FIV in Ungaria 122
Raspunsuri - Pagina 12
tannoo25 spune:
multumesc pentru gandurile voastre bune, fetelor,
atelocin, ai dreptate, aici ma simt bine, intre fete...atatea fete
tamaryllis spune:
Felicitari, Tanno! Sa aveti un bebelus sanatos!
37+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui atelocin74 mirela 2 , , NASTERERE USOARAAAAAAAAAAA !!!!!! gyongyi Badyguarzii & Florile |
mamaaaaaa
duminica sau luni vin motanii
duminica oricum ma interneaza, mi s au umflat foarte tare picioarele, compresie pe vena cava
am niste emotii
pupici si
+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 7z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
tannoo25 spune:
tamaryllis, ti-am trimis un pm si nu stiu daca a plecat inspre tine, caci nu il vad in outbox ...
merci,
Gabi_B spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
mamaaaaaa duminica sau luni vin motanii duminica oricum ma interneaza, mi s au umflat foarte tare picioarele, compresie pe vena cava am niste emotii pupici si +35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999) AMR 7z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult |
Mirela, ia-ti o tensiune neaparat, daca sint picioarele umflate! daca e mai mare de 14, suna dr!
NASTERE USOARA si bebei mancaciosi!
mamico!
Gabi+25
placenta previa centrala
mirela2 spune:
gabi tensiunea e buna
am vb cu dr
sambata facem inj cu celestone si duminica mergem la spital
intrebare: ce dispensar gasesc eu deschis in ziua de craciun ca sa fac injectiile?
una la 12 ore
+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 7z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
denisa220972 spune:
Buna dimineata la MOS AJUN va doresc un CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi, sanatate in primul rand si tot ce va doriti voi sa va aduca mosu' in cursul anului viitor.
Sarbatori fericite va doresc
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
elenus26 spune:
Buna dimineata la Mos Ajun!
Tanno sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si la termen ii doresc sotiei!
Mirela nastere usoara si bebei sanatosi! (poate se nasc de ziua mea )
Va doresc tuturor un Craciun linistit!
Va pup si va imbratisez!
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
Gabi_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 gabi tensiunea e buna am vb cu dr sambata facem inj cu celestone si duminica mergem la spital intrebare: ce dispensar gasesc eu deschis in ziua de craciun ca sa fac injectiile? una la 12 ore +35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999) AMR 7z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult |
Gasesti deschisa orice camera de garda!
vezi sa ai la tine o hartie/reteta de la dr tau cu diagnosticul si recomandarea de a ti se face Celestonele! pt ca altfel, e posibil ca medicul de garda de acolo sa nu-si asume raspunderea si sa nu-i dea voie asistentei sa-ti faca...mai ales daca nu te duci la un spital cu sectie de obstetrica...
te poti duce la Inst. Victor Babes sau la Sp. Caritas (acolo e si maternitate).
abia astept sa ne scrii de motanii tai!
tin pumnii!!!!
Gabi+25
placenta previa centrala
Llor spune:
Felicitari Tanoo......asa da cadou de sarbatori::))...nastere usoara sotiei tale...
Multumesc Kemskaia...pt linkul cu injectiile in burtica....o sa mi le fac singurica fiindca trebuie sa incep chiar pe 1 IAN....iar noi vom ajunge pe 5 IAN in Szeged.....sper sa reusesc:)))
VA doresc tuturor sa aveti un an mai bun, plin de realizari si sa auzim de cat mai multi...
CRACIUN FERICIT !!!
_
"Nu te agita atāt, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cānd le astepti mai putin."
Gabriel Garcia Marquez