"Buburuze de 2009(36) LMA 1 An" Vine Mosu'

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

www.youtube.com/watch?v=rrq03pZmlI8" target="_blank">Primiti cu colindul?

Suntem Floricelele de Liliac
Si-am plecat la colindat

Ia-n iesi gazda pana-n prag
Si primeste-ne cu drag

Ca venim sa-ti colindam
Vestea nasterii sa-ti dam

Ia-n iesi gazda in pridvor
Si primeste-ne cu dor

Ca noi daca am venit
Tu pe toti ne-ai omenit

Si de-aici cand om pleca
Gazda nu te supara

Ca suntem colindatori
Vestitori de sarbatori

Soare luminos si Craciun frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Ceau fetiliii! Apoape am terminat curatenia, mai am doar baia.Am spalat geamurile, sitele dein geam, mobila etc ce mai curatenie de curatenie, Rares e inca la soacra mea si sper sa-l mai tina umpic sa ma pot odihni umpic dupa ce termin baia.
Vad ca si voi sunteti ocupae cu treburi, parca parca incep sa simt ca vine Craciunul desi nu e ca in alti ani, am luat si eu azi bradutul si am sa-l impodobesc dupa ce-l culc pe Rares, abia astept sa vad ce o sa zica cand il vede la dimineata
Diseara dupa ce impodobesc bradutul fac si pozici sa vedeti si noua culoare si bradutul, doar ca nu o sa pot sa le pun pana maine sau poimaine cand ajung la mama sa le descarc acolo si apoi sa le iau pe stick ca mie mi s-au ars ambele USB-uri . Azi am ascultat din nou aceste 2 melodii, imi plac la nebunie, pot sa le ascult si nu ma satur never, poate va plac si voua :
http://www.youtube.com/watch?v=bIIL5p7_WKk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=N-roGMGyFu0
Crissa foloseasca Miruniciu sanatoasa cadourile ce i le aduce Mosu sau Baba, acuma-mi aduc aminte ca am vazut pe mail pozicile cu bucataria si astept si pozicile, de la toate de altfel
Siminama bucur ca ti s-a aprobat concediul super, concediu placut si sper sa rezolvi cu netul si sa intri si pe perioada concediului ca altfel ne va fi tare tare dorrr...la noi se imbraca soata in Mos si mai vine minunata lui familie maine seara la noi si parintii mei si ii vom baga in desaga mosului cadourile si sa vedem cum reactioneaza, am sa filmez oricum si pozeabia astept
Pickyma bucur ca nu e nimic grav cu puca..sa stii ca poate e o mica santajistasi sa vrea sa-ti atraga astfel atentia, urmareste oricum sa vezi...iar legat de activitatea lui bebe eu zic sa suni dr sa mergi cat mai repede la o eco, eu nu am patit asa in timpul sarcinii, din contra f activ, nu vreau sa te sperii dar suna-l cat mai repede pe dr sa nu fie vre-o problema dulce si sa ne spui dc ai fost la dr.
Getik si te asteptam!
Annasi Rares a fost o vreme tot cu mana la putulica, de se tragea de numa, dar acuma nu-l mai las mie- frica sa nu-si faca ceva la ea...eu merg dupa sarbatori la chirurg, o prietena de-a mea a fost cu baietelul si i-a explicat f frumos cum trebuie decalotata putulica si nu a trebuit sa-l taie i-a desprins el finut acolo in varful putulicii-fetele cu fetite ma scuzatidar la baieti mi se pare asa complicat cu putuca asta offff-si acuma cand il decaloteaza iese caputul fain afara, ceea ce la mine nu se intampla...in legatura cu cumparaturile nu esti singura, noi mergem la dimi dupa ce se trezeste Rares, sper sa nu fie mare nebunie ca mergem de dimi...sa foloseasca sanatos Vladut darurile, f frumoase dulci...cum e sora ta obosita? cat sta?...la noi e primul Craciun fara sister si imi lipseste mult
Getikimi pare tare rau ca soata nu a primit banutiistiu cum e, lasa ca si dc ii primeste dupa Craciun iei tu la Ary mica un cadouas, ca inca e mica si nu stie, dar poate aveti si voi nevoie sa va luati una alta, offf nesimtiti, dar din ce cauza nu i-au dat banii? dulci
Pickyda am mare noroc cu Rares ca-mi doarme bine si si de amiaza 3-4 ore...noi vom fi mai mult plecati de Craciun, cum se zice cu sorcova doar maine ce avem casa plina, duminica mergem la niste prieteni la Valea lui Mihai care e aproape de granita cu Ungaria si au zis ca ne duc la Debrecen sa vedem ce frumos e impodobit acolo, sa-i aratam mai bine zis la raresucul, asa-i plac beculetele, mereu mi le arata cand mergem seara cu masina...cu cuscra ne intelegem f bine, ea trece acuma prin niste momente mai dificile, dc ea va dori vre-o data sa intre sa va povesteasca e alegerea ei, zic doar ca dc as fi eu acum in locul ei as face la fel, nu prea as avea chef de nimic, se concentreaza pe Stefi, dar vorbim zilnic sunt ok, sanatoase si ne vedem si de Craciun, acum vin ele cu sorcova ca anul trecut am fost noi...Teddy nu s-a stricat ca norocu ci doar USB-urile de la calculator...pacat ca nu i-a placut cu saniuta, eu nici macar la tavaleala n-am apucat sa-l scot pe Rares dar vb ta sa fie el bine si doar om mai avea zapada iarna asta...am inteles ca de duminica ninge iar...sper si eu sa se deschida si la noi Aldi caci mi-a placut ce a luat soata atunci din Belgia si mai ales si ce preturi au avut, Lidl se va deschide in curand si la noi deci il asteptam si pe Aldi.
Fetili azi la noi a fost primavara am avut 17 grade afara dar nici asa nu e bine totusi in decembrie, mai era umpic si puteam face plaja
Floricelelor de liliac multumim de colindare, foarte frumos gestul vostru va dorim si noi tot binele din lume, sanatate si bucurii si UN CRACIUN FERICIT!
Gata merg sa termin baia caci imediat vine piticotul....moama ce carnat am scris si nu am avut de citit numai o pagina

Ne pregatim cu drag pe cand vine Mosu
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

gata fetiliiuitatii zana mika
http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/AryDecembrie#5553966782606885058
eu ma bag la nani ca sunt rupta

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sara buna
am revenit de pe coclauri
revin eu maine, sper.....daca nuuuuu, va urez numai bine si niste sarbatoti magice....dar eu sper sa revin
va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Emo, ce faci, fata, nu ai somn? Pe unde te-ai plimbat? Cadouri la bestiuta i-ai luat?
Getik, super pozele, ce statea Ary acolo calare pe porc, n-ai treaba cu ea Imi pare rau ca nu a luat sotul banii nu aveti la cine sa va imprumutati pana la salariu? ca sa fii cu inima impacata ca i-ai luat fetei ce voiai
Picky, Vladut nu e rosu la ochi, eu cred ca doar de oboseala face asa, dar il mai supraveghez. Vladut are antibiotic pana sambata inclusiv, o data pe zi are de luat. Ce sa-i faci, nu are voie sa bea de Craciunul asta Se simte mai bine si doarme mai bine, se pare ca o sa scapam. Da, ai dreptate ca e greu si sa o duci in brate, si ei sunt mici si obosesc repede mai ales pe zapada. Nu mai iesiti si voi departe de casa ca sa nu mai fii nevoita sa faci efort, macar acum pana trece zapada.
Floricele de liliac, multumim de urari si vi le intoarcem inzecit!
Lavi, da, greu e sa ai baiat, nici eu nu ma pricep deloc la chestii de-astea si de aia nici nu m-am bagat la decalotat noua pediatra ne-a zis ca e decalotat destul de mult si ca chiururgul o va face mai bine, dar nu ca ar fi vorba de fimoza sau vreo operatie...de fapt cica trebuie sa ne ducem pt punctul ala de grasime dar din ce am citit poate sa iasa si singur, asa ca mai asteptam pana la primavara si o sa vedem... Spor la cumparaturi maine, sa nu fie aglomerat, sa gasiti tot ce va doriti! Ce frumos ca ati luat bradut, abia astept sa vad pozele si sa ne spui cum a reactionat Rares. Si noi de Craciun trebuie sa mergem la socrii si sa ne vedem cu nasii, cu familia mea...asa ca o sa fim ceva pe drumuri ca in fiecare an. Sincer, mi s-a cam luat de Sarbatorile astea pe drumuri, mi-as dori parca si un pic de liniste Sora mea sta pana luni de dimineata, putin, dar tot e bine ca am vazut-o. E tare bine sa o am aproape. Imi pare rau ca nu a putut ajunge si surioara ta, dar sper ca sa va vedeti in curand

Sotul este la o cina de afaceri si de aia am avut timp sa recuperez Sa va povestec ceva, ieri cand am fost la cumparaturi l-am lasat pe Vladut cu ai mei ca sa rezolvam mai repede treburile si sa nu-l mai bagam in aglomeratie. Si-mi povesteste tata ca la un momendat ne cauta prin casa si cand termina toate camerele de inspectat, il vede tata mergand pe hol lent si leganat, avea o mutra trista si-si zicea cu voce tare "Mama nu-i, tati nu-i"

Va pup, sa aveti o noapte buna si spor la pregatiri maine!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Fetele acuma am terminat de impodobit bradul, mor de somn, ajutor n-am avut, ba chiar m-am certat cu al meu, am ajuns sa nu-l mai suport, mereu e iritat, mereu ridica tonul, m-am cam saturat.Am facut pozici dar n-am cum sa le descarc momentan.
Noapte buna

Ne pregatim cu drag pe cand vine Mosu
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaa...haideti la calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce cubaneze si vougue danutooooooooo

nu-mi vine sa cred cata treaba amsi azi am o gramada,dar trebuie sa-mi fac si timp pentru forum

lavi

ce tari sunt piticii astia cu somnul,fi-mea vad ca azi bubuie bine somn ca nici nu da semne de trezire
simina ce super ca ti s-a aprobat concediulvad ca a inceput sa doama noaptea,dar nu ma mai lasa sai vad dintisorii..si stau eu si ma gandesc ca au mai iesit ceva caniniPai in seara asta impodobim bradul,iar peste noapte vine Mosul si isi goleste desaga,iar dimineata e rost de jumulit ambalaje ca doar e craciunul, nu?Miru l-a vazut pe Mosul anul asta la petrecere,iar la anul o sa-l vada la gradi.Vad ca o sa ai cada plina de sarbatori,si eu la fel..parca e altfel cand se aduna cu totii
picky nici eu nu stiu ce inseamna,dar cred ca nu e nimica grav,daca v-adat decat picaturiPai s-a marit si bebe,nu o mai avea si el loc,iar daa l-ai simtit totusi ca da din manute sau picioruse,dar mai imcet,eu cred ca e okcand te mai duci la dr. la control?
getik hai fata la o baftaaaaaa...
ana mama mama ce de cadouridaaaa,deja sunt in bucatareli si sunt singurachiar mi-e mai bine cand nu sta nimeni prin picioarele mele ca mai mult ma incurca.Am facut sarmalele si le-am pus in cratita aranjate si parfumate,numai bune de pus azi pe foc,facusi si salata beouf,si placcinta cu mere(pe asta o halim noi azi,si am mutat in living ca sa scot masa pe mijloc si patutul sectoristei int-o parte ca deh,doar ne vin mosafiriPai poate iese fetita?sau stii vreo metoda ca sa iasa rezultatul dorit??
getik haide fata,ce-ti spusei eu tie azi??capul sus ca nici nu stii de unde sare iepurele si o sa vezi ca va fi bine
picky daaa,e o mare problema la noi ca nici nu prea sta motazata cu parul prinsnu cred..mai mult se gansea la un gagiu probabil(sa nu-i spui emei ca mi-o iau pe coaja)offf,saracul,suntem in secolul 21 si nu s-a inventat nimica ca si un suferind de diabet sa poata face o operatie??imi pare rau

multumim de colindat floricele de liliac

lavi de abea astept pozicile cu bradul si sa ne spui cum a reactionat raresul
getik ia uite ce frumusete rozalie ai
ema bine ai revenit,ne era dor de tine
ana punctele de grasime se mai retrag ele de la sine,si poate nu o sa mai fie nevoie sa mergeti la chirurg,ideea e sa evitati sa umblati acolovaiiii ce dulce-i mititelul
lavi fataaaaaaaa, tu nu ai somn la 3 dimineata?pune mana si te culca ca acus iti da trezirea piticul.Ia pune tu mana si fa o cafea tare,si acum de dimineata,mergi ciu soata in bucatarie si fara sa va certati sau sa ridicati tonul,stati si vorbiti serios si cautati sa nu va mai suparati

gata,va ajunge pentru de dimineta revin mai tarziu cand iau o pauza de la treaba

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

A VENIT IARNA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Multumesc de cafea Cris.

Spor la pregateli, pana seara sa fie totul gata si sa-l asteptati cuminti pe Mosu.

Lavi, abia asteptam pozicile cu bradutul Imi pare rau ca te-ai certat cu sotul, dar probabil munca pe taxi, stresul il obosesc prea tare, ar fi bine sa discutati despre asta. Sunt sigura ca ridica tonul fara sa-si dea seama
Cris, pai tocmai ca nu stiu metode de facut fetite Mama, ce de bunatati Spor la bucatarit. Frumos ca va strangeti multi de Craciun

Nu mai are rabdare fi-miu, incerc sa revin

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,
Am venit la cafea si vreau sa o beau repede ca intru in priza cu pregatirile ptr maine..asa ca azi va mi activitate slaba pe aici, cred eu, ca mai toate vom bucatari

Floricele de liliac ..multumim mult ptr colindat si vi le intoarcem inzecit cu mii de flori

Va astept diseara la o barfa in toiul noptii si daca nu ne auzim maine de Craciun

Bafta la treburi si sa va iasa toate asa cum va doriti

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 26+...
Asteptam sa vina Mosu' cu cadouri da' pana atunci ne pregatim
Va uram Sarbatori Fericite!!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetelor an venit la si la o mika
sa incepp sa raspund la tot ce am recuperat nu stiu daca a sanse dar o sa incep putin cate putin
piky iubita a fost super felicitarea am vazut-o de atunciii, puca este o zana la toate nebuniile ei mici si cu bebe este deliciosa, soacramea nu ii ia nik lu ary de craciun ca de vine pe 6 ianuarie acasa si vai draga ii cumpara atuncii o bicicleta din aceea care sta in ea, imi pare bine ca ai reusit sa iti iei bradut, eu il am de 3 ani si arata ca atunci cand l-am luat este superb inca doar ca as vrea ssa cumpar unu mai mare in inaltime ma refer, si puca o scumpa cu globuletul care la adus acasa si apoi la spart, sa sti ca si ary cand am facut bradutul primu globulet care i lam dat ei ia cazut din manuta si sa spart.
ema deci pleci in plimbariide craciun ai , distractie multa si o bestiuta ff cuminte si vreau ppoze cu tine vopsitaaaa. si bestiuta sa fie cuminte
simina ce mult ma bucur ca ai reusit sa iei concediu, vezi cum rezolvi cu netu, ca o iti ducem doruuuu, frumoasa casutaaa, sa o stapanitii sanatosii si fericitii, andutu un frumos, si ce te ajuta sa faci bradutu, nu m-am uitat sa vad daca au intrat banutii, dar iti dau un tel si iti spun, si frumos ca ai casa plina de sarbatorii, si eu vroiam diseaara sa vina mosu dar daca sunt fonduri lipsa m-ia trecut, dar i-am zis lu cez aseara este ultimul craciun de care isi mai bate joc, sar putea urmatoru sa il faca singur.
cris mama stiu ce m-iai zis la telefon dar nu pot de azi dimineata plang in continuu si nu pot sa ma opresc ma gandesc cu ce am gresit de nu pot sa am si eu macar un pik din ceea ce imi doresc pt ary ca pentru mine nu mai vreau nimik, poti sa ma injuri spanzuri ca reteta de cozonak nu am luat-o de la mama ca mereu eram pe fuga sa prin autobuzu si sa m-io dicteze la tel ar fi fost crima pt umanitate,asa ca acu de craciun o iau si o faci la pasti, nu am vazut pozele de pe mailu comun ca nu am mai gasit parola asa ca daca iti faci mila de mine trim si mie pe pm parola.
am vazut pozele de la eveniment cele trim de u pe mess si ati fost 2 gagicii giugiuca, si am avzut distractie mare pe miru. si uite am venit la barfa si incerc sa va dau carnatu mult promis sa vad daca o sa si reusesc, mamika dar te ai bucatarit nu gluma,ary aseara sa calmat si a dormit era agitata nu stiu de ce dar cand am terminat de vb cu u la telefon ea dormea am invelit-o si gata
anna sa stapaneasca vladut sanatos toate cadourile de la mosu si sa faci poze cu el cand le desface.iubita cu decalotatu eu stiu de la gemeni ca la baie mereu o decalotam noi un pik, un pik pana a afost ok ,asa ia zis pediatra lu soramea, ca sa nu fac fimoza ca sunt si baietii care nu se nasc cu ea dar o fac dupa. ary pe porc sarea ca si cand era calu ei, ca asa face cu mine, si cezar nu a luat bni de la firma unde a lucrat fara bani si la facut din hartii adica din 3,5 mil mai tre sa ia 500 de mii dar dupa sarbatoriii, asta e ce drac sa mai faca eu i-am zis ca lasa prea mmult timpp si il face dar el nu, si a inceput sa ma dispere cu bautura, zilnik bea nu se imbata, nu se pileste doar bea si am inceput sa fac alergie si nu suport, si asta am cu el,si de imprumutat nu se pune problema ca daca ii iau nu am de unde sa ii dau inapoi, ca din 12 mil ale mele luna cealalta am 10 mil datorii fara facturiii.asa ca poate ma intelegi dc nu vreau sa ma imprummut ca nu am de unde sa ii dau inapoi.
alexa craciun fericit si tie si zuzelor si te asteptam cu poze si sa ne povestesti cum a fost de craciun ce au zis fetele de cadourii
lavi si eu sunt in aceeasi situatie cu tine cu cez, care zici ca a turbat, abia astept sa vad poze cu bradutul ce a zis rares, aseara eram rupta si am vrut sa ma culc devreme, dar teapa tot la 12 m-am culcat ca am asteptat sa iasa masi de la spalat sa ii intind salopeta ca sa aibe cu ce se imbraca stresu, asa ca am stat ca pupaza la tv, dar imi cadeau ochii in gura de somn,poop rareselu, , ce i-ai luat de mos pana la urma????.
sper ca am recuperat cat de cat, daca am uitat deva putetii sa ma tragetii de urechii..
aseara am terminat cu "porcariile": am facut carnatii de casa cine doreste si pofteste, am facut toba, lebar, am pregatit picioarele si capatana pt piftie, am afumat carnea pe care am prajit0o si a bagat-o la oala,dar nu imi ajunge untura sa bag toata carnea, ca porcu meu a fost de carne si nu de grasime.
ary nu vrea sa mai mearga in picioare de loc de cand am luat ghetutele, sta numai in fund si deabusilea, sunt ff incomode, si nu ii plac, a fost cuminte zilele astea ma lasat sa fac treaba, acu se lupta cu pernuta poate o ia somnu sa splec si eu linistita, ca tre sa fac o injectie la un mos, a incput sa v mai mult in legea ei dar mai mult mai descifrez ceva de genu tacii, si multe altele care se chinuie dar nu ies decat litere.
sincer va spun ca ea este cea care imi da putere sa merg m-ai departe, si nimik mltceva, daca nu ar fi ea un minut nu as mai sta cu cezar, dar dac el continua asa, intentez actiune de divort, asta e ce am fi primi sau ultimi care stau impreuna 10 ani si dupa ce sa ia cu acte la 6 luni se despart,asta e, poate si eu m-am schimbat si m-am facut rea si nu imi intra nimeni si nik in gratii,dar nici el nu e sfant si nici odata nu vrea sa isi recunoasca greselile.
aseara am fost cu ary cu colindu pe la vecinii a fost in culmea fericirii si a strans o plasa de covrigii, si am fost la magazin si tipa de acolo i-a dat mandarine, portocala, banana, era asa vesele nu am reusit sa fac poze deoarece domnu era futut la icre si nu avea chef, asa ca m-ia trecut intre timp.
gata plec la treaba cred ca nu auzim la noapte ca azi vreau sa o duc pe ary la brad si cred ca ajung diseara la 9 acasa,
ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput