Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Auziti, eu nu prea ma ingrijorez asa si stiu ca fiecare copil are ritmul lui, dar deja nu prea mai am liniste. Voi va tot plangeti ca va cad delfinasii iar a mea e super lenesa. O pun pe burta, sta maxim 10 min dupa care incep crizele ca vrea pe spate. Azi am lasat-o mai mult, si-a tras o jucarie si a rontait-o si pana la urma s-a intors. Dupa ceva vreme iar am pus-o pe burta, ei bine de data asta nu a mai vrut sa se intoarca, a pus capul in patura si s-a pus pe un plans neconsolabil. Ea e f energica, da din maini, din picioare, isi ridica abdomenul(noi zicem ca face podul) si se impinge asa, dar cu rotirile nu si nu.
Mai e vreun delfinas asa pe aici si care sa fie si maricel. Eu incep sa ma ingrijorez pt ca mai are putin si face 6 luni, e mare. Si nici in fund nu sta nesprijinita, isi tine echilibrul cateva secunde, dar apoi se duce stanga dreapta. Probabil ca si asta se va intampla mai tarziu, pentru ca, coloana asa se intareste, stand pe burta si prin rotiri.

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Andrei nu se invarte, roteste, nu sta pe burta nu ii place, daca il pun pe marginea patului (eu sunt langa el) da din picioare si atat, acolo ramane! dar sta in fundulet de la 6 luni fara 3 zile. da din picioare toata ziua, se taraste pe spate, e energic, dar asta face el...deci nu cred ca ai de ce sa iti faci griji, cred ca fiecare copil e cu miscarile lui

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata dragelor!

paula, Raul e mortal..mama ce pupaturi la girafa aia...m-am prapadit de ras... stie baiatu de pe acuma cum sa pupe...

BTZ, ma bucur ca Paul e ok..

rodi, cred ca nici Filip nu se mai satura...se apropie de 6 luni...si chestia e ca nici n-a mai luat in greutate decat 100 gr...deci...is curioasa ce ne zice maine tanti dr....

Filip e asa mortal...permanent cu ochii pe Eric...il urmareste mai ceva ca Interpolu'... i-am pus pe amandoi pe pat, in fundic, se uitau unul la altul ochi in ochi...mie mi-a venit sa rad si atunci s-au uitat amandoi la mine, apoi ne uitam asa toti trei unii la altii...

ref. la pusul in fundic, la 4 luni si mai ales daca copilul da semne ca vrea sa se ridice,se paote pune copilul intre perne, pe plan putin inclinat si spatele rezemat...sigur, nu lasat si uitat acolo... si asa, incet, incet, pana la 5 luni ajunge sa stea cateva secunde in fundic...se lasa ei jos cand nu mai pot sta, nu va faceti griji...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Am pus si eu 2 videoclipuri.
www.youtube.com/watch?v=R5VhaDLrayA" target="_blank">Aici agasit o noua pozitie pt a o roade pe Sophie, dupa min 2.
Si www.youtube.com/watch?v=vb-3HDe-9nA&feature=mfu_in_order&list=UL" target="_blank">aici o rostogolire.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Ai o scumpete de baiat, dar si tare nazdravan!
Mi-e drag de nu mai pot!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

voiam sa va intreb de SOPHIE...voi cum o spalati? eu fierb apa si asa clatesc inelele de dentitie si pe Sophie si nu am patit nimic cu ea, se aude perfect

9 iunie 2010

asa procedez si eu!

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofie-iubi spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Am pus si eu 2 videoclipuri.
www.youtube.com/watch?v=R5VhaDLrayA" target="_blank">Aici agasit o noua pozitie pt a o roade pe Sophie, dupa min 2.
Si www.youtube.com/watch?v=vb-3HDe-9nA&feature=mfu_in_order&list=UL" target="_blank">aici o rostogolire.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Doamne, am ras cu lacrimi, ce-i place s-o mozoleasca pe Sofie, dragut nume pt girafa ;) E tare vioi Raul si maricel, se vede ca baietii cresc mai zdravan decat fetitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna ziua si de la noi.

Azi s-ar parea ca avem si noi o zi cu mai putine maraieli. L-am lasat pe Theo in dimineata asta la el in pat sa doarma si am mers la bucatarie sa fac ceva mancare. Si ma tot minunam ca nu se mai trezeste , el care doarme cate 30 de minute. Cand mi-am terminat treaba si am intrat pas-pas sa vad ce face, dragul de el se tarase pana in capatul celalalt al patutului si se juca cu paturica. Banuiesc ca se tezise de mult insa a lasat-o pe mami sa termine treaba.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Auziti, eu nu prea ma ingrijorez asa si stiu ca fiecare copil are ritmul lui, dar deja nu prea mai am liniste. Voi va tot plangeti ca va cad delfinasii iar a mea e super lenesa. O pun pe burta, sta maxim 10 min dupa care incep crizele ca vrea pe spate. Azi am lasat-o mai mult, si-a tras o jucarie si a rontait-o si pana la urma s-a intors. Dupa ceva vreme iar am pus-o pe burta, ei bine de data asta nu a mai vrut sa se intoarca, a pus capul in patura si s-a pus pe un plans neconsolabil. Ea e f energica, da din maini, din picioare, isi ridica abdomenul(noi zicem ca face podul) si se impinge asa, dar cu rotirile nu si nu.
Mai e vreun delfinas asa pe aici si care sa fie si maricel. Eu incep sa ma ingrijorez pt ca mai are putin si face 6 luni, e mare. Si nici in fund nu sta nesprijinita, isi tine echilibrul cateva secunde, dar apoi se duce stanga dreapta. Probabil ca si asta se va intampla mai tarziu, pentru ca, coloana asa se intareste, stand pe burta si prin rotiri.

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Andrei nu se invarte, roteste, nu sta pe burta nu ii place, daca il pun pe marginea patului (eu sunt langa el) da din picioare si atat, acolo ramane! dar sta in fundulet de la 6 luni fara 3 zile. da din picioare toata ziua, se taraste pe spate, e energic, dar asta face el...deci nu cred ca ai de ce sa iti faci griji, cred ca fiecare copil e cu miscarile lui

9 iunie 2010

subscriem si noi..facem parte din categoria lenesii..in schimb il gasesc in alte pozitii, dar pe spate..noi totusi o sa mergem la ceva gimnastica si masaj...ca vad ca nici in fund singur nu sta, desi vrea si ii place.

edit..se pare ca e ceva comun delfinasilor de iunie or fi venit mai devreme si de aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Paula - e delicios puiutul tau!

La noi e frig si ninge - totusi Eva e afara - macar 2 ore cu bona.

De unde sa comand si eu o Sophie???

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna ziua fetele!!!

La multi anisori sárbatoritilor de azi si ieri

mai fetele stau cu ochii in 7 de cand am tot citit cati delfinasi au cazut. a mea inca nu face rostogolori sau de genul dar tot am sa fiu f atenta unde o las.

Diana intrebai de Sophie, am vazut pe amazon. si eu as vrea sa dau comanda dar is pe ganduri ca Andrutei mele nu ii plac mai deloc jucariile si nu stiu cat o va baga in seama pe girafa

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

paula, ce-am mai ras... mozoale in toata regula

Sa stii ca eu la Iasi am reusit sa incarc si filmulete facute cu tel. (al meu le scoate format 3gp), nu ma intreba cum ca acasa nu reusesc.

eladea, dr. care ne-a facut eco la sold ne-a zis sa nu o punem intre perne ca asa ne zice bunica, o vom pune cand da ea semne ca vrea si ca e in stare sa stea cateva min. asa. Momentan ne rezumam la ridicat de manute si sustinuta in fundic 5 sec (mai multe ture pe zi).

Mergi la inceput