Gravidute&Mamici de IASI(123)LMA 2011

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrianna spune:

andreea, citind cum a decurs morfofetala, sunt aproape sigura ca ai fost la doctorul iliev. eu am facut la el aceasta ecografie, intrucat mi s-a spus,de catre mai multe persoane ca este cel mai bun in domeniu. asa o fi, nu neg acest lucru, dar ca om lasa putin de dorit. pe mine m-a deranjat ca vesnic a comentat ca nu stau bebelusii mei ( eu am gemeni) sa ii vada el si chiar a scapat asa, printre dinti, un " stai, du-te dracu'", ceea ca m-a facut sa imi doresc sa ii dau cu ceva in cap. norocul lui ca nu aveam cu ce, ca poseta mi-o tinea sotu', care nu a auzit.in plus, m-a apasat si pe mine foarte tare pe burta si asta a daunat sarcinii.nu scriu asta ca sa te sperii, dar sa ai grija in continuare. dupa ecografia facuta la el - pe 8 septembrie 2010- am avut dureri groaznice in partea dreapta, sub coaste. pe 16 septembrie deja nu mai suportam durerea si m-am dus la spital. dignosticul nu a fost precis, era fie criza biliara fie colecist. oricum, ideea e ce a fost a fost declansat de manevrele doctorului, care parca ar fi vrut sa intre cu totul pe sub coastele mele. mai rau a fost ca tot de atunci mi s-au declansat contractii (aveam 24 de sapramani) si au mai urmat 10 saptamani de chin, prin spital cu perfuzii si tot felul de medicamente iar la 34 de saptamani am nascut prematur.
sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea.
a, si cu chestia aia ce ti-a spus, stai linistita. mie mi-a spus o graozavenie si mai mare de s-a crucit ginecologul la care mergeam eu, asa ca nu iti fa probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Multumesc de incurajare! sper sa nu patesc nimic. Am stat linistita si mi-a trecut. Eu am fost la Nemescu la morfo. Eu i-am zis ca ma doare si ca daca nu se vede asta e., venim alta data dar el a insistat din cauza a cevedea el la inima. Maine ma duc si la Ginecoloaga mea si vorbesc cu ea. Si pe mine ma doare tare in partea dreapta sub coasta. dar ma doare de ceva timp inainte sa ma duc la morfo, ca l-am intrebat si e el si nu a stiut ce sa imi spuna. Am multe de vb cu medicul meu , sper sa ma lamureasca ea.
Va pupic!

...asteptand o minune in viata mea!
23w+
Daria-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Oana!

Va ofer o

Kriss, eu in perioada aia am lipsit.... Dar vad ca nu-s singura care nu stia. Ma bucur pentru tine. Sa dea DD sa fie bine.

Ani, cum mai e Darius?

Andreea, ma bucur ca te simti mai bine.

Si nu am apucat sa scriu ca in vacanta am trecut cu Stefy pe la Inesa... Si ca s-a jucat cu Bia... si nu mai puteam s ao iau acasa.... A fost jale mare pe drum. Ii e asa de draga Bia... Si acum ma intreaba cand mai mergem la Bia? Iar Bia e o dulce.... si o dragalasa.
Mai avem si diseara o tura la stomatolog. Dar abia asteapta sa mearga. E topita dupa doamna doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza!! si o !!!!
o zi buna la toate!!!

kmy 25+ IUSTIN-GEORGE
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

NEATA!!!

Nu stiu daca am scris anul acestaasa ca va urez un an nou plin de bucurii,impliniri si multa sanatate!!!

Noi suntem bine,crestem(am pu 9 kg pina acum)astept rezultatul la niste analize si saptmina viitoare merg la control sa vad ce mai face bebe

Bia a inceput gradinita,fara probleme...mai sunt zile cind spune ca ar vrea sa stea casa insa o linistesc repede spunindu-i ca asa cum mergem noi la serviciu trebuie sa mearga si ea la al ei

Eu inca mai merg la munca dar cred ca de pe 1 februarie nu voi mai merge;incet,incet tb sa ne pregatim pt ziua cea mare(DPN E PE 15 APRILIE) ,tb sa mai cumpar cite ceva...si sa ma odihnesc ;nu stiu cum o sa fac cind voi naste ca Bia e asa legata de mine...noi i-am explicat ca va avea o surioara si ca tb sa o iubim,sa impartim jucariile cu ea....ea se pare ca intelege insa sigur vor fi probleme...mi-a zis sa nu pun hainutele lui bebe la ea in dulap,ca e dulapul ei..si tot asa...sa speram ca va fi bine si nu vom avea probleme.
In rest toate bune,cu mici exceptii dar sanatosi sa fim ca le facem pe toate...
va pup!!!

LA MULTI ANI OANA!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si Sofia Maria 27+

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Buna ziua!Ce mai faceti?
Am fost dimineata la echo si a fost muuuult mai bine!
S-a mirat si dr. cand i-am zis ce m-a foit ala , iar ea se purta asa finut sa nu ma zdruncine prea tare. Placenta e tot foarte jos, s-a mai dat un pic la o parte de pe col ce-i drept si spera ca mai tarziu la burtca mare sa inceapa sa se ridice. Merg in continuare cu concediul prelungire de la comisie inca 9 sapt si apoi intru in prenatal. Fetita e in regula, toate organele sunt bine dezvoltate, e o frumusete foarte jucausa si taaaree miscacioasa. Se vede pe burtica cu ochiul liber cum imi da cate una! :))Faza cu focarul ala mi-a zis ca se intampla la multi copii si nu pune deloc probleme. E o depunere calcinomica care dupa nastere va disparea, nu are nici o leg cu sindromul pentru ca nu sunt alte elemente care sa arate asta. Ufff! M-am linistit. Ma supara in continuare foarte tare in partea dreapta sub coasta de imi ia respiratia si mi s-a dar trimitere la gastro-enterologie sa vad ce e, ea zice ca nu ar fi de la ficat ci de la colecist, vom vedea joi cand ma duc.
In rest asteptam cumintele sa treaca mai repede timpul si Doamne-ajuta!
Pupici!

...asteptand o minune in viata mea!
23w+
Daria-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrianna spune:

si eu am avut asmenea dureri si mi-au zis ca e colecistul de vina. cand stateam intinsa nu ma mai durea chiar asa de tare. eu am tinut un fel de regim, adica nu am mancat dulce, picant, chestii de astea, dar am facut si multe injectii cu no-spa combinate cu scobutil. oricum, iti urez multa sanatate si sarcina cat mai usoara.

mami de Teodora-Elena(25.05.2007) siStefan si Andrei (02.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Alexia!

Va ofer o

Aseara am fost cu ea la stomatolog, dar nu a avut nici o treaba... S-a mai jucat... a mai stat si sa-i umble prin gurita... I-a intors domnei doctor toate alea pe dos.... si-a bagat nasul peste tot.... ca deja s-a obisnuit, dar important e ca a stat si ca a reusit sa-i puna si oturatia de data asta. Sa vedem cat ne tine.... ca a cam dat cu limbuta cat dansa lucra.... si daca n-a fost uscat... Dar o punem la loc.... Oricum, e foarte incantata. La sfarsit s-a dus si a luat-o in brate pe doamna doctor si i-a zis ca-i place la dansa si ca mai vine.

Kmy, dar de tine si bebe nu ne mai zici nimic?

Ella, parca mai ieri spuneai ca ia ramas insarcinata... Si mai e asa de putin....

Andreea, ma bucur ca te-ai linistit. Nu inteleg de ce la unii doctori le place sa bage spaima in pacienti?

Ani, tu pe unde mai esti? Facem o prezenta? Se cam trage chiulul pe aici? Pe Alina n-o intreb, ca ea cu trei...

Mergi la inceput

neatza!! si o !!
noi ce sa facem , mergem la munca, bebetza cred ca este bine, nu ma pot lauda ca este energic cum spun atatea gravidutze, eu mai degraba numar pe degetele de la o mana de cate ori ini da cate un ghiont puiul, rare sunt zilele knd ajung sa completez o zi, diferentza etse ca acum nu ma mai panichez, imi aduc aminte cemi-a spus medicul de la morfologica ca am un surplus d elichid ceea ce ii ofera spatiu de joaac suficient si la asta adaugam si straul considerabil( peste 5cm) de grasime de pe burta!!
singurul meu regret este k mi-ar place sa-l simta si sotul meu dar nu cred ca o sa aiba sanse prea curand, nici eu nu-l simt la mana cand loveste, ma amagesc cateodat ca parca am simtit, dar sunt constienta ca e o chestie psihologica!!! daca colega mea de serv se poate lauda ca se vede cu ochiul liber pe burtica ei cum bebe face tumbe sau k raspunde cand isi atinge burta ea sau sotul ei, noi nu ne incadram in aceasta categorie!!!
mai nou eu nici burtica nu mi-o laint asha des pt k la utima eco medicul mi-a zis, vazandu-ma k imi mangai burta jos, sa nu mai fac asha k imi pot declana contractii!!!
cam astaea sunt noutatile mele de gravidutza!!

kmy 25+ IUSTIN-GEORGE
DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

reiau ideea!!k dorm de dim sau imi este foame!
era vb de completatul degetelor de la o mana!!!

kmy 25+ IUSTIN-GEORGE
DPN 18.04.2011

Mergi la inceput