Gravidute&Mamici de IASI(123)LMA 2011

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Cred ca am pierdut ceva in legatura cu Kriss, un mesaj din urma.... dar nu stiu pe unde?

slimatei, n-am mai apucat de mult sa incarc poze.... si am zis ca pun de la ziua ei, de la serbare.... sper sa reusesc intr-o zi....

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

ce anume pierdusi? ca-ti zic eu acumpovesteam de Ale ca se intoarce cam bulversata de la tata/bunicii paterni..

slimatei,multumesc pt.aprecieri.te pup

Si eu am in gand sa merg cu Ale la stomatolog sa se uite putin, preventiv, si sa vb.de spalatul pe dinti etc..e bine sa ii invatam de mici.Stomatoloaga e ruda prin alianta si are o fetita putin mai mare ca Ale, asa ca nu cred ca vor fi probleme.sper!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Cred ca am pierdut ceva in legatura cu Kriss, un mesaj din urma.... dar nu stiu pe unde?

slimatei, n-am mai apucat de mult sa incarc poze.... si am zis ca pun de la ziua ei, de la serbare.... sper sa reusesc intr-o zi....
F.f.frumoase pozele!

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

ce anume pierdusi? ca-ti zic eu acumpovesteam de Ale ca se intoarce cam bulversata de la tata/bunicii paterni..

slimatei,multumesc pt.aprecieri.te pup

Si eu am in gand sa merg cu Ale la stomatolog sa se uite putin, preventiv, si sa vb.de spalatul pe dinti etc..e bine sa ii invatam de mici.Stomatoloaga e ruda prin alianta si are o fetita putin mai mare ca Ale, asa ca nu cred ca vor fi probleme.sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Fiicamea e cam fitoasa... De dimineata vreau sa transez un pui si nu-mi iese! Mic dejunul l-am servit din picioare cu d-ei in brate! Matei are treaba pe la congelator! L-am scos de acolo cu o palmuta la fund! Aseara am fost la cumparaturi doar cu Matei, cei doi au ramas in vecini. Bucurie mare pe el si a fost si cuminte!
Slimatei imi pare bine ca ai o stare de psihic buna! Tare dragalasa fata mai ai!
Kriss eu vreau sa vad poze noi ca le-am ratat si un Pm cu nr tau de se poate- l-am pierdut!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Buna! V-am zis ca ieri am fost la morfo si iubirea noastra ne-a tratat cu spatele! Avea o pozitite asa ciudata. Statea cu fata in jos si cu fundul in sus! Asta l-a enervat si pe dr. ca nu putea ...sa vada acolo bine si nici 4d nu a putut sa-i faca sa-i vedem mocusoara! Totul trebuia sa vada prin spate si ingreuna vizibilitatea. Si apoi s-a enervat dr. si a inceput sa framante pe burta mea, nici nu puteti sa va imaginati ce durere imi crea iar el imi zicea ca nu e nimic ca trebuie sa ii schimbe pozitia cumva, de s-a enervat si sotul meu si ii venea sa il ia la bataie pe dr. la fiecare strambare de-a mea si chicot de durere. Si fata nimic, dormea n-avea o treaba la ce cutremur facea medicul acolo. Iar cand am plecat de la cabinet, la aer s-a trezit si ea si a inceput sa se intinda. Mi-era asa de ciuda. Iar noaptea fiesta!
nu mi s-a parut normal ca imi crea sincer niste dureriii...apasa pe burta in toate partile , apoi o zgaltaia foarte tare! Super aiurea. Si sunt si putin supi! Placenta acopera in continuare colul si mai mult m-au avertizat ca la 28-29 de sapt voi si sangera din cauza asta si va trebui sa fac repaus total la pat. :((
Una la mana, doi dat fiind pozitia bebelinei de atunci, care i-a limitat vizibilitatea, mi-a zis ca a constatat un focar ecogen/hiperecogen. Asta la inima. Dar mi-a zis ca nu e convins si daca triplu test a iesit bine, in parametri normali, nu am de ce sa imi fac griji, ca cel mai sigur nu e nimic, sa stau linistita. Si ma asteapta la 32 de sapt, la morfo de trim III. Toate organele sunt in regula, normale, fara nici un defect, fara defecte faciale, totul e normal extern-intern in parametri varstei gestatioanle care nu e nici mai mica nici mai mare decat cea cronologica. Si totusi m-a speria cu chestia aia...sansa sa fie e minima 1la 1186, dar...Stiti cum e! Eu sunt convinsa ca nu , ma rog de fapt sa nu fie nimic Doamne fereste! Pana pe la 30 de sapt 34 trebuie sa stau doar in casa ca si pana acum si sa fiu foarte cumintica ca sa fie bine.

...asteptand o minune in viata mea!
23w+
Daria-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

slimatei

multumesc mult pt ganduri!! ce sa iti povestesc, zilele sunt presarate si cu bune si cu rele, dar tot sper k odat mutati la noi acasa sa se mai inmulteasca cele bune!!!

kmy 25+ IUSTIN-GEORGE
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

Kriss, am vazut ca te felicitau fetele si am zis ca am pierdut ceva.... Dar nu stiu ce si unde.... Eu am lipsit o vreme....

Andreea, nu stiu ce sa zic, dar medicul meu nu m-a chinuit niciodata asa. A zis ca daca nu vrea dansa sa arate ce e, asta e... El si-a facut treaba lui, ca dansul face ecografia in scop medical.... Si cam asta fu.... Dar sa am dureri dupa eco, niciodata.... LA ce medic ai fost? Multa sanatate.

Kmy, capul sus, ca va rasare soarele acusi.....

Deci am fost si la stomatolog.... La controale de rutina a mai fost Stefy. De cate ori merg eu, merge cu mine si se urca de buna voie pe scaun, ca ii place sa o ridice d-na doctor cu scaunul.... Insa de data asta e nevoie de freza.... Si eu... sunt speriata ce de bombe cand e vorba de dinti....
Doamna doctor are foarte multa rabdare.... Daca are ea rabdare cu mine.... Aseara i-a aratat cum se pune freza, cum se scoate, ce sunete scoate, a intrebat-o cu care vrea sa-i lucreze.... Si a stat mai, a stat.... Nu-mi venea sa cred cum o lua cu lugu... lugu... si lucra usurel si ea chiar statea.... Adica dansa a zis ca sigur nu va putea sa lucreze de ieri, dar a reusit sa faca ceva... Insa pasta care i-a pus-o a cazut deja, pentru ca nu era perfect uscat. D-na doctor spune ca de fapt asta e marea problema, pusul obturatiei, ca ei nu stau sa fie locul uscat.... Oricum nu e gata, mai mergem si maine o repriza.... Aseara i-a dat si premiu ca a stat cuminte si a promis ca maine il aduce si pe nepotelul dansei, care e coleg la gradi cu Stefy.... Eu merg la dansa de vreo 12 ani.... si am toata baza in dansa ca va termina usor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza! ma alatur si eu voua cu o !!!
de fapt cred ca azi am sa beau 2 ca sa imi revin dupa inventar, sava domnului k a iesit bine!
o zi buna fetelor!!!

kmy 25+ IUSTIN-GEORGE
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

NEata!
kmy, voi face mai tarziu modificarile
lacra, despre asta era vb?am zis mai demult ca am primit un inel de logodna(asta se intampla acum o luna..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna

iulia, mersi pe cafea.

KMy, si tu cu capul in hartoace.. si eu al lucrat la inventar, mai e un pic de munca.
andreea_mdm... vai de capul meu... si sotul nu a zis nimic... nici eu nu am patit asa ceva...scuze ca iti zic.. dar ii spuneam ceva, si darius statea cu spatele si nu mi-a facut asa... doar masura care depinde ea.si imi zicea ca poate data viitoare ne arata mai multe

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Kriss felicitari! Nu stiam de inel!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput