Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 18
sorana_23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ghiocela13 Buna dimineataaaa!!!!!! FUL-GU-TA SORANA, ai facut liceul Lazar? Ghiocela - mami de Irina Maria |
Da, am facut liceul Lazar. Am terminat in 1997.
botosel452 spune:
astia de pe site-ul wrap spun ca nu prea recomanda pozitia bebelusului cu fata inainte. Si eu wrap, dar nu am gasit pe nicaieri cum trebuie legat, ca sa stea asa
ana_25 spune:
Tanamera si eu tot asa am luat 10 zile,dar mi-a revenit laptele!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
ghiocela13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorana_23
Da, am facut liceul Lazar. Am terminat in 1997. |
Da, te-am recunoscut. Si eu am facut acolo
Ghiocela - mami de Irina Maria
Arianna11 spune:
Salutare mamici,
nu stiu ce a avut margelutza mea aseara dar a adormit la 00.30.Dormise doar o ora de la 19.00 la 20.00.Atat m-am chinuit sa o adorm dar ea avea niste ochi mari..parca imi facea in ciuda.Adormit pana la 3.30 dim cu pauza de 10 min de papa dupa care s-a mai trezit la 7.30 dim...a fost bine
Sa nu zic cu ghinion dar mi se pare ca nu mai are colici...de vreo 5 zile e linistita,plange numai daca e prea obosita sau ii e foame...sper ca am trecut de perioada colicilor...Doamne ajuta!
Vad ca sunteti ingrijorate cu vaccinul..noi il facem la 2 luni siceva,abia in ianuarie...sper sa fie bine.
Pogonici felicitari pt cresterea fetitei
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
Buburuza_10 spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Sa-i mai dau bani si nutritionistului? Mai bine-mi iau niste dulciuri! glumesc, evident. Eu o sa tin dieta pe care o tine si Pitty, dupa ce n-oi mai alapta. Am mai tinut-o odata, acum vreo 2 ani, si-am slabit 5 kg. Bine, se zice ca 9-10 slabesti in 2 sapt., dar eu nu aveam prea multe atunci, asa ca n-am avut de unde mai multe de 5. Si chiar m-am mentinut o per. indelungata asa, dupa. E dieta Max Plank. Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Lora, te rooog, da-mi si mie dieta!!! Mai am 7-8 de dat jos!
office spune:
citat din mesajul lui pogonici1977 of doamne ce a plans mititica...dar acum doarme si mai scancetse putin in somn..stau de paza langa ea..iam pus supozitor paracetamol in fundulet si comprese apa rece..... avem asa la 2 luni si 1 zi 4,4 kg, 58 cm... cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA |
Felicitari pentru mititica maricica!
Meme de Maiu si Lulia