"Buburuze de 2009(36) LMA 1 An" Vine Mosu'
Raspunsuri - Pagina 13
Picky_toto spune:
CRACIUN FERICIT TUTUROR SI FIE CA NASTEREA DOMNULUI SA VA ADUCA IN CASA SI IN SUFLET, LUMINA, CALDURA SI IUBIRE.
Am terminat si noi pregatirile pe la 8, apoi am facut curat, ne-am imbaiat, si am pus-o pe printesuca la somnic..si imediat o luam si noi spre dormitor..dar am tinut sa va urez de pe acum un craciun minunat si maine vin la cafea si la recuperat.
Va pup si va urez o noapte linistita..
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 26+...
Asteptam sa vina Mosu' cu cadouri da' pana atunci ne pregatim
Va uram Sarbatori Fericite!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
neataaaaaa...
CRACIUN FERICIT fetelor,casa sa va fie plina de iubire si magia sarbatorii
hai poftiti la o ,perfuzabila cu nea,ceai fructat,trabuce si vougue
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
anna-mama spune:
CRACIUN FERICIT! SA AVETI TOT LINISTE SUFLETEASCA, SANATATE SI SARBATORI MAGICE!
La noi a venit Mosul, am tras cu coada ochiului sub brad dar n-am desfacut inca cadourile, si nici Vladut nu a intrat inca in sufragerie. Dar deja aseara a fost f fericit cand am impodobit bradutul
Revin cu detalii cand reusesc si sa citesc ce ati scris
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
emanouela spune:
Craciun fericit! fetiliiiiiii.....sa aveti parte de tot ce e frumos si de tot binele din lume
Picky_toto spune:
Craciun Fericit si neata,
La noi s-au deschis cadourile ptr Stefi...iar acum vizioneaza un Micky si prieteni lui..
Imi beau cafeaua cu sotul si revin mai tarziu cu detali si pozici
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 26+...
Asteptam sa vina Mosu' cu cadouri da' pana atunci ne pregatim
Povestea Printesucai
lavinia.p spune:
Craciun Fericit fetele mele dragi, sa va bucurati de magia Craciunului si sa va dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si tot ce va doriti alaturi de cei dragi voua.
A fost Mosu aseara...Rares a fost super incantat, nu a plans asa cum ma asteptam, din contra i-a dat si pusi la Mos si cand a plecat i-a facut tai-tai si i-a trimis pupici, jucaria i-a placut la maxim, pana la urma am gasit jucaria cu winnie pe care vroiam sa i-o luam.
Va si sa petreceti cu bine, noi azi suntem tot pe drumuri cu colinda
Ne pregatim cu drag pe cand vine Mosu
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
cris_82 spune:
Neataaaa...v-ati trezit??haideti la o calda,perfuzabila cu nes,ceai fructattrabuce si vougue
Cum ati petrecut fetele??La noi s-a lasat cu musafiri de la 9 dimineata si pana la 8 seara,first au fost finii cu piticul care au stat pana pe la 4,apoi sora-mea cu cumnatul,care au stat si ei 2 ore,dupa care a venit si fratele..a fost un craciun fain,dar si cu peripetii.Am vrut si noi sa scoatem masina din garaj ca sa ne luam finii,si am ramas intepeniti la nici 50 m de casa,in mijlocul drumului...si abea dupa ora 12 am gasit pe cineva cu o masina de teren sa ne scoata din mocirlelealasa ma vad azi cum reusim noi sa ajungem la nasi..Fi-mea diineata nici nu a dat importanta la ce e sub brad..nu de alta dar stiti ca dimineata marea ei pasiune e pentru un bibe cu laptedar dupa ce l-a terminat,s-a dus repede la brad si perima si prima data,direct in cutia cu bucataria cu oprit,chiar daca era bagata mai in spate..a dat la o parte restul si s-a dus ca un magnet la ce o interesa pe ea..Ne-a facut de mancare..i-a facut lu tati cafea,apoi s-a dus la broaste si le-a calarit.Cand a venit finutul,s-au certat pe jucaria lui pe care i-o pregatisem..A primit sectorista o gramada de jucarii,si azi plecam iar,si iar primeste
Si daca in timpul zilei nu a inchis nici un ochi,la 8 si 20 seara era deja cazuta la datorie,nato la 9 deja era terminat si in lumea viselor,iar eu l-am urmat si nici macar nu era 10
Acum ei stau in pat si se uita la tv..mare dragoste pe ei,fi-mea vrea sa-l scobesca in nas, si ta-si fuge in tot patul
Voi ce ati facut?cum au reactionat piticii?
Poze nu am decat vreo 4-5 bucati pe care o sa le descarc mai tarziu si o sa vi le arat
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
lavinia.p spune:
Ceau fetilii!
Cris buna cafeaua ca de obicei. Ce frumos vi-ati petrecut, ma bucur ca a trecut cu bine. Noi am fost ieri toata ziua plecati, am plecat pe la 11.30 la biserica, apoi la bunicii mei, apoi la soacra mea si am terminat la mami de unde am venit la 22 si ceva. Am culcat piticul si apoi la TV. Azi mergem la o prietena de-a mea in Ungaria la maternitate caci a nascut in 24 i-a adus Mosu cel mai frumos cadou un baietel, abia astept sa-i vad, apoi venim acasa si ne asteptam si noi musafirii. Nasii nostri nu vin, caci nasa e bolnava, sper sa se faca bine pana de Rev, caci trebuie sa-l petrecem impreuna.La noi a tot pluat zilele astea, a fost cam naspa, parca nu a fost Craciun....
Va si ne auzim!
Fetele voi ce ati mai facut?
Ne pregatim cu drag pe cand vine Mosu
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
getik1 spune:
fetele va pup, acu am ajuns acasa si sa ma apuc de trebi si revin la noapte cu poze si povesti
ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
Picky_toto spune:
Salutare,
Noi suntem acasa cu toti, adica cu toti copii. Ieri am petrecut tot acasa, am lenevit si iar am lenevit
Stefi si-a deschis ieri cadourile de la mosu si apoi a vrut sa i le deschida si pe ale lui Emmy, dar nu a avut voie.
Acum are toate jucariile imprastiate prin casa dar vad ca nu-i suficient...a dat navala si in plushuri pe care le arunca prin casa ..deh e sarbatoare...are voie..ca doar mama si tata aduna
Va pup, va urez petrecere frumoasa in continuare.. si cand scot pozele din aparat o sa pun cateva pe mail
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 27+...
Povestea Printesucai