Gravidute&Mamici de IASI(123)LMA 2011

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

anilansa

din cate imi aduc eu aminte, nu se spala cam 5 zile!!dar incet incet se pierd aceste traditii, toata lumea e contra timp si nu se mai tine cnt ca inainte!!!!

kmy 25+ IUSTIN-GEORGE
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

kmy, scrie-mi aici sau pe PM ce modificari

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

kriss

am sa incerc sa le fac in aceats adupa amiaza k de la serv imi este mai greu!!

kmy 25+ IUSTIN-GEORGE
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ...

Stefy deja a reusit sa-si rupa o pernita de la ochelari, in mai putin de o luna de cand ii are..... Am fost cu ei la reparat.... Speram sa nu ii aranjeze mai mult.... In rest e binisor.... Eu tusesc in continuare de ma rup in doua.... dar in rest....

Ani, conform traditiei, dupa Boboteaza nu se spala 9 zile. Dar eu nu reusesc niciodata.... Cel putin cu copil mic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna

iulia, mersi de cafea. .... 9 zile, eu deja am 2 cosuri cu rufe de spalat.. unul a lui Darius si altul al nostru plus asternuturile... nu cred ca reusest 9 zile.

buna , noi am inceput, in forta sapta... Darius sa trezit cu o tuse seaca... are si un pic nasul infundat... cred ca diseara am sa ii fac aerosol doar cu ser fiziologic...

va doresc o sapt frumoasa....

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Ani Incearca aerosol cu 2.5ml ser si 15 picaturi de Prospan(este extract natural de iedieraa-expectorant, antitusiv). La noi da rezultate bune!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna fete dragi!
asa cum ma asteptam, nu am reusit sa mai intru, dar tb sa recuperez
despre noi asa pe scurt ..suntem bine, sanatosi..si abia am terminat cu "sorcovitul"
mamaa... mi-am cam facut de cap zilele astea.. parca nu's obisnuita sa ma pot simti asa de bine prea mult(si cu bani putini)
asta inseamna cand, reusesti sa-ti faci pace interioara si sa te bucuri de de lucrurile marunte ce iti apar/le ai in cale, zic io... sper sa-mi devina o regula de viata!

kriss ma bucur enorm pentru tine!!!
am vazut pozici cu mamici sexi si frumoasa(nu degeaba se spune ca atunci cand te simti implinit, parca radiezi)
am vazut si pozici cu fetita frumoasa foc
Stefana pe masura ce creste se face tot mai frumusica!!
imi pare rau ca a luat-o asa radical mititica,dar cred ca e normal sa reactioneze asa
sper ca i-a trecut si sper sa nu o influezeze chiar asa tare schimbarea asta, sper sa fie un caracter puternic si sa poata trece peste si sa creasca frumos si armonios.
imi imaginez ca ti-e gerau si tie..numai la gandul ca ceea ce construiesti tu cu ea.. e posibil sa vezi naruind numai la o zi de stat cu bunicii/tata, dar poate DD o intareste si va sti sa selecteze bine cea ce trebuie.DD ajuta!
e greu pentru un copilas asa mic sa selecteze... mi-aduc aminte de mine, caci eram mai mare si tot aveau influenta "partea cealalta" ,adica ma punea un pic in scepticism , un "tot" impreuna..la un moment dat, eram un pic (mai mult) confuza..depinde cat si cum de mult doresc si ei sa o influenteze...
off, greu, ce mai.. te inteleg!

anilansa felicitari lui Darius pentru progrese si "vorbarie"!
de'acu sa te tii
am impresia, ca e prima data cand fac cunostinta cu baietelul tau, fotografic vorbind...
frumusel foc ingerasul! multa sanatate ii doresc!
is curioasa doar de unde ati luat aripioarele..sau vi le'a dat de la gradi...

andreea_mdm nustiu care au fost raspunsul fetelor... (ca eu raspund pe masura ce citesc)
parerea mea e sa nu te ingrijorez prea tare cu aspartamul, daca s-a intamplat o singura data si atunci nu cred ca ai exagerat..
asa stiu si eu ca la copilasi mici si in gravidanta nu e indicat dar nu cred ca se intampla ceva doar daca ai luat doar o portie de inghetata, important e sa nu exagerezi cu aspartamul..
eu una ma "intep" repede la alimente, ca nu e zahar la mijloc are asa un gust mai ciudat..nustiu cum sa-l explic..
sper ca ti-am mai trecut arsurile la stomac....

kmy_black sper ca ai petrecut restul sarbatorilor macar placut si linistit , te simteam tare mahnita din mesaje :(
cat despre nume..mie, pana la sfarsitul gravidantei nu am reusit sa-i gasesc ume la junioara..parca nimic nu i se potrivea..asa ca dupa ce am nascut si a trebuit sa-i dau un nume am decis pe loc ca ramane Stefania ca pe mine(deja discutasem cu sotul si era cat de cat de'acord ,
dar..speram sa-i gasesc numele ei,particular...
sper in schimb, sa-i poarte noroc!

observ ca voi ati intrat cu o saptamana mai devreme ,in "ritm" si la serviciu, fata de noi, dupa sarbatori..
la noi ultima sarbatoare a fost joi ( un fel de Mos Neculaie) ..numa' ca asta e o baba urata www.ilcomuneinforma.it/viaggi/wp-content/uploads/befana.jpg" target="_blank">foto cu versiune light
care aduce dulciuri la copilasii cuminti si carbuni la la cei obraznici tare erau buni si aia, ca erau dulci

asa ca, s-a saltat peste vineri si s-a lungit pana luni..cum era de asteptat..
la noi abia azi a fost prima zi de gradi ..ioi, ioi am respirat si eu, dupa 2 luni

La multi ani fericiti! tuturor aniversatilor pe care i-am sarit
sanatate bucurii si numai bine!

inutsa felicitari matusico!refacere rapida la mamica si bebe sa fie sanatos si sa creasca mare si frumos!
ce frumos povestesti de Bia, multumim de detalii multa sanatate si bucurii va doresc!

simo felicitari pentru sarcina!

lacramioara tare as vrea sa-ti vad si eu domnisoara cum creste..

las si eu cateva pozici cu noi..nustiu daca am apucat sa le mai pun..

m-am cam lungit...

va doresc numai bine tuturor! sanatate si multa multa fericire!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Va ofer o ...

Noi pe langa casa.... Diseara avem programare la stomatolog.... am descoperit o mica, mica.... gaurica intr-un dintisor.... mama lor de dulciuri. Ati fost careva pana acum cu vreun pitic asa mic la stomatolog? Daca da, cum a decurs prima vizita? La Stefy doar s-a uitat in gurita.... lugu lugu si am inteles ca vor mai fi cateva vizite de genul asta pana sa ii poata lucra.... ca nu vrea sa o sperie....

Mergi la inceput

Cred ca am pierdut ceva in legatura cu Kriss, un mesaj din urma.... dar nu stiu pe unde?

slimatei, n-am mai apucat de mult sa incarc poze.... si am zis ca pun de la ziua ei, de la serbare.... sper sa reusesc intr-o zi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna

iulia, mersi de cafea... noi inca nu am mers la stomatolog cu darius...cei drept eu si sotul ar trbui sa mergem dar nu stiu cand din lipsa de fondur si timp

slimatei, multumim... si noi ne-am uitat la poze asera la tine, ai o printesa frumoasa foc... de aripioarele de ingeras le-a cumparat sotul... deci raman ca amintirea in dulap... dar nu stiu exact de unde

azi , darius merge la Luceafaru, la teatru cu gradinita

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput