ian-feb 2011 - BV SIMO, HAI CARMEN!!!(140)
Raspunsuri - Pagina 17
maimutzica10 spune:
Felicitari SIMO !!! 

Felicitari pt scos nasucu' bebe Eduard!!

Hai Carmen

Tze ma bucur ca vine si o fetita!!! Si mai ziceti ca fetele se grabesc
, iote cati baieti avem pe firmament deja! Eh, sa fie ei sanatosi, ca venim si noi cu tititzele din urma
, ca deh... cand o fi de insuratoare
(gandim pe termen lung, nu?)
rox 31+
Marie Lorelei
think pink
numeioana spune:
Ache, las' ca ajungi la timp, nu-ti fa griji! Eu ce sa zic de 90km pana la clinica, pe un drum plin de serpentine si acum mai si ninge ca-n povesti!!![]()
mami de David si 38+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
AlexaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_night
Eu am avut balaur de-asta, mai pe la inceputul sarcinii. Am luat Ampicilina si 3 ovule de Canesten si a trecut si nici nu a mai aparut vreodata (am facut apoi si analiza de secretie si de urina lunar). Canestenul s-ar putea insa sa nu fi avut nici o legatura cu streptococul. Tot atunci eu m-am plans la doctor de secretii urate si iritante (dar streptococul asta nu modifica secretia de fapt) si e posibil sa mi-l fi dat pentru problemele de secretie. Mai tarziu am luat tot Canesten si pentru candida. Anca in saptamana 38 cu Diana MariaCopiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery) |
De la antibiotic se poate dezvolta candida. Multi medici recomanda profilactic ovule importiva candida pe perioada tratamentului cu antibiotic. Eu nu am vrut sa le iau si pe alea, in schimb am baut un kefir de 500ml in fiecare zi si nu am facut candida.
Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si
35+
Theodor Andrei
numeioana spune:
Alexa, de unde stii ca n-ai facut?? Pe mine asta ma macina... Bun, streptococul e asimptomatic, dar candida de ce a iesit daca nu s-a manifestat in niciun fel? As fi zis ca nu am... si totusi la analiza a iesit.
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
missmj spune:
Bei nene, cand va ad cu atatea analiza, dr mea cred ca e nebuna,nu mi-a mai dat sa fac anazile.Maine ma duc la control si chiar o sa pun problema.cu streptococul asta nu-i de joaca 
carmen
35+ cu
Andrei
AlexaM spune:
Numeioana, dupa ce am terminat tratamentul, cam la o saptamana am refacut analiza pt streptococ si secretii si nu a iesit nici candida nici streptococ...nimic.
Nu stiam ca se poate face candida fara sa ai simptome...
35+
Theodor Andrei
AlexaM spune:
Felicitari Simo!!!!!!!!!!
Bine ai venit Eduard!!!!
35+
Theodor Andrei
numeioana spune:
Aha, mie mi-a zis doctorul ca nu mai repetam analiza, ca streptococul nu e in cantitate atat de mare si n-are cum sa nu moara cu tratamentul... sa-mi fac griji??
Analize de sange nici mie nu mi-a dat doctorul sa fac si n-am facut. N-am luat nici fier si nici vitamine... o sa fac dupa ce nasc sa vad cum stau...
Foxy-le spune:

FELICITARI SIMO!MAMICA SPECIALA SI CURAJOASA

BUN VENIT EDUARD,SA FI SANATOS SI MANCACIOS

[MAJORETA][MAJORETA][MAJORETA]
HAIDE CARMEN, NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!
[MAJORETA][MAJORETA][MAJORETA]
Si eu vroiam s-o intreb pe Simo exact de rimel
.
Am avut musafiri pana acum si-am ratat momentul. imi venea sa le zic sa ma scuze 5 min
ca .... am o treaba.
valeu, au inceput nasterile...pe bune.
Shubulina - felicitari pt bebe dolofan, sa fiti sanatosi

36
KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului 
danina spune:
Simo felicitari si ma bucur ca bb e bine. Bine ai venit strengarel Eduard, iti doresc multa, multa sanatate si intelepciune in viata
Carmen_Marieta
travaliu usor ....si stiu de la Cami ca si la prima ai nascut repede...pe mine la dilatatie 2 m-a oprit la spital, e bine ca poti sa stai acasa ![]()

37+
Rebecca -Elena si
Paula-Diana (20.10.2004)
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze
DIDI -Terorista casei - 6 anisori