FIV in Ungaria 122
Raspunsuri - Pagina 6
mada81lina spune:
Am fetelor o problema...dupa cum am scris mai demult, o sa incep cu inseminarile la Peter Kovacs. As vrea, chiar pe urmatorul ciclu. A vorbit sotul cu PK pe mail. In primul mail imi scrie sa iau Menopur z3-z7 apoi eco in z10. Sotul ii da replay, sa il intrebe daca avem nevoie sa aducem analize hormonale de z2. PK raspunde, ca nu, sunt recente cele pe care le am, si sa incep tratament z3-z7 cu Clomiphene Citrate 50mg. Acum eu am citit, si asta ar fi acelasi lucru cu Closty (care mie mi-a afectat urat de tot endometrul, la 2 incercari stimulare - lucru pe care i l-am mentionat lui PK). Si eu acu ce sa fac, iau si si, oare PK o fi incurcat borcanele, si mi-a zis odata una, alta daca alta (mail-urile au fost date in zile apropiate)
Uff ce ma enervez, nici nu am inceput procedura, si ma pierd in raspunsurile lui, cu toate ca sotul ii scrie in magiara, sa nu fie vreo problema de comunicare (si stie la perfectie maghiara, a facut si la scoala, si pe deasupra si lucreaza in Ungaria).
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Lyette spune:
Scrie/i din nou si da/i amanunte in legatura cu experienta anterioara.
Chicea de la Polisano, Sibiu, spunea ca atunci cand esti stimulata cu Closty poti intr/adevar sa ai un endometru mai firav. Micu, de la Cluj mi-a prescris Closty... iar in zilele 6/8/10 menopur.
Lyette spune:
Rozali
Ai fost la Budapesta? Eu acolo am fost miercuri, iar in toamna am facut o inseminare la Polisano, Sibiu.
Division of Assisted Reproduction (Head: Professor Janos Urbancsek MD, PhD, DSc)
Departament of Obstetrics and Gynaecology
SEMMELWEIS UNIVERSITY FACULTY OF MEDICINE
Baross utca 27, H-1088 Budapest, Hungary; tel/fax:+36-1-266-01-15
e-mail: urbajan@noi1.sote.hu
Lyette spune:
Multumesc pentru raspuns Gabi.
La Sibiu e vreo 2000 euro icsi, iar medicamentele 1000 euro, iar la Budapesta 300 euro analize hormonale si consultatie + 1300 icsi+ 600 euro medicatia(la care se adauga costurile drumului vreo 350 euro fiindca trebuie sa mergi de patru ori / intalnire initiala, analize, procedura in sine si cazare)
Lyette spune:
GabiB.
Multumesc pentru raspuns si sugestii.
Poate gasesti timp sa imi dai mai multe detalii despre clinica la care ai fost tu.
CAT TE-A COSTAT PE TINE MAI EXACT?
La Sibiu e vreo 2000 euro icsi, iar medicamentele 1000 euro, iar la Budapesta 300 euro analize hormonale si consultatie + 1300 icsi+ 600 euro medicatia(la care se adauga costurile drumului vreo 350 euro fiindca trebuie sa mergi de patru ori / intalnire initiala, analize, procedura in sine si cazare)
rozali77 spune:
Scuze Lyette,
Nu am fost prea explicita. Initial am facut 4 proceduri esuate la Sibiu (am inteles ca ai fost si tu acolo), dupa care am decis sa schimbam clinica in speranta unui nou inceput...si am optat pentru Szeged, Oricum in acest moment sunt in pauza.
rozali77 spune:
Rubia, multumesc frumos de incurajare. Sincer perseverenta ta mi se pare extraordinara. Toate incercarile le-ai facut in acelasi loc sau ai mai schimbat clinica pe parcurs?
rozali77 spune:
Miha, Multumescpentru informatii, cunosc ambele locatii (ma gandesc ca vorbesti despre cabinetul DR.Cristina Gug). Cred totusi ca voi incerca sa fac cariotip in Ungaria.
adc spune:
Madalina,
Ai o singura solutie, sa trimita sotul tau inca un mail, in care sa lamuriti neintelegerea. E posibil ca atunci cand ati intrebat de hormonale, sa se fi uitat inca o data peste dosarul tau si sa fi regandit tratamentul. Nu se va supara cu siguranta, si chiar daca ar face-o, e mai important sa fii sigura ca faci ceea ce trebuie.
Multa bafta.