ian-feb 2011 - BV SIMO, HAI CARMEN!!!(140)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Missexy - nu stiu cum e in belgia, dar aici dai telefon intai. Sa-ti pregateasca camera. si-ti recomanda sa stai cat mai mult acasa(asta daca nu s-a rupt apa sau altele). Mie parca imi convine pt ca oricat de frumos e acolo, tot spital este. (eu n-am fost niciodata internata,asa ca..)Sper sa am nastere usoara.

36 KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Sa dea DD sa avem o nastere usoara
Cat despre spital,habar nu am cum se procedeaza,ca nici eu nu am fost internata aici,o sa ma interesez pe la fetele care au nascut in Belgia cum au procedat.

ALINA 32+ cu ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

imi pusesem statusul la ID-ul de mess: 'mai vine o buburuza'. Si au intrat toti prietenii in panica, credeau ca nasc. Ei nu stiu ca noi suntem multe care asteptam buburuze.

33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Foxy p 26 august e Sf. Mucenita Natalia . eu una nu stiu sa se sarbatoreasca si in alta zi.

Madalina si la mine la fel.... eu am "vin buburuzele" si acu toti ma intreaba dc am gemeni

Laura bafta multa maine la eco.

am facut si eu baitza..greu frate..ma doare spatele de mor. dar am terminat si cu epilatu si tot balamucu

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 16 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

FETELOR;Eu asa m-am obosit de la atata agitatie de ma duc sa ma intind

pup p toata lumea

CARMEN_MARIETA sa ai o noapte linistita..si sa dea DD ca maine sa avem o fetituca printesuca la nou nascuti~~~~

SIMO zice ca a primit complimente ca e draguta..deci maine fuga sa luam cate un rimel rezistent la lacrimi

Tunde 30 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Foxy p 26 august e Sf. Mucenita Natalia . eu una nu stiu sa se sarbatoreasca si in alta zi.

Madalina si la mine la fel.... eu am "vin buburuzele" si acu toti ma intreaba dc am gemeni

Laura bafta multa maine la eco.

am facut si eu baitza..greu frate..ma doare spatele de mor. dar am terminat si cu epilatu si tot balamucu

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

Am modificat statusul ca trebuia sa dau prea multe explicatii.
Si eu am iesit acum din baie. Intr-adevar, foarte greu! Eu cand ma spal la cap trebuie sa ma asez ca nu rezist atata in picioare si sa vezi chin apoi sa ma ridic. Da' lasa, ca vin si buburuzele noastre cand le vine termenul si o sa fim iarasi suple si sprintene.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Noapte buna fetele! Maine iar intru de cum fac ochi ca sa fac galerie pt Carmen.

Mergi la inceput

noapte buna Madalina

ma apuc si eu sa fac capitol nou, k o sa dureze ceva, abia merge netu si dupa ma bag si eu la somnic
oricum nu cred k mai e cineva prin zona

Mergi la inceput

CAPITOLUL 141

Mergi la inceput