LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *276*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

am vazut asa de multe fotografii ce m-au incantat...
am "prins-o" pe adeluta roxanici, chiar ca-ti seamana duin ce in ce mai mult.... ce fetisoara avea cand isi privea tortuletul

doniro, daria la serbare a fost superba!!! ce-mi place tare mult la fata ta ca este zambitoare, are o fata asa de luminoasa, si pare un copil tare deschis si prietenos.... asa este?

ramona, laura cretulinul tau frumos!!!
se pare - din fotografii - ca el s-a simtit mult mai bine si mai in largul lui la petrecerea de dupa serbare...
mititelul, daca era obosit... ce sa-i mai arda de spus poezia...!!!

alinush,
gata, m-am facut bine. adevarul e ca nu am stare nici cand sunt bolnava... nu suport sa stau in pat fara sa fac nimic...
eu in pat stau numai noaptea cand dorm...
bine... ca "visez" la pat si la un somn cam juma' de zi pana seara cand ajung sa-mi indeplinesc dorinta

revin

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

doniro, i-a trecut raceala dariei ?

honey, imi pare tare rau pentru mama ta... sanatate mnulta si refacere rapida ii doresc!!! tu cum mai esti ? ce mai face Aj ? merge la gradi ?

ah, trebuie sa gasesc si eu pozele lui gugu...

le-am admirta si pe printesele lui elle... am spus-o si pe facebook... 2 frumoase ce frumos a recitat eva poezia, ce frumos "deanseaza" si arata ca are un anisor anna...

alinak, petrecere frumoas in minivacanta !!! si dute cu inima deschisa caci este tare bine pentru cuplu sa mai ramana si singuri cateodata, sa se regaseasca, sa iasa putin din cotidian. eu am invatat asta destul de tarziu dar sper sa nu fi fost prea tarziu

lalad, AOLEU... bine ca nu a patit nimic nazdravanul!!!

simonik, multumesc de grija! sunt bine acum. mi-a trecut destul de repede fata de alte dati...
offf, acum am citit si de "aventurile" cu gatul si raceli...
cum mai sunteti acum? v-a trecut??
tu cu saratica ta o "tragi" cum am facut-o eu cu dimitrakis cand era mic...
luna si antibioticul, plus... antivirale intre episoadele cu antibiotic...
tare bolnavicios era. una-doua imi facea febra mare, rosu in gat, puroi pe amigdale si tot tacamul...
ce sa zic...? este tare greu... sanatate mult va doresc!!!!

roli, sorry de bradut... da' tot nu am inteles ce te-a sperit? paianjanul?
nu fac misto... eu am observat ca mi se aduna niscai panze de paianjan pe la baie si intr-o camera dar... crezi ca sunt periculosi pentru noi?

ema, nu-ti trage sasha de bardulet? ce frumos ca ai impodobit deja... abia astept si eu!!!

miky, petrecere frumoasa si tie!!! sa va bucurati de timpul petrecut impreuna ca si luca sigur se va bucura de timpul cu bunicii

stancutza, si eu sunt convinsa ca sofia va vorbi foarte bine, corect, fluent in curand. ma bucur ca ati gasit alt logoped....
adevarul este ca si eu simt ca mi-ar prinde bine niste sfaturi specializate in domeniul educarii copiilor... eu imi reprosez ca-mi pierd rabdarea prea repede, prea usor si prea "zgomotos"

eliza, ca de obicei... eu ma amuz tare cand citesc "perlutele" emmei... ,
deci, pana la urma... i-ai luat "porcaria" aia sau nu ?

roxanici, stai linistita... mi-am dat seama ca esti ocupata... vroiam sa te "urez " la telefon sa-mi mai dai si vesti de buburuza...
las' ca vorbim noi alta data!!!

\cum i-au iesit rezultatele ?

si Eleni - 05.02.2008

2010

Mergi la inceput

eliza, ce frumos, ce emotionant este "obiceiul" cu cadourile anonimilor...

nu mai am timp...
mai intru si de acasa...
ma duc sa infrunt nametii de afara

si Eleni - 05.02.2008

2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

laura exista spray cu miros de brad, o sa vad si eu cum este
ma bucur ca ti-ai revenit cu toate cele, tare mult imi place sa te citesc, ai un elan molipsitor
mda,sasha fura globuri, cred ca va fi ocupatia lui zilnica cat timp e bradul desfasurat, il mai molipseste si pe milan de sportul asta, in seara cand l-am impodobit a fost show mare dar e inca intreg bradutul. si frumoooos!
o sa pun poze, ca am facut, si am continuat seria pozelor cu plimbarea cu saniuta de azi dimineata, a fost superb. imi place mult ca ninge!

mary astept si pozele tale cu fetele frumoase!

Mergi la inceput

roli sa ni-l arati si pe marc cu costumasul handmade de mami lui, si sa vad si filmuletele cu fratiorul , ca nu am apucat cand ai dat link

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/album/579322208daTWze
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Laura, multumim de complimente si intrebare.
Daria e cam asa cum ai descris-o tu, in mare. Cam ca toti copiii, daca ma gandesc bine . Cred ca gradinita, respectiv colectivitatea, a schimbat-o mult in sensul asta. Inainte de gradi, nu era prea comunicativa, e drept ca era si mica, dar dupa gradi... nu mai are probleme, o vad mult mai sigura pe ea, mai dezinvolta. Probabil ca schimbarea asta ar fi venit oricum cu trecerea timpului, nu stiu...
Raceala se pare ca a fost una usoara, din fericire. Ii mai curge nasul un pic.

Fetelor, sa stiti ca si eu citesc in fiecare zi, nu ratez nimic, dar de cele mai multe ori nu am ceva interesant de zis si de aia scriu mai rar.

Am vazut-o pe Eva si e adorabila, mutrita ei tot timpul mi s-a parut super dulce. L-am vazut si pe Razvan, frumos de pica si el... ce daca s-a emotionat? La anul o sa fie mai sigur pe el. Frumosi copii avem, fetelor

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Am luat analiza buburuzei: urocultura este negativa ... uraaaaa a scapat de belea!
O sa-i mai repet peste o luna, sa fiu sigura - oricum, vreau s-o 'killer'-esc cu niste analize si de sange, sa vad cum mai sta cu Fe.
Vreau sa-i scot NAN-ul (ea e tot la NAN si bibe, din cauza Fe)si sa-mi dati si mie niste sugestii de lapte, saru'mana!

Am vazut ca ati dezbatut subiectul 'cumpatare la cumparaturi'; in privinta hainelor sunt total de acord - poate si pt ca la varsta asta, ei cresc repede si hainele raman mici; dar in privinta jucariilor, eu n-as putea sa-i cumpar doar la 'ocazii speciale' (gen zi de nastere, Paste, Craciun). Este adevarat, Adela se joaca cu toate jucariile (bine, ii mai vin bazdacii si le mai arunca dar atunci eu i-o iau - si ii spun ca jucaria s-a suparat pe ea - si nu i-o mai dau cateva zile, pana incepe sa intrebe de ea) si o incanta si cele de la taraba si cele din supermarket.
Eu cred ca tine si de firea copilului: daca este sa strice, atunci va strica jucaria chiar dak ar fi singura pe care ar primi-o si care ar costa 2 lei.
Iar dak un copil se joaca cu placere, nu vad de ce sa nu i se cumpere jucarii (nu in ficeare luna, e-adevarat, dar nici doar de 3 ori pe an)
Cum bine spunea LalaD, e ca si cum, eu mi-as lua o bijuterie (sau orice altceva) doar la ocazii speciale.

LauraD ma bucur a ti-a trecut! Ai redus si tigarile (cred ca sunt poeta, nu-i asa? )

Ema, unde sunt pozele cu decorarea casei?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

http://family.webshots.com/album/579322208daTWze
poze cu noi

Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009)

Piticii sunt deliciosi - mai ales Sasha in ultima poza, mi-au placut manusile lui - cred ca-l strageau - iar tu arati la fel de bine ca atunci cand te-am vazut 'live'.

Imi place cum ai decorat si imi place mai ales, ordinea de la tine!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

tot aici sunt, moarta de somn
Ginette, nu nu..nu zic ca trebuie numai la ocazii speciale..dar cand o facem sa nu ii umplem de cadouri..sau mai bine zis...putin si des..dar nu in fiecare zi...:)...oricum ar fi sa cumparam, sa dea Domnul sa avem de unde...ca sa zic asa...

ema, eu am multe globulete de sticla, luate de la mama mea de cand erau eu mica..le-am carat cu sfintenie la mine acasa..ma si vad luptandu-ma cu fyfy si spargand cateva...cred ca la voi a fost un mic spectacol cu acrobatiii

ooook, cred ca va urez si eu un weekend placut caci nu mai stau, inchid sa termin cate ceva si sa imi fac curaj sa merg cu car-ul

Mergi la inceput