Retete compensate pt bebelus! Help!

Retete compensate pt bebelus! Help! | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Buna seara fetelor, vreau sa stiu daca voi luati vreo reteta compensata pt copii de la medicul pediatru,,,Nu de alta dar doctorita pediatra la care am inscris baiatul imi zice ca nu se da nimik compensat pt copii....Oare o fi adevarat? Nu prea cunosc multe mamici care sa-mi dea aceasta informatie asa ca apelez la voi.Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eu stiu ca se dau.
Dr juniorului imi da retete gratuite(vorba vine), caci si la alea acum se plateste, insa o mica parte din costul medicamentelor.
Sunt cateva medicamente pe care le-am luat tot timpul gratuit cu reteta (antibioticele), intr-o vreme erau si antialergicele si antiinflamatoarele, insa acum am inteles ca le-au pus pe lista compensatelor.
Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Mie mi-a dat si calciu si fier si vigantol. La calciu cred ca am mai platit vreo 2 lei/buc restul a fost gratis. Dar depinde si de farmacie. La unele imi cereau 5lei/buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Daca mergi la cabinet particular: pediatrul nu-ti poate da retete compensate.
Nu toate medicamentele beneficiaza de gratuitate.
Se elibereaza reteta gratuita sau compensata de la medicul de familie sau de la un pediatru din sistemul de stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Draga Darria, la un pediatru din sist de stat merg..k stiu ca asa este cum spui tu si totusi nu da nimik pe reteta compensata pe motiv ca nu se elibereaza retete compensate..:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Eu l-asi reclama la Directia de sanatate si apoi asi schimba pediatru. Acest lucru este impotriva legi.
Fie si-a dat seama ca ai bani si nu ii pasa, fie nu i-ai dat nimic (spaga)si...iar nu e bine...ca tot nu ii pasa. Oricum ar fi tot ar trebui reclamata pt ca tu ai dreptul la aceste compensate sau gratuitati pt copilul tau.
Sunt f putine medicamente care nu sunt gratuite sau cel putin compensate pt copil.

Mergi la inceput