Fluturasi de martie-aprilie 2011 (99)
Raspunsuri - Pagina 14
lauriciu_25 spune:
scrish nu mi trimiti te rog si mie pm sa ti vad si eu pozicile?
26 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
lauriciu_25 spune:
scrisch,totul incepe de la niste nimicuri,ca asta ma scoate din sarite mai tare,dar ajungem sa ne spunem niste lucruri ingrozitoare,pe care niciunul din noi nu le simtim,dar care dor,mai ales analizate dupa si asa apar indoieli si daca ce a zis intreadevar a simtit?si porcarii deastea...dar eu chiar nu am nevoie de asa ceva acuma si ma deranjaza ca el nu si da seama de asta
lauriciu_25 spune:
si sincer,asa mi as lua catrafusele si m as muta la mama o perioada sa l las un pic sa mediteze si sa si revina,dar acum se apropie si sarbatorile si o sa stric si sarb noastre si pe a alor mei ca ti dai seama ca se necajesc daca vad ca avem problemechiar cred ca ar avea nvoie de o sperietura,dar mai astept acum sa vedem poate ne revenim
roxy_s spune:
neata burticute
azi suntem foarte matinale imediat merg sa mananc ca m-am trezit cu o foameee....
bb_yasmi da, faceam referire la tine, la simona, la lalely, anaxena si mai sunt fete care ...va luptati cu kg astea. ti-am zis, eu sunt tare curioasa cu cate kg termini tu sarcina ca eu te vad bat dupa nastere . sper ca nu te-ai suparat, nu? ca eu mai zic dar asa in gluma, ma mai amuz de voi care va bateti capul
simona nu am mai avut halva dar mi-a luat al meu alta ca am dat comanda ieri si mi-am luat din aia la kg, bunaaaaa....am mancat aseara ca sparta tot cate putin , cate putin. mai am si azi
lauriciu imi pare rau de situatia cu sotul. dar ce s-a intamplat asa grav de zici ca trebuie sa iei neaparat o decizie? offf...pai acum ar trebui sa ai o perioada linistita si fara stres. sper sa va rezolvati repede problema si sa va impacati
ally bine ca mai vii si tu pe la noi cate putin
toate burticutele.
S-a intamplat minunea mult asteptata29+
bb_yasmi spune:
neata
roxy stiam eu ca vb de mine aaa si nu te mai amuza tu....ca o veni ziua in care te vei chinui si tu sa te mentii
eu acum sunt la faza micul dejun.....oua moi prajite cu paine neagra si gogonele murate....ceai de fructe cu gogosi si o banana sa vad daca rezist sa nu mananc si ceva dulce apoi
mami de fetita cu codite 3+ si s30
roxy_s spune:
bb_yasmi la sarcina trecuta ai pus in ultimele 2 luni 11 kg? ooooooooo...ce mult, dar cum ai reusit?
S-a intamplat minunea mult asteptata29+
dorinut@ spune:
Neata fetele, Roxy
Am citit la odiseea de buburuze ca a nascut o fata la 36s o bebelina de 3820g si 55cm !!! Wow mi se pare o grasunica, daca statea pana la 40s era super grasunica.
------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi la sarcina trecuta ai pus in ultimele 2 luni 11 kg? ooooooooo...ce mult, dar cum ai reusit? S-a intamplat minunea mult asteptata29+ |
yep cu multa vointa
nu m a interesat deloc.....eu nu ma simteam mareeee si ma vedeam faina chiar daca nu mai puteam nici sa urc in vana sa fac un dus....sau sa ma dau jos din pat singura sau m se revarsa carnea la degete peste inele
dorinut@ spune:
yasmy . Ce-mi faci ? Vroiam sa manac paine prajita cu unt si dulceata si lapte..dar se pare ca trebuie sa-mi fac ochiuri cu muraturii
------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dorinut@ Neata fetele, Roxy Am citit la odiseea de buburuze ca a nascut o fata la 36s o bebelina de 3820g si 55cm !!! Wow mi se pare o grasunica, daca statea pana la 40s era super grasunica. ------------------------------------------------------------------------------------------ 28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen Ana-Maria |
la odiseea la care am fost cu printesa a nascut o mamica la 37 sapt o printesica de 4200 gr....de asta ce zici????