Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 2
botosel452 spune:
Buna dimineata!
La multe lunite sarbatoritilor zilei!
Si la noi a fost o noapte linistita. Alexandra a adormit in sezlongul ei, in patul nostru, iar tati a dus-o in patutul ei la miezul noptii unde a dormit pana la 3,apoi pana la 7.
Apoi a avut o sesiune de "vorbit" cu tati, inainte ca el sa plece la serviciu si tot radea la ce vedea pe tavan (adica nimic)...si acum doarme
pogonici1977 spune:
cine poate sa ma puna si pe mine pe prima pagina
pogonici1977-de IOANA NECTARIA, 15.10.2010, la nastere 2550 gr, scor apgar 8
noi am zambit ptr prima data la 6 saptamani..si treptat mai des..
cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png
Arianna11 spune:
Neata celor mai frumoase mamici si celor mai dragalasi pitici,
La multe luni sanatoase si frumoase bebeilor sarbatoriti astazi
Pogonici acum am realizat ca esti tu....felicitari pt bebe,parca aveai ceva pb cu trompele uterine,daca nu ma insel...bravo...bine ca ai reusit
Alesia mea zambeste de la 3 sapt incontinuu...e o scumpa
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
Andreea82 spune:
Buna dimineata si de la noi,
Maama, cat tort papam azi: La multe lunite tuturor sarbatoritilor!
Multumim si pentru cafeluta, tare bine pica, mai ales cand e data de altcineva
Am pus si noi poze noi la semnatura sa ne admirati zambetul, daca tot veni vorba de el. Alexandra e nonstop cu gura pana la urechi. Acum deja aproape rade, mai ales cand ne vede sau aude pe noi (mami si tati)
Simona24, cum e cu prietena ta? A fost la un medic?
Arianna11 spune:
Andreea am vazut pozele,ai o fetita frumusica foc,cu ochii ca niste margelutze ,cum imi place mie sa zic,bolfosica si zambeste intr-una
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
be_one spune:
Buna dimineata!
Am intrat si eu sa va salut macar, ca de cateva zile am musafiri (mama soacra ) si nu m-am mai apropiat de calculator. Fata de acum o luna cand a mai fost ea pe la noi, acum Ioan a plans si nu a vrut sa stea la ea in brate. Asta la inceput. Apoi s-a mai obisnuit si am reusit si eu sa ies dupa ceva cadouri
Va pup, ma duc sa vad daca reusesc sa mai citesc din urma
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
ana_25 spune:
Buna dimineata!!!MARI harnicuta ca de obicei!
ANDREEA ,Ale e superba si are niste geneee,parca-i rimelata.
La multe lunite si muli ani ALEXANDRU,SARAH,ANDREI,LARISA,IRINA si ALEXANDRU !! Sa fiti sanatosi!!
Mie inca imi curg sanii!! Ma trezesc din cand in cand cu ditamai pata de lapte pe maieu!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
nastasie spune:
neata.iau si eu o cafea.
si noi am dormit bine.a mancat pe la 20.30 si a adormit cam intr-o ora.apoi trezire la 2.30 si la 6.acum iar nani.
sa vedeti un pic mai tarziu cum rad in hohote.eu ma fac ca il mananc de maini, picioare,pieptut si efectiv rade in hohote.nu mai e mult.si o sa fiti topite.eu mor cand il aud.aaa si din tot acvariul in care sunt vreo 50 de pesti numai la unul rade si cu asta discuta, pe limba lui.pe ceilalti ii urmareste si atat.cand il vede pe ala e un zambet tot.
la multi ani sarbatoritilor de ieri si azi.pap si eu din ce se da azi ca am asa o pofta de dulce si de painea lui mari.parca ii simt mirosul.
multumim de comentarii la poze.
azi nu fac papa, maine poate asa ca astept idei de mancarici(felul 2) ca sunt in pana rau de tot.
vineri avem si noi serbare la gradi.si el cica are partenera dar nu imi zice cine, a zis ca o sa vad la serbare.
aseara i-a declarat dragoste mare lui calin.vroia sa-l tina numai el in brate, si ma certa ca ce-l tin numai eu.
ma duc sa beau cafea si sa mai admir poze.
oramona spune:
Buna dimineata si de la noi. Am pus poze noi in album. Sa ne laudam si noi. Va si La multi , multi ani sarbatoritilor de azi. Cat e de bun tortul.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
nastasie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui be_one Buna dimineata! Am intrat si eu sa va salut macar, ca de cateva zile am musafiri (mama soacra ) si nu m-am mai apropiat de calculator. Fata de acum o luna cand a mai fost ea pe la noi, acum Ioan a plans si nu a vrut sa stea la ea in brate. Asta la inceput. Apoi s-a mai obisnuit si am reusit si eu sa ies dupa ceva cadouri Va pup, ma duc sa vad daca reusesc sa mai citesc din urma Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) |
idei, idei.astept cu mare interes.