ian-feb 2011 - BV SIMO, HAI CARMEN!!!(140)
Raspunsuri - Pagina 2
florintunde spune:
wudy;stam la apartament..2 camere...numai am modificat noi...mi-ar place sa am casa..
Avem 2 terase mari..cum stam la etajul I acoperisul de la spatiile din parter le folosim pe post de curte..atata e bn..si vara e super..punem piscina...am unde usca hainele etc
Tunde 30 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
luciact spune:
Buna burticute, nu mai stiu daca am dat buna dimineata azi...
oricum am fost plecata la cumparaturi, m am intors, am comandat pizza si papanasi...., am papat acu stau in pat, sunt oboi, nush daca sa ma duc la control azi sau maine oricum,
se pare ca vine al doilea buburuz....vine Eduarddddddddddddd,
hai simonaaaaa
si mai trebuie scoase niste motate si pt Codruta
si mai nou si pt Carmen Marieta
haideti fetelor
noi azi am facut 33 saptamani si mai vrem 4 macar cu ajutorul lui Doamne Doamne
am citit tot dar nu mai tin minte...Vas macar nu tre sa mai pictezi peretele
33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
florintunde spune:
Cum sa tina pana acu nemancata si cu emotii???????????/
Saraca SIMO//La noi cezariana se face la 8 cel tarziu 9 dimineata pe stomacul gol ca sa-si faca efectul anestezia..
harnicuta noastra dragaa
mi-e mila de Ea!
SIMO..MAI AI UN PIC DE RABDARE
Tunde 30 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
numeioana spune:
L-am vazut si eu pe feciorul Irinukai! Ce scump si mic e! Si ce par are!! Sincer, am uitat cum e sa ai un bebe atat de mic!
Am pus poze cu cretofolinul meu strambacios
mami de David si 38+ Iris
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Angie, nu am cu burtica, spre rusinea mea nu am facut deloc in sarcina asta. Am 1-2 de la mare, dar atunci nu era asa mare burtoiul. Incerc sa fac zilele astea si le pun
mami de David si 38+ Iris
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
angieangie spune:
dar ce cretulin frumos ai tu acolosa va traiasca si sa va bucurati de el si de micuta ce urmeaza sa vina
Citat: |
citat din mesajul lui numeioana Angie, nu am cu burtica, spre rusinea mea nu am facut deloc in sarcina asta. Am 1-2 de la mare, dar atunci nu era asa mare burtoiul. Incerc sa fac zilele astea si le pun mami de David si 38+ Iris Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Angie +33
bebe jucaus
Wudy spune:
OOOOO, super, cu atat mai mult imi place cum arata tinand cont ca-i apartament. Iti da senzatia de spatiu, lumina. Bravo, ati avut o super idee.
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde wudy;stam la apartament..2 camere...numai am modificat noi...mi-ar place sa am casa.. Avem 2 terase mari..cum stam la etajul I acoperisul de la spatiile din parter le folosim pe post de curte..atata e bn..si vara e super..punem piscina...am unde usca hainele etc Tunde 30 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004 da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen |
31+
missmj spune:
Moamaaaa credeam ca am lipsit atata timp si am pierdut venirea lui Eduard, saraca Simo cat are de asteptat !
Hai Simo
Hai Eduard
sa se termine cu bine !
carmen
35+ cu Andrei
angieangie spune:
fetelor eu ies putin ca are cumnata mea la radi serbare cu piticii-este educatoare..vb cand vin...pup
hai simoooo
Angie +33
bebe jucaus
missmj spune:
ioana ce fumusel e baietelul tau ,ce bucle blondine are, sa fie sanatos !
tunde super tare ideea voastra, nici nu pare un apart cu 2 cam, zici ca e ditai vila cu ferestrele asa mari.
carmen
35+ cu Andrei