Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Denisa, sunteti minunati!

Crispro, ei bravo pt programul lui Vladut

Mie ieri mi-a fost rau de la durerea de cap.. azi se preconizeaza acelasi scenariu

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata delfinariu,

La Multe Lunite delfinasilor sarbatoriti astazi: Radu Gabriel de Tina, Eva Maria de Ela, Mihai de Victo, Sofia de Ana, Maria de Rubia, Miguel de Aelita!

Noi iarasi am avut o noapte grea cu treziri dese si de fiecare data papa. Eu nu stiu ce e cu copilul asta ca mananca mai nou asa des ca si cand era nou nascut N-am putut sa-l linistesc nici cu mangaieri, nici cu suzeta, se punea pe plans si trebuia sa ii dau titi. Sunt rupta de oboseala. Si e in continuare marait
Cred ca incerc sa-i dau chamomilla, poate se mai calmeaza.

crispro, super programul vostru, s-o tineti tot asa

ooana, ce fain ca ai fost la zumba. Am mers si eu la inot de 2 ori, dar nu ma pot tine de program vad ca, mereu intervine ceva, ba e sotul plecat, ba sunt prea obosita Sa ai distractie placuta la petrecere!

Denisa superbe pozele, ce familie frumoasa sunteti! Tare mi-au placut costumatiile copilasilor, torturile,zanele uristoare

Nu-mi spuneti va rog care era contul cu pozele delfinasilor de Craciun ca am si eu cateva? Multumesc

Pupam toti delfinasii saltareti, sa stea cuminti, sa nu mai cada in piscinute!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

ilinca ori sunt dintii, ori il doare ceva..sau pur si simplu poate se sperie de ceva. de exemplu al meu azi s-a sperat de tasu asa tare ca plangea in sughituri..dar nu ne dam seama de ce.

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

...poate e de la dintisori, desi eu nu simt gingia umflata, dar cine stie

puiutz mic, pe Raducu sa se mai linisteasca dragul de el!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Neata fetelor nici nu v-am urat!
si al meu baietel e foarte marait,se trzeste iar noaptea urland efectiv ca nu-l pot calma nici in brate!!din 2 in 2 ore urla,il mai duc jos la tati,ii mai dau ceai,il pun sa doarma cu mine,greu se linisteste,il dau cu gengigel,chamomila 9 ch,nu stiu ce poate sa aiba!si alinan am inceput iar sa-i dau ca poate iar are colici,dar colici la 5 luni jumate?

intrebare intrebatoare:vad ca schema lui racusor presupune inceperea cu legume si fructe combinate(morcov,mar),daca incep cu legume as vrea sa-i introduc cateva(morcov,dovleac,albituri) si abia apoi sa incep cu fructe,mar ,avocado,para.Asa nu e ok?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am vrut sa-i dau avocado. Eu pana acum, nu am mancat, ca nu m-a atras niciodata cum arata fructul!! Dar e rau tare, nu-mi place deloc, nu e dulce si e tare. Nu am cum sa il dau in acest stadiu lui Raul, doar cand o fi mai mare si ies dintisorii si poate roade la el. Daca i-o place,

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

de ce se incepe cu sucuri?
eu as incepe cum zicE Otilia,cu piureuri subtiate la inceput,apoi cu consistenta normala,pt ca si in cazul fructelor si legumelor deopotriva pulpa are o mai mare valoare nutritiva decat sucul stors care e apa de ploaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Am vrut sa-i dau avocado. Eu pana acum, nu am mancat, ca nu m-a atras niciodata cum arata fructul!! Dar e rau tare, nu-mi place deloc, nu e dulce si e tare. Nu am cum sa il dau in acest stadiu lui Raul, doar cand o fi mai mare si ies dintisorii si poate roade la el. Daca i-o place,

paula, lasa-l sa se coaca daca e tare

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Paula sa fii atenta cand il cumperi sa fie foarte copt,trebuie sa aiba culoare inchisa spre negru ,NU VERDE,si cand incerci cu unghia trebuie sa intre usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Paula, asta cu gusturile tine de felul cum se invata. In atatea colturi ale lumii, atatea stiluri culinare, arome, mirosuri. Eu cred ca e puterea obisnuintei. Eu vreau sa-l invat cu avocado, cu brocolli si alte bazaconii pe care eu nu le agreez neaparat. Daca mi-o iesi e alta treaba.

Denisa, asa de tare mi-au placut pozicile, cum ii alinai tu pe puiuti in biserica, de torturi nu zic nik, am bagat niste cioco, asa, ca la "dieta".

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

multumim mamicutelor si delfinasilor care au pupat cucuiul de ieri al lui Isa, azi nu se mai vede nimik deja

carla, sa incepe cu suc ptr a se obisnui cu gusturile si cu consistenta, dar la varsta delfiansilor nostri nu cred ca mai e cazul. asta asa, de pe la 4 luni...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput