Prietene la bine si la greu - 90
Raspunsuri - Pagina 9
ralu_seby spune:
Licu, sarea de lamaie din cate stiu nu e ok nici pt noi, poate ma insel, pt Rechinasa foloseste lamaie stoarsa, bors
Dana.n, m-am emotionat eu citind de grija micului David, imi pot doar imagina ce e in sufletul tau
Andre, e clar pt toti ca micuta Chiara e o maare figura, si am impresia ca voi 2 sunteti pe aceeasi unda, nu cred ca ma-nsel
Strumfy, ma bucur ca au trecut aftele si ca Andra a inceput sa pape. Va tin pumnii la vaccin!
Mai citesc, mai trimit.
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!
many_bani spune:
DANA
Mami draga, la multi ani cu multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai
mami de Vlad (29.10.2009)
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Lyly Trimit paravion cafea de aia care trezeste pe oricine, da? |
de care? de care? chiar ne-am luat si noi niste cafea boabe si acum ma contrazic cu hazbandul cum e mai buna cafeaua: la ibric sau la filtru. eu care am baut mereu la filtru (la servici) zic ca e mai buna la ibric, el care a baut mai mereu la ibric, zice ca la filtru... voi ce parere aveti?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
raluci_b spune:
Ramonik - as dori sa mi se implineasca dorinta de a face gemeni si atunci am putea fi 5 ....vise taica vise
Dana sa ai o zi minunata, multumim de cinsteala
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
ralu_seby spune:
Ionela, te ador, m-ai dat pe spate cu explicatiile "de ce-ului"..atat de logic si totusi deloc usor. Ce norocos e Mihnea..va trebui sa ne mai educi si pe noi mamicile pe parcurs
Lili, ce cunoscuta imi pare faza cu ursuletul. La nasterea baiatului nasilor nostri, printre lucrusoarele cumparate, sotul meu a ales un cadou Mustela, ceva gen sampon+parfumel+cadou un urs. Ei bine, din toate maldarele de jucarii si plusuri, lui i-a casunat pe acel urs. ..pana pe la vreo 5 ani cat are acum. O capiase pe nasa, ca il spala la masina si usor usor incepea sa se desfaca, umple-l la loc, coase-l, era teroare daca nu al avea seara la culcare pe..Sebita (asa a numit ursul, dupa cel care i l-a daruit). La fiecare somn, isi baga degetul mare in gura si il apuca pe Sebita de-o aripa, gata de somn. Au fost dati cand l-au uitat pe acasa, si el era la bunici si a trebuit si adus, ca Robert nu se culca. Dupa 5 ani, cand au schimbat si casa si patutul si au trecut si peste suptul degetului..Sebita a fost declarat pierdut..ca deh, deja e baietel mare.
Deci, trebuie sa ne dam peste cap sa gasim ursuletul fetei. Propun sa deschidem topic.
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui ralu_sebyAndre, e clar pt toti ca micuta Chiara e o maare figura, si am impresia ca voi 2 sunteti pe aceeasi unda, nu cred ca ma-nsel |
broscuta_80 spune:
Ana
Robert
Primiti va rog si cu intarziere
ralu esti o scumpa
licu nu te da nu te lasa, hoooooop-s-asa-s-asa!!!!!!!!!!!!
Ma incurajez citind ca sunt experiente placute cu slingurile, iar citind-o pe coque m-am decis. Clar imi iau si eu.
Cu sania, o vazusem si eu pe aia care a aratat-o coque dar exact cum spunea many mi s-a parut cam la 90 de grade si m-am orientat spre alpen. Legat de sacii de iarna, as dori sa stiu daca merg si pentru mai tarziu, adica inca vreo 2-3 ierni ??
smara mai intai si mai intai felicitari, ca nu am apucat sa ne conversam pana acum. Multu' tare tare mult pentru aprecieri . Laptele - praf sau de vacuta - il poti introduce treptat, diluat cu apa. Eu i-am dat sa bea din bibe o parte apa si 2 apa si am progresat treptat pana am ajuns la 100% lapte de vacuta. Cand am ajuns la 100% LV am inceput sa pun si cereale - 2 lingurite la 240 ml. Si da, acum cat sunt mici trebuie 3,5 grasime. Dar nu stiu exact pana la ce varsta.
DANA
Astept poze de dupa rasfat
Ramonika eu votez filtru
Mi-a placut foarte mult pauza de explicatii de la ionela o placere sa te citesc
Nu mai am timp.
Va pup
broscuta_80 spune:
Ah, si inca o dilema, din putul gandirii : laptele praf nu este mai hranitor decat LV? Nu este imbogatit cu diverse vitamine si minerale, care nu se regasesc in laptele de vaca? Recte, nu ar trebui sa ii dau LP mai degraba decat LV ?
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui broscuta_80 Ah, si inca o dilema, din putul gandirii : laptele praf nu este mai hranitor decat LV? Nu este imbogatit cu diverse vitamine si minerale, care nu se regasesc in laptele de vaca? Recte, nu ar trebui sa ii dau LP mai degraba decat LV ? |
padi spune:
'neata si de la SM!
Fetelor, multumesc de cuvintele frumoase la adresa printesei mele.
Dana.n La multi ani fericiti!!!
Monis . Am intels ce ai vrut sa spui. Kilogramele nu se vad, dar fericirea da. Incerc sa nu ma mai stresez. Important e sa fie sanatoasa si fericita. Scriu mic, mic, mic: dimineata a mancat putina branzica cu banana si kaki
Ionela foarte frumos ne-ai explicat "de ce??" Nici eu nu m-as fi gandit la raspunsul pentru luna galbena (desi este evident). Sa ne mai spui.
Diana promit sa nu ma mai stresez (tare) cu kg. si spor la invatat germana. (eu am facut la scoala, dar nu prea mi-a placut)
Dankutza multumesc pentru raspuns. Am retinut numele siropelului. Daca nu se da pe brazda cu mancatul, poate am sa-l incerc si eu. (desigur, dupa ce o intreb si pe doctorita).
Andre special pentru "smechera" de Chiara. Ce tare a fost faza cu "bal!bla!". Un si pentru buni care pare mai relaxata de tura aceasta.
Adriana de Laura (08.12.2009)