BIOGENESIS FERTILITY CENTER (23)
Raspunsuri - Pagina 19
catalina2307 spune:
Ma bucur sa vad ca sunteti bine. Bravo, sa fie bine 10 luni de acum inainte.
ingeras - la multi ani, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si mamica a 2 a oar nul asta. Te pup si astept o bucatica de tort .
katiya spune:
Au fost 12 zile de stimulare. Mie mi-au facut E in ziua 6 a CM-ului a carui valoare a fost mai mica de 10 si am putut incepe stimularea. Celelalte fete parca au facut 10 zile de stimulare in lotul din mai. Nu stiu in a cata zi a CM-ului au facut ele primul estradiol.
Poate va ajuta Ella daca mai intra.
Va .
36+ cu
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Ma bucur sa vad ca sunteti bine. Bravo, sa fie bine 10 luni de acum inainte. ingeras - la multi ani, sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si mamica a 2 a oar nul asta. Te pup si astept o bucatica de tort . Catalina |
Cata, nu m-ai nimerit, nu prea mananc ...da'tie tot o sa-ti aduc o felie daca functioneaza panaramele.
Si eu la raport: Estradiolul 55o sambata, facut iar azi, dar nu am inca valoarea.
Endo 9mm
Foliculi 15 buc (10 pe OS, 5 pe OD)
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
paunas spune:
buna fetelor !
-procedura de fiv se realizeaza pe LOTURI daca vrei la dr.D A?
-cu dr.D A te intalnesti doar la inceput si la punctie-ET?
-monitorizarile cine le face?
-cat costa prima consultatie?
multumesc
sanatate si bafta tuturor !!!
catalina2307 spune:
citat din mesajul lui paunas buna fetelor ! -procedura de fiv se realizeaza pe LOTURI daca vrei la dr.D A? |
Da
-cu dr.D A te intalnesti doar la inceput si la punctie-ET? |
De obicei da.
-monitorizarile cine le face? |
Ecografiile sunt fcute de catre un medic ecografist.Rezultatele (eco +sange) sunt tranmise zilnic Dr. D care decide cu ce doze se merge mai departe.
-cat costa prima consultatie? |
150 RON.
filipac1979 spune:
salut,
fetele din experienta voastra - am sanse sa obtin un concediu medical de cateva zile daca imi dau de la clinica scrisoare medicala pt punctie si dupa?
ca mi-am luat atatea zile din concediul meu de imi vine sa plang si acum ar trebui sa-mi iau de maine si sa stau si vreo 3 zile dupa embriotransfer. eu am o doctorita de familie f naspa si am inteles ca nu exista cod pentru punctie.macar 2, 3 zile sa scutesc din concediul meu
ingeras26a spune:
Facut estradiol si astazi, mi-a iesit 1303.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
honeys spune:
Catalina imi spui si mie te rog frumos tu la cat timp dupa FIV ai facut ET si ti-a si reusit?
Multumesc frumos.
Va pup
catalina2307 spune:
honeys - in septembrie am facut FIV-ul, pe 5 octombrie am pierdut sarcina (de fapt sarcina biochimica) iar la sfarsitul lunii nov. am avut ET.Practic am inceput protocolul FET in z21 de la primul cm dupa FIV.
honeys spune:
Acum, mai am o intrebare ca tot mi-ai raspuns asa repede.
Ai mai facut o histeroscopie intre timp, sau nu?
Mie in oct am facut fiv in nov chiretaj si-as face in febr FET dar mi-e sa nu fie prea devreme.
Multumesc mult scumpa.