice altceva ce ajuta la refacerea florei (mai erau ceva ovule, dar nu'mi amintesc acum)
am mai luat Gynophilus dupa un alt tratament, sunt f bune
adc - nu cred ca e grav,dr mi'a zis doar ca flora e mai incarcata, totul arata f bine, col, ovare, uter (a facut si eco) dar am unele simptome de candida (uneori mancarime + scurgeri, dar f putine)
am inteles ca Zadori e in concediu pana in 5 ian, parca.
m'am gandit si eu sa scriu un mail, dar, fiind in concediu...mi'a fost f usor sa intreb aici
sa vina Mosu' la toate cu cadoul mult dorit
Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2
cristy1977 spune:
buna ziua fetelor,
am ramas cu 3 cutii de pregnyl de 5000 de la tratamentul de sustinere a sarcinii, l-am procurat din israel si a fost tinut numai la frigider, il dau la banii la care l-am luat, daca va intereseaza, dati-mi un pm
va pup pe toate si va imbratisez cu drag si ma rog pentru voi sa reusiti si sa aveti in burtica cat mai curand bebelinul mult dorit
sarbatori fericite si un an nou cu multe impliniri
va pup
cristina
and the miracle happened... 11 +
dragoste777 spune:
Crysti o sai dau adresa ta la o prietena care tocmai cauta pregnyl
am insa o intrebare, am mai auzit si la alte fete ca se da pregnyl la sustine, asta cum functioneaza, cate si cat timp trebuie injectate?
multumesc
naty76 spune:
Buna Iulia,sa ti traiasca cele doua minuni!Cu care medic ai facut fiv-ul?
alla76,ce faci,cum te simti?
si restul fetelor
rozali77 spune:
Lyette,
Multumesc frumos pentru gandurile bune. Personal cred ca la clinicile private nu-si permit sa faca neglijente crase pentru ca din asta traiesc. Pe de alta parte mici incidente sunt posibile oriunde. Cat despre rate de succes trebuie sa fi atenta la cum este exprimata: unele clinici raporteaza "sarcini biochimice", adica beta pozitiv (dar nu toate femeile cu beta mare au si o sarcina viabila). Alte clinici raporteaza sarcini confirmate ecografic, dar si aici stim ca in primele 12 saptamani se pierd multe sarcini. In fine cred ca cel mai relevant este nasteri de feti vii, ca de fapt asta ne intereseaza.
rozali77 spune:
Cat despre experienta mea, toate acestea s-au intamplat in decurs de 9 luni si chiar nu cred ca este vina cuiva, sau cineva a fost neglijent. Cred ca aceasta strategie nu a fost potrivita pentru mine, dar ca sa fiu sincera eu mi-am dorit o stimulare puternica sperand ca vor rezulta multi embrioni si voi face FET-uri ulterior. Pe mine cel mai mult ma sperie ideea de restimulare. Cat despre IA, acum cand ma gandesc mi se par o pierdere de vreme, dar am vrut sa incerc mai intai un procedeu mai aproape de procreerea naturala.
Cum spuneai foarte bine trebuie sa vrea Dumnezeu: sa-l ajute pe medic sa-si faca treaba fara incidente si sa ne ajute pe noi sa continuam.
Iti doresc mult succes in alegerea ta, sa-ti dea Dumnezeu gandul cel bun, dar cred cu tarie ca increderea ta in medic face mai mult decat perigree-ul clinicii.
Lyette spune:
MULTUMESC PENTRU TOT CEEA CE MI-AI SCRIS.
CAND VOI OBOSI SA MA TOT GANDESC INCOTRO SA MA INDREPT, PROBABIL CA VOI ALEGE SI EU O CLINICA....
INCREDERE IN MEDIC....SPER......
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui naty76 Buna Iulia,sa ti traiasca cele doua minuni!Cu care medic ai facut fiv-ul? alla76,ce faci,cum te simti? si restul fetelor |
azi mai bine ca am vazut delfinasul in uter.
si suntem acasa
hiperstimularea persista dar deja e suportabila. s-a mai retras din lichid si pot respira in voie
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009