Floricele de liliac Mai_Iun !Vin Sarbatorile(43)
Raspunsuri - Pagina 20
Crissy_C spune:
Neatza!
Virgi, imi dau si eu cu parerea, nu cred ca e de la banana sau iaurt, am citit intr-o carte ca cel mai des bebeii varsa atunci cand au mancat prea mult - bine, mie 240 de ml de lapte mi se pare enorm, avand in vedere ca Patricia bea cel mult 120, in rarisime exceptii 150 ml Dar tu stii cat bea Ioana de regula, poate a baut pe nerasuflate si de-aia...
Dienutza, multumesc de reteta pt branzica - nu prea inteleg eu cum se face branza din lapte si cateva pic de lamaie , dar sunt oricum praf la cap asta, am sa incerc si eu daca zici ca dureaza doar 5-10 min tot procesul. Si ii dai doar in ziua respectiva branzica, sau merge si a doua zi?
Legat de borcanele, cred ca le voi congela si le voi pune intr-o geanta termica pana ajung la destinatie, sper sa functioneze. Sau as putea sa nu ma complic si pt cateva zile sa cumpar niste borcanele de la Humana - am luat la Baby expo cateva, sunt bio, fara sare, zahar, conservanti si alte minuni. Eu le luasem pt borcanele, in ideea sa-mi ramana pe urma sa am in ce sa-i pun eu mancarea, dar pt vacanta cred ca ar fi numai bune de papat. Erau si ieftine, 4 lei borcanelul mic si 6 ala de 200 ml, si habar n-am unde se gasesc acum. A vazut cineva, oi gasi la farmacie? ca pe net nu prea le-am vazut pe astea bio....
Vivela Cum sunt rondelele astea de orez, nu se sfarama, nu e pericol sa se inece bebeii? Ca i-as da si eu sa roada, dar n-am cumparat niciodata... Ce bine ca ati descoperit leacul pt somn, si ce schimbare radicala, ce mi-ar placea si mie ca Patricia sa doarma 3-4 ore legat la pranz...
Cris spor la treaba, iti motivam absentele , vei lucra si pe perioada sarbatorilor? Sanatate multa lui Seby baby!!!
Moni, eu i-am mai dat, pe langa ce ai enumerat tu, pruna (suc), portocala si mandarina (tot suc), pepene galben si avocado (piure).
Rocsy si pe mine ma termina psihic constipatia Patriciei Si tot asa, i-am zis pediatrei si m-a intrebat la cate zile face. Si i-am zis ca zilnic, dar face niste bolovani biata de mi se rupe sufletul cand o vad cum se chinuie. Si mi-a zis aaa, daca-i zilnic, atunci nu-i problema, dati-i sa bea mai mult ceai Doar ca i-am dat si ceai, si apa, si suc de portocale si de prune si pepene galben si tot nimic E drept ca apa sau suc nu prea bea mai mult de 50 ml adunati intr-o zi, dar mai mult nu vrea... Si nici cu laptele nu se omoara, fata de alti bebei e la jumate si daca ma uit la dozele recomandate pe cutia de LP ma ia durerea de cap. Iar de cand cu fierul parca e si mai rau, offf. Cu supozitor sau termometru n-am incercat, si eu astept sa vad poate e doar o faza pana se obisnuieste mai bine sistemul digestiv cu solidele...
Bebeii vostri neconstipati cata apa sau alte lichide in afara de lapte beau pe zi?
Onana spune:
Neata fete dragi!
Au venit pozeleeeeeee! Le incarc acum pe webshots, pe FB deja le-am pus. Sunt super incantata de cum au iesit, desi mai gasesc cusururi daca vreau..Una din probleme e ca in timpul sedintei foto, luata de val am cam uitat sa-i imbrac pe baieti. Am realizat tarziu ca pe Tudor il lasasem doar in pampersi, desi aveam macar niste pantaloni scurti pregatiti, iar pe Matei l-am uitat la bustul gol, desi aveam haine si pt el. Asta e, dar tot imi plac pozele
Nu am timp sa mai stau la povesti, alerg de zapacita azi si maine cu ultimele pregatiri, cumparaturi, cadouri, etc..
Va pup pe toate si pe bebelasi
moni_or spune:
CRISSY, mi-ai dat idee buna cu pepenele galben. Dar prune unde mai gasesti? Ca eu numai de alea straine fara gust mai gasesc, prin hipermarketuri. Cat despre caca tare, pai daca ia fier precis aia e problema, eu zic ca atunci cand termini tratamentul isi revine. Fierul clar poate da constipatie, sau ma rog, scaun tare (si mai negru). Nici Alex nu bea nimic aproape decat lapte, apa ii dau dupa mesele solide dar abia bea cateva inghitituri. Insa lapte (de la mine) bea si intre mese, habar n-am cat cantitativ.
SORANA, intru pe fb sa vad pozele.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
r_ocsy spune:
crosetez capitol nou
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
mai_iun_2010 spune:
scuze de intarziere dar imi picase netul ... si tocmai ce crosetasem ceva artistic
Nicoleta s-a descurcat si deja ne asteapta in noul capitol !