Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 45 -

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

m-am gandit si eu in momentele alea daca nu ar fi util sa maresc doza de clexan. ginecoloaga mea a zis ca e de parere ca 0,4 ar fi suficient (stiu ca nu e specializarea ei, dar fiind in spital imi urmarea trombocitele mereu si se consulta cu medicul de la terapie intensiva)
Oricum hiperstimulare in sine necesita clexane, chiar si in cazurile in care nu se stie de mutatii trombofilice.
Ce e bine e ca se pare ca a scazut din lichid (la cantar verificarea e imbucuratoare), la eco inca se vede piscina mare

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Alla nu stiu dc d-na dr U mai raspunde la mail acum dar incearca. Scrie-i ca ai facut hiperstimulare care inseamna estrogen f mult, adu-i aminte ce mutatii ai si mai spune-i ca nu creste cum tb BHCG-ul . Poate iti raspunde . Tot in spital esti? Eu as face luni antiXa la 4 ore de la injectie sa vad cum e si DDimerii.

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)

Vine Mosu

Mergi la inceput

Inca ceva, ai avut picioare amortite in perioada asta?

Miki

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)

Vine Mosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Alla nu stiu dc d-na dr U mai raspunde la mail acum dar incearca. Scrie-i ca ai facut hiperstimulare care inseamna estrogen f mult, adu-i aminte ce mutatii ai si mai spune-i ca nu creste cum tb BHCG-ul . Poate iti raspunde . Tot in spital esti? Eu as face luni antiXa la 4 ore de la injectie sa vad cum e si DDimerii.

Miki

Vine Mosu

m-a lasat ieri acasa dupa eco. si-a dat seama ca e mai bine pt mansarda mea...
DDimerii am facut la solicitarea Hortensiei Ionita inainte sa incep injectarea. o sa o intreb daca sa repet acum. de antiXa la 4 ore de la injectie nu stiu ce sa zic, in spital m-a tinut cu 0,2 la 12 ore si am continuat asa (nu stiu argumentul pt care nu au ales 0,4 la 24 de ore)
U nu stiu daca mai raspunde la email, o sa incerc. Bodnar inca nu mi-a raspuns, si joi cand am primit rezultatele deja nu mai era in clinica (pe verificate la fata locului)
si nu, nu mi-au amortit picioarele

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

alla76 cunosc senzatiile si toate trairile prin care treci tu acum, daca am stii cu ce sa ne luptam , dar...... problema este ca nu stim si totul tine de DD. La mine beta se dubla forte bine, singura problema a fost sangerarea si hematomul de langa sarcina( la eco se vedea la o distanta de 3-4mm de sarcina). Chiar nu stiu ce sa-ti spun ce sa faci, roagate la Maica Domunului sa aleaga ea calea cea mai buna ptr. voi.

Acum mi-sa pus o "scama pe mansarda" ce eu am endometrita, sa nu aruncati cu rosi fiindca mi-am pus si eu o mie de intrebari, nu inteleg de ce mi-se ingroasa asa repede endometrul.
Voi aveti idee cu ce se "manca" endometrita si de la ce capat sa o apuc sa incep sa ma investighez?

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Alla nici cu dr Ionita H nu poti lua legatura acum? Am auzit si eu ca e mai bine sa faci doze mai mici la 12 ore decat una mare la 24.

Denisa "scama" asta am avut-o si eu, chiar se vedea la eco endometrul mai alb in toamna trecuta. Cred ca m-am pricopsit cu el asa de la sarcina oprita din ev in iun 2009. Sarcina sub clexane 0.4 dupa care nu am luat nici un fel de antibiotic. M-am tratat singura, am luat 3 luni la rand doxiciclina din zi 1 de CM , carpicon si dupa ovulatie duphaston. Asta era tratam pt endometrita. Am scapat de albeata aia de la ecograf si menstruatia a redevenit rosie. Am mai luat asta vara 3 luni consecutive extract de zmeur si coacaz cate 30 pic din fiecare si cu ac tratam mi-am scazut chistul endometriozic la 18mm de la 30mm si fibromul la 20mm de la 29mm.

Miki

Vine Mosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_28 spune:

Buna Anna,

te rog ajuta-ma cu o info. Tie cum ti-a iesit homocisteina? Eu am aceelasi mutatii ca si tine si homocisteina mi-a iesit in limite. Din cate stiam eu ar fi trebuit sa am valori mari.Nu mai inteleg nimic.
Sau poate nu a fost bine ca am facut analiza dimineata?
mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata cafelutele sunt gata, ceaiul si vinutul acum il fierb.

miki-miki multumesc tare mult , inseamna ca nu sunt singura cu "scame la mansarda". Deci sa se fereasca dr. ca vinnnn, greu i-mi este ca trebuie sa ma deplasez la Bucuresti si sa gasesc un medic care sa-ma asculte, dar il gasesc eu nu ma las.

O duminica placuta fetele "mutante" si

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Hai, fetelor, poate o ridicam totusi pe Paula pe primul loc:
http://clipedeinspiratie.ro/2010/11/22/o-sansa-pentru-copiii-prematuri/
Stresati-va cunoscutii, trimiteti-le si lor link-ul,poate reusim!
Balanta, Miki-Miki - eu cred ca ne vom plati pacatele in viata de dupa moarte, acum probabil ca ducem cat putem duce, ni se da dupa puterea noastra. Daca nu am fi puternici nu am primi atatea... (explicatia asta imi convine, ca sa nu ne culpabilizam zi de zi)
Balanta, sa ai un concediu linistit care sa iti redea energia si sa te ajute sa speri in continuare!

23+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Va doresc o duminica placuta fetelor. Va multumesc pt tot sprijinul acordat in concurs. Azi este ultima zi de concurs, asa ca va rog sa votati si azi proiectul, sa trimiteti link-ul mai departe. Va multumesc inca o data din suflet. Link-ul de concurs: http://clipedeinspiratie.ro/2010/11/22/o-sansa-pentru-copiii-prematuri/

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput