Fluturasi de martie-aprilie 2011 (99)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cris, se pare ca orice am face tot spre Eduard ne intoarcem.... cel putn sotul.....
singurele variante sunt:
Eduard Luchian
Lucas Dimiter (sau Dimitri)

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Buna. Sunt relativ noua prin preajma si va rog sa imi permite-ti sa imi bag si eu nasul pe aici ca tare m-am saturat de stat in casa,si tr sa mai vb si eu cu cineva ca mine.

MARIA ; ANDREI [Bibe] si STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Va invit la capitolul 100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

pup burticutele sa treaca si supararile

yasmi ce nume ai ales pana acum,parca stiam ca te hotarasei, asa m-a apucat si pe mine acum cateva sapt ca nu-mi mai place numele la bb

mami de Naty (10.04.2009) si luna 8-a 31+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, din nou.
- multumesc ptr., ii dau si eu inapoi..nu mia comentez nimic la subiect, vreau sa fiu cuminte si sa ma tin de promisiunenu de alta, dar altfel o tin in plans toata ziua..si nu ar fi frumos ptr bebici,nu? saracii dc au o mama asa pasionala, cand vine vorba de..orice
- yasmi- da, eu m-am culcat ieri cu ultimele ganduri- ca nu mai tin asa mult nici la numele de Sonia, iar luca alexandru..deja nu mai vreau. alexandru in nici un caz, era numele ales de sot, dar dupa ce ieri noapte pe la 1 am discutat cu el despre ai mei- au divortat cand eu aveam 2 ani, si nu s-a spetit taicamiu de existenta mea ulterior,pe alias tata il cheama alexandru, chiar nu vreau sa-mi botez copilul asa, mi se pare ca dc vrei sa pui numele cuiva din anturaj treb sa ai mare respect, drag fata de aceea persoana. asa ca, va cadea sigur alexandru..nici luca nu imi mai place asa mult..
- dar, noroc, ca mai e atata timp..

25 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am venit de la plimbarica. asa ger este ca mi-a inghetat nasul.

am pus pozici cu burticuta

S-a intamplat minunea mult asteptata29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

donna, scrish am vazut sugestiile voastre referitoare la cadou. dar m-am gandit eu mai bine , ce atata cadou si asa abia suntem in 17 asa ca....
si asa parca mi-e si rusine sa ma duc cu ceva si mai ales cu sticla de ceva daca nu bea?
nu ma duc cu nimic, decat cu urari de bine si atat. chiar o sa ma uit sa vad daca mai sunt cu ceva cadouri.
uite asa ii invatam pe toti cu cadouri si una alta

irinuca ma bucur ca bebe este bine dar colul este tare scurt. eu zic ca ar trebui sa stai mai mult intinsa si fara efort.

S-a intamplat minunea mult asteptata29+

Mergi la inceput