Pantofii
Am vazut un subiect de haine, un subiect de parfmuri, de ce nu unul si de pantofi? Va invit la un subiect ca intre fete, unde discutam ce se poarta, ce v-a atras privirea, ce ati mai cumparat.
Asadar, va plac pantofii?
Eu recunosc! Iubesc pantofii - urmaresc stilurile, designerii si cumpar impulsiv. Nu am multe perechi, dar vreau sa cred ca sunt de calitate:-).
Au aparut cativa designeri romani care lucreaza exceptional - de cele mai multe manual. Imi pare rau ca nu am acces la ei.
Ce purtati iarna asta?
Raspunsuri
mirela0521 spune:
ghetele si cismele de anul trecut si de acum 2 ani cumparate la reducere de la leonardo!!!
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
Laura25 spune:
Boncancii BIT luati cadou de Craciun acu 2 ani.
Nu am vrut sa fiu eu prima care raspunde asa, ma bucur Mirela ca ai spart gheata
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=3" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
gaby76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela0521 ghetele si cismele de anul trecut si de acum 2 ani cumparate la reducere de la leonardo!!! Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008) |
IDEM
blue_flower spune:
Eu port cizme de la Bata, maro-roscat, super comode.
Si ghete pt blugi, de anul trecut.
Si cizme negre de lac, tot de anul trecut.
Si mai am ghetute maro de piele intoarsa si cu lac - dar pt vreme uscata.
Mai am o pereche de cizme roz, dar nu le port prea des si inca o pereche de cizme maro mai deschis, de anul trecut, dar alea sunt mai sport, merg cu blugi bagati in cizma. Inca nu le-am purtat anul asta.
Si mie imi plac pantofii f mult. Si pentru ca anul trecut am fost gravida si nu prea mi-am cumparat, anul asta, de cand am inceput serviciul in iulie, mi-am tot cumparat si sandale si pantofi si botine....la mine merge sa am multe culori si multe genuri. De asemenea, port cu placere perechile din anii trecuti, alea de imi sunt f comode.
mirela0521 spune:
nu stiu altele cum sunt, dar eu in vremuri de criza folosesc ce am deja cumparat (eventual sa astept reducerile din feb sa achizitionez ceva nou, deci la anul tot vechi va fi!), si chiar nu tin sa fiu in pas cu moda la incaltaminte. degeaba am ultimul racnet de pantofi/sandale/cisme daca hainele sunt tot usor demodate...corect?
Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)
rose_selavie spune:
Cizme clasice ca de calarie maro din piele fara toc de la Moma, cizme negre cu toc Billi Bi, bocanci negri Shoto pe care-i port cu cataramele deschise si pantofi gen Oxford culoarea coniacului din piele perforata tot de la Moma.
XIO spune:
Si eu sunt innebunita dupa pantofi Am peste 100 de perechi si cu putine exceptii pe toate le-am purtat.
Acum astept sa imi cumpar o pereche de pantofi cu toc si platforma, cu paiete aurii (toti din paiete). cand primesc salariul
Anul acesta si anul trecut am observat mania cu cizmele din cauciuc. Am spu ca in veci nu voi purta asa ceva dar am primit o pereche (aleasa de mine). Mi s-au parut haioae si potrivite stilului ciudat de acum asa ca le-am incaltat intr-o zi. Spre uimirea mea efectiv imi era cald in ele de nu mai puteam. Mi-au spus ai mei ca unt ok, dar in zapada voi ingheta. Ieri a nins in Tm de dimineata pana seara, am umblat prin oras cateva ore cu cizmele acestea si nu doar ca NU am inghetat, dar efectiv imi era cald la picioare, nu m-am udat, nu am alunecat, deci imi voi mai cumpara o pereche Trebuie sa spun ca acestea au blanita inauntru. Ma gandesc sa-mi iau de data aceasta o combinatie, cum sunt la Leonardo, partea d jos din cauciuc si cealalta parte din piele intoarsa, imitatie de piele sau ceva de genul acesta.
Pt. iesit in oras am cizme de la Miniprix, imitatie de piele intoarsa, toc mic, conic dar care face piciorul foarte frumos (nu mi-a venit sa cred cand le-am incaltat), pana peste genunchi.
Si cu toc port f. des o pereche cu bot rotund, toc gros de vreo 7 cm, oc uloare mai ciudata, nu pot nici macar sa va spun cum e . Sunt ffff comode. Plus o pereche imitatie de piele intoarsa, negre, putin cazute, si o pereche de ciocate luate de la Leonardo acum 2 ani, maro, f. faine.
Ceelelalte le port mai rarutz.
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/
ingridnen spune:
idem mirela0521 si gaby76....cizmele de acum 2 ani de la reduceri de la leonardo
Ingrid si Cristi 7 ani
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Ma gandesc sa-mi iau de data aceasta o combinatie, cum sunt la Leonardo, partea d jos din cauciuc si cealalta parte din piele intoarsa, imitatie de piele sau ceva de genul acesta. ***Fur is for petting** www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/ |
Si eu am pus ochii pe o pereche asa cum spui tu,astept s avina reducerile si sa vedem!
pentru ca merg foarte mult pe jos,am o pereche d eghete foarte usoare,cu talpa antiderapanta,de la Camel,super-super-super,am mai pus ochii pe o pereche de cizme de la Camel,sport,tot la fel de usoare,ideale pentru mine!Astept reducerile!
Am si o pereche de overknee din pile intoarsa neagra,care merg foarte bine la leggings sau treggings!
La capitolul pantofi...sunt nemultzumita!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
valentinag spune:
Moama Xio,esti fenomenala!100 de perechi e o cantitatea impresionanta!
Si la subiect,am ceva pantofi, nu foarte multi ca am niste picioare dificile, imi gasesc greu sa-mi placa, sa fie buni, sa mi permit!
Iarna asta, din lipsa de finante, defilez tot cu ce am, ghete maro, cu talpa ortopedica,joase, cizme de piele intoarsa bej inchis,tot cu talpa ortopedica, cizme de piele negre cu toc patratel micut, de toata ziua la servici si altele negre cu toc inalt, elegante finute, pentru palton.
Laura, am si eu adidasi de la BIT, sunt nemaipomeniti!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea