Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (12)
Raspunsuri - Pagina 14
raluk16 spune:
Hepi, Uka si Ralu pe aceeasi pagina!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
raluk16 spune:
Si eu singura pe aceasta pagina...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Si eu singura pe aceasta pagina... Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra." |
si eu cu tine!
asta-i pagina mea si a lui Ralu, asa ca va rog! un pic de respect!
Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...
Dana15 spune:
Hepi ma bucur mult sa te vad si sa citesc despre Maia draga!
Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...
Dana15 spune:
Am vazut toate pozele! toate huc! copilasii sunt superbi, iar imaginele acelea, ale lui Monis, sunt de vis! mai mai ca as da soarele de aici pe un strop de zapada...
astazi niste madame faceau un bras in mare, asta asa ca sa va faceti o parere; aa, nuuu! apa-i rece, rece! cred ca erau ele infierbantate
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Raluk si Dana, cu maxim respect ma primiti si pe mine pe pagina voastra? _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) "... ce nebunie e sa judeci pe altii dupa tine insuti..." (Goethe) |
offf! nu poti avea un pic de intimitate in zilele astea!
bine! fie!
te pup Bia!cu mult drag! ce mai faceti? cum sunteti cu serbarile?
biaz29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
offf! nu poti avea un pic de intimitate in zilele astea! bine! fie! te pup Bia!cu mult drag! ce mai faceti? cum sunteti cu serbarile? Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul... Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
Vezi, ca nu am invadat intimitatea.Am stat cuminti la usa.
Tocmai ce ne-am intors de la cea de a doua si sarbatorim cu scrijele iar eu sunt la o pauza de alaptat.
Dana15 spune:
Ralu, baga si tu mami ceva!
mai, ce mi-ai placut cu apa! cum i-ai zis? izvorul minunilor?! super, super tare!
Dana15 spune:
si a fost frumos, frumos, asa-i Bia? ce a facut Busici? a cantat, a spus poezii?
cred ca sunt pline de emotii momentele acestea...eu cred ca voi plange intruna si voi spune la vecinul din stanga/dreapta fetita aceea! fetita aceea cu rochita mov! da, da aia draguta si despteapta si fantastica! e a mea!
ce-s alea scrijele?
mai si ce de treaba este Moso ca te lasa sa forumesti cat il alaptezi...pupa crestetul lui scump si din partea mea.