Gravidute&Mamici de IASI(123)LMA 2011

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

sarcina usoara in continuare Kmy! Pupici
Fetita mea e foarte activa si da suturi nu gluma. Se vede pe burtica cum misca si tati e foarte mandru. Dimineata ea imi da trezirea. Tat'su vede ca ma sperii ca ma ia prin surprindere si pune mana pe burtica. S-apoi joaca nu gluma, spre disperarea mea ca eu vreau sa mai dorm. Iubita da cu piciorusul si taica'su cand o simte da si el usor cu degetul, ea raspunde si tot asa nu mai o joaca!
Suntem bucurosi ca am intrat in 6 luni si mai avem 14 w pana la momentul mult asteptat. Doamne ajuta sa fie bine in continuare!
Pupici la burtici si mamici!

...asteptand o minune in viata mea!
23w+
Daria-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

andreea
ms mult!!! dar daca ai abia acum 23 de sapt mai ai in teorie inca 17 pana la nastere, doar daca deja nu ti-ai programat cezariana la 37 de sapt!!!

kmy 26+ IUSTIN-GEORGE
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Ieri am fost mai obosita de asta nu am dat pe aici!
La multi ani Oana!
Matei de cate ori o vede pe Maria cu suzeta in gura io fura!
De la inceputul anului am inceput cu curatenia la jucarii, in dulapurile copiilor. Maria a avut o perioada de plansete si maraieli. De Sarbatori a stat mai mult in brate, am avut mai mult timp de discutii si ea astepta la fel in continuare!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

mai am 2 zile pana fac 24 de w deci e ca si trecuta sapt asta. eu voi face cezariana la 38 de w deci...Chiar daca s-ar ridica placenta intr-un tarziu, eu sunt hipertensiva si nu pot naste natural fara sa existre complicatii...
De aceea ziceam ca mai sunt doar 14 w.

...asteptand o minune in viata mea!
23w+
Daria-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Hope si eu
iulia, prezent, mersi de cafea ... Darius e bine... aerosol NU iam mai facut ca lispeste din farmacii ACC ... dar e bine... la copii,
Eu am fost ocupata cu treburile de la servici ... si in rest mai nimic...am o stare de oboseala cred ca e si de la vremea asta si fara chef de nimic.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Kmy si sarcin soara!!!
Si la mine bebelina e foarte activa,Si Bia pune mina si se bucura ca misca surioara ei

Anilansa sa ai putere de munca si sa treaca starea nasoala...si eu mai am stari din astea de nu amchef de nimeni si de nimic ;multa sanatate lui Darius,si Bia s-a pricopsit cu niste mucisi eu de altfel

Lacramioara felicitari pt mica pacienta,e foarte curajoasacred ca se datoreaza mult si dnei doctor

Andreea sarcina usoara in continuare si sa nasti atunci cind e bebe pregatit sa vina pe lume

Va pup!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si Sofia Maria 27+

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

Kmy, la inceput nici eu n-am simtit-o cine stie ce... Dar sa stii ca pe ultima sut a de metri.... "cand ea a crescut si garsoniera a ramas aceeasi" ca sa-l citez pe medicul meu.... Am simtit ca imi taie respiratia.... O sa fie bine. Capul sus.

Ani, o sa treaca. Ma bucur ca Darius e bine.

Ella, multumim. Multa sanatate si voua. Eu nu mai scap de tuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

ella, mersi pt incurajare
iulia, mersi de cafea

Bun, ieri dupa ce am scris mesajul la voi... am primit un telefon, era de la educatoarea lui Darius ... ca Darius e plinde pete rosii ... am plecat la gradi si apoi la medic ... Darius facuse alergie la mancare sau caldura .... pina ce am ajuns la medic nu mai avea nimic

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumim de -luta lacramiora..

noi ca tot ma laudam ca suntem sanatosi acum suntem raciti cu totii..ei, trece ea si asta..
lacra, scz, ca nu am fost pe faza , ai facut vre'un tratament ceva, aerosol? cum de nu mai trece tusea? multa sanatate!
of , deja cu cariute...-ici si felicitari lui Stefy curajoasa!
ma bucur ca a stat linistita si ca s-a obisnuit asa repede..
conteaza mult si de dentist..
mi sa intamplat sa vad la dentist, cand am fost, o fetita de 2 ani jum, care trebuia sa-i faca un tratament pentru ca cazuse jos si i se rupse(despicat propriu jumate de dinte in doua.. saracutza, si ce frumos si linistit statea ea acolo.. nimic nu zicea.. cica la inceputul tratamentului mai "caraia" ea cate ceva..dar cu timpul s-a obinuit , a devenit rutin.

multumim de aprecieri tuturor
si cu intarziere sa nu uit..
tin sa-i urez si eu Oanei
La multi ani fericiti! sanatate si numai lucruri bune in viata!

andreea_mdm o mama mia... am ramas socata, n-am mai auzit de asa ceva...acum ca citesc, ce a scris si marrianna ... ma sochez si mai tare..pe bune! cum de exista astfel de doctori.. si mai ales cand stii ca e o gravidanta pe care tu o stii deja .. n-ar fi trebuit sa fie mai prudend... off ca nustiu ce sa zic..multa sanatate si DD ajuta sa fie totul bine pan' la capat!

kmy_black e posibil sa fie asta una din cauze ... noi am incercat si noi , dar mi-e absolut imposibil sa stam cu "altii" sicer, o iau razna
cat despre bebe ..eu zic sa stai linistita deocamdata... o sa-l simta si sotul ...
nici eu spre exemplu la inceput, nu o simteam asa activa .. spre sfarsitul sarcinii, cand nu mai are asa mult spatiu, o sa te rogi sa mai stea linistit un pic..
eu imi aduc aminte..ehe..frumoase amintiti.. cand vedeam si simteam cum mi se facea burtica si ce forme capata ..alteori mi se intorceau matele pe dos..da' asta e..
mai lasa ce spun altii, apropo de colega, fiecare gravidanta e diferita..
cat despre contactii , faptul ca iti mangaii burta, sincer nustiu ce sa zic..ca nu's medic, dar mi se pare un pic aiurea.. cand esti graviduta iti vine absolut natural sa o mangai, caci stii ca acolo e puiul tau..

ella ma bucur ca sunteti bine!
ei daca incepe deja cu dulapul, sigur ceva, ceva batai de cap tot o sa aveti..si ma bucur ca pui in calcul si asta... dar eu sper sa fie bine pan la urma si sa accepte usor pe bb si sa va integrati frumos in formula..
e greu si pentru noi cei mari uneori sa acceptam unele schimbari, d'poi pt ei ,piticii, care au fost obisnuiti mereu sa fie in centru atentiei.. ehe.. dar o sa fie bine!

alynta, anilansa, Kriss si restul fetelorsi va trimit cate o imbratisare !

numai bine tuturor si multa sanatate!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

hello!

Vesti despre noi: suntem bine, ANdrei merge la gradi, eu am avut un control la dna doctor unde m-a anuntat ca dansa va pleca de pe data de 15 (mare noroc pe mine tura asta) si ca sa ma duc pe 18 la dl dr Lazar (colegul ei de la clinica Medis) si ma va opera dansul daca nu cumva breau s-o astept pe ea dupa data de 3 februarie (adica ultimul termen...no way). Asa ca om vedea marti ce va zice acest domn dr de care n-am auzit mare lucru, dar cica e tanar.

Doamne ajuta sa fie bine! Suntem pe ultimii metri///bbbrrrrr!

Emma Maria 36+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput