ian-feb 2011 - BV SIMO, HAI CARMEN!!!(140)
Raspunsuri - Pagina 2
florintunde spune:
wudy;stam la apartament..2 camere
...numai am modificat noi...mi-ar place sa am casa..
Avem 2 terase mari..cum stam la etajul I acoperisul de la spatiile din parter le folosim pe post de curte..atata e bn..si vara e super..punem piscina...am unde usca hainele etc
Tunde
30 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
luciact spune:
Buna burticute, nu mai stiu daca am dat buna dimineata azi...

oricum am fost plecata la cumparaturi, m am intors, am comandat pizza si papanasi....

, am papat acu stau in pat, sunt oboi, nush daca sa ma duc la control azi sau maine oricum,
se pare ca vine al doilea buburuz....
vine Eduarddddddddddddd
,
hai simonaaaaa

si mai trebuie scoase niste motate si pt Codruta 

si mai nou si pt Carmen Marieta

haideti fetelor

noi azi am facut 33 saptamani

si mai vrem 4 macar cu ajutorul lui Doamne Doamne
am citit tot dar nu mai tin minte...Vas macar nu tre sa mai pictezi peretele![]()

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
florintunde spune:
Cum sa tina pana acu nemancata si cu emotii???????????/
Saraca SIMO//La noi cezariana se face la 8 cel tarziu 9 dimineata pe stomacul gol ca sa-si faca efectul anestezia..
harnicuta noastra dragaa

mi-e mila de Ea!
SIMO..MAI AI UN PIC DE RABDARE

Tunde
30 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
numeioana spune:
L-am vazut si eu pe feciorul Irinukai! Ce scump si mic e! Si ce par are!! Sincer, am uitat cum e sa ai un bebe atat de mic!![]()
Am pus poze cu cretofolinul meu strambacios
mami de David si 38+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Angie, nu am cu burtica, spre rusinea mea nu am facut deloc in sarcina asta. Am 1-2 de la mare, dar atunci nu era asa mare burtoiul. Incerc sa fac zilele astea si le pun
mami de David si 38+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
angieangie spune:
dar ce cretulin frumos ai tu acolo
sa va traiasca si sa va bucurati de el si de micuta ce urmeaza sa vina

| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Angie, nu am cu burtica, spre rusinea mea nu am facut deloc in sarcina asta. Am 1-2 de la mare, dar atunci nu era asa mare burtoiul. Incerc sa fac zilele astea si le pun mami de David si 38+ Iris ![]() Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Angie
+33
bebe jucaus
Wudy spune:
OOOOO, super, cu atat mai mult imi place cum arata tinand cont ca-i apartament. Iti da senzatia de spatiu, lumina. Bravo, ati avut o super idee. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui florintunde wudy;stam la apartament..2 camere Avem 2 terase mari..cum stam la etajul I acoperisul de la spatiile din parter le folosim pe post de curte..atata e bn..si vara e super..punem piscina...am unde usca hainele etc ![]() Tunde 30 saptamani Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004 da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen |
31+
missmj spune:
Moamaaaa credeam ca am lipsit atata timp si am pierdut venirea lui Eduard, saraca Simo cat are de asteptat !

Hai Simo

Hai Eduard

sa se termine cu bine !
carmen
35+ cu
Andrei
angieangie spune:
fetelor eu ies putin ca are cumnata mea la radi serbare cu piticii-este educatoare..vb cand vin...pup
hai simoooo
Angie
+33
bebe jucaus
missmj spune:
ioana ce fumusel e baietelul tau ,ce bucle blondine are
, sa fie sanatos !
tunde super tare ideea voastra, nici nu pare un apart cu 2 cam, zici ca e ditai vila cu ferestrele asa mari.![]()
carmen
35+ cu
Andrei