Fluturasi de martie-aprilie 2011 (99)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

haideti fetelor!!! nu incepeti un nou conflict aici cand atmosfera e asa frumoasa, de sarbatoare!!
v ati spus parerea amandoua (e dreptul vostru) acum sa nu incepeti cu suparari.
va pe amandoua.

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lauriciu sa va lumineze dumnezeu mintile amandurora ... o sa aveti un bebe si nu e bine atata cearta ... viata e scurta si trebuie traita la maxim ... mai scrie-ne din cand in cand

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

- - nu voi mai comenta subiectul azi, sau altadata
-

Viss,
Nu mai comentezi tu, dar comentez eu. Ai una din cele mai demne meserii de pe pamant, pentru ca poti avea convingerea ca esti mereu in slujba Binelui (ceea ce nu pot spune despre noi , ceilalti - despre mine, cel putin).
Cat despre plata din banii nostri... sa fim seriosi... pai toti suntem platiti din banii cuiva (mai exact ai clientilor nostri, indiferent sub ce forma. Care la randul lor sunt platiti din banii clientilor lor etc. etc. etc.).

Donna_Ly
Saptamana 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ally dau eu o limonada pentru trecerea a unei noi saptamani !

Viss nu te supara. Eu una, nu vreau sa intru in niciun conflict cu nimeni, dar din punctul meu de vedere, doctorii sunt f prost platiti in special cei tineri. Este foarte adevarat ca unii au si foarte multi bani, dar asta deja la o varsta inaintata, cand sunt f cunoscuti. Unii devin inumani si pentru ei nu mai conteaza decat banii, insa unii raman cu pasiunea lor pentru medicina, iar pe acestia eu ii admir(aici ma refer la doctorii tineri). Ca in orice domeniu exista si uscaturi. NU te mai supara, ca nu le faci bine bebicilor si tare mi-e ca te vor certa si ei pe tine Eu una sunt f mandra de dr pe care mi l-am ales sa imi urmareasca sarcina, imi explic absolut orice si daca merg la spital ii dau eu ceva, pentru ca asa simt, ca un fel de rasplata pentru felul in care ma trateaza. La fel dau si la coafor si in alta parte, daca omul e dragut cu mine, pentru serviciul prestat eu ii platesc in plus.

Ce nu mi se pare normal in tara asta este faptul ca prostii astia de politicieni au salarii de zeci de milioane si au dus tzara de rapa, dar pentru sanatate nu se aloca bani, ba din contra ,anul viitor va fi si mai tragic, in schimb alocam bani pentru drumuri si poduri. Javre ordinare sunt astia, ca i-as impusca pe toti de la cel mai mare la cel mai mic, sincer va spun.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Mergi la inceput

andreea

roxy, andreea, deea, lalely,ally,simo nu mai puneti si voi pozici cu burtica??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

MAI FETELE

nici eu nu sunt de acord ca tre sa mananci mult ca sa fie bebe mare ca si kg ... dar pe de alta parte mi se pare ca daca mananci super putin el isi ia toate cele necesare din vitaminele mamei ... asa ca te lasa pe tine cu un sistem imunitar destul de lipsit in vitamine ... deci cred ca dreptatea e pe undeva pe la mijloc ... e doar o parere

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

mie im vine sa .....pana acum nu concepeam, de fapt ma amuza cand auzeam viitori parinti ca nu stiu ce nume vor avea copilasii....sau ca a mers mama la maternitate si nu stia cum o sa l cheme pe bebe, spunea ca se hotaraste atunci si uite ca am ajuns in aceasta situatie cu cat ma apropii de termen ma cuprinde supararea cu numele.....sunt de rasu' plansu' si eram asa hotarata de la inceput :(((
offffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

viss, eu nu cred ca madutza s-a referit la tine, ci era o discutie generala.

din punctul meu de vedere sistemul sanitar de la noi e o mare porcarie. dar meseria de medic mi se pare una dintre cele mai importante din lume si nimeni nu constientizeaza cu adevarat treaba asta pana cand pateste ceva si ajunge in spital.

sunt convinsa ca problema majora sunt salariile, sincera sa fiu nu pot pretinde unui doctor tanar care ia 7 milioane pe luna sa stea langa mine si sa imi zambeasca sau cocoloseasca, sa fie atent si dragut, cand ca mine mai are o gramada. inteleg ca omul ala are si el probleme acasa, facturi de platit, si oricata pasiune ai avea in jobul tau e imposibil sa o pastrezi cand vezi la ce incercari te supune viata.

in sistemul de stat sunt de acord cu spaga in anumite situatii, dar nu suport ideea ca cineva sa te trateze urat, iar dupa ce ii indesi ceva in buzunar brusc se schimba la 180 de grade. sunt multi oameni care nu ca si-au pierdut pasiunea, mai grav, si-au pierdut omenia, si asta deranjeaza, de aici atitudinea "esti platit din banii mei" deci nu ai dreptul sa te porti cu mine mai rau decat cu un caine.

eu respect enorm doctorii si oamenii din spatele lor, sa faci o asemenea facultate si sa iti asumi responsabilitatea sanatatii sau vietii unui om mi se pare unul din cele mai mari lucruri de care e in stare un om.

te si nu te supara! ai grija de bebei

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Voiam sa va spun buna dimineata , dar vad ca nu e prea buna la unii

Madalinelor, Viss si Madutza, nu va certati ca vin peste voi! Viss sa stii ca si aici facea lumea urat cand doctorii nu sunt profesionisti pe masura asteptarilor, ca toti striga in gura mare , noi platim la stat si ei sunt platiti din banii nostri, sau in orice alt domeniu unde oamenii sunt platiti de stat, daca nu esti multumit faci reclamatie si se iau masuri, nu ramane situatia nerezolvata. Mai e si mania cu datul in judecata, sa te tii Uite de exemplu si al meu barbat e platit din banii publici ca lucreaza in guvern, dar nu te gandi ca are salariul de mii de lire ca nu e adevarat, si munceste saracul de rupe, dupa cum ma plang eu ca vine foarte tarziu acasa , pe cand doctorii chiar si un incepator , are zeci de mii de lire pe luna Nu vii sa muncesti in UK ?
Iar tu madutza nu te mai supara, te inteleg si pe tine ca si eu cand se misca astia cu incetinitorul prin spitale imi tot vine sa le strig ca-s platiti din banii nostri , ma fac incet incet englezoaica si strig si eu "sunteti platiti din taxele si impozitele noastre" dar uite ca aici e alta situatie, e mai bien decat in ro, ca acolo se vine cu vata si tifocul de acasa nu mai spun de medicamente si plicul gros ca de nu , nici nu se uita la tine ... unii , nu toti la gramada te si sper sa nu fii suparata pe ce a spus Viss Vorba aia , fiecare cu ce il doare

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi pai ce variante ai mai in picioare pentru nume? hai nu te supara ca ii dam noi impreuna de cap

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput