Fluturasi de martie-aprilie 2011 (98)
Raspunsuri - Pagina 4
roxy_s spune:
bryanna ai o printesica superba, frumoasa si dulcica foc
S-a intamplat minunea mult asteptata29+
roxy_s spune:
fetelor ce este batista bebelusului? ca eu sunt cu pluta si nu stiu
roxy_s spune:
eu azi am mancat halva, mi-a adus mama. si aseara mi-a adus al meu bomboane din alea cu lapte. exact asa le zice bomboane cu lapte cum erau alea cand eram mici. si am mancat 7, mai mancam eu dar m-am abtinut. si mi-am luat si 2 cioco de casa una alba si una neagra. deci si eu am luat-o razna cu dulciurile, prea multe
cami_antonia spune:
roxy batista bebelusului e de fapt un cordon de plastic care la o parte se baga in aspiratorul mare si la cealalta parte are un mic atenuator si se baga in nasucul bebelusului pt a scoate mucisorii ... pt mine a fost f utila
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA
dorinut@ spune:
Fetelor reiterez ideea cu tel. Am facut o lista cu alias-uri si nr. de tel.
Pentru a putea sa va introduceti numarul, parcurgeti urmatorii pasi:
- va logati in contul de picasa
- accesati https://docs.google.com/
- dati click pe lista_tel.xls
- va adaugati alias-ul si numarul de telefon
- apasati pe butonul din dreapta sus 'Save now'
si gata sunteti in Matrix
------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
dorinut@ spune:
Am facut si eu papica si am papat. Am poftit la piept de pui cu ciuperci si sos si garnitura de orez.
Fetelor multumesc pentru incurajari . Sper ca innotatorul meu sa-si scoata esarfa sa stea mami mai putin panicata
------------------------------------------------------------------------------------------
Ana-Maria
irinuca05 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
irinuca, pt poze iti trimit pe PM adresa si parola..e un album facut pe picasa.. cu restul propunerilor eu sunt ok edit:acum am vazut ca n-ai PM activat..intra in profilul tau si aciveaza-l.. mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu |
Miki, gata am activat PM-ul; nici nu stiam ca trebuie sa facem asa ceva
22+
dorinut@ spune:
Roxy vreau si eu halva ..da nu am chef sa ies din casa ca mi se pare brrr..si cand vine sotul e tarziu sa mananc, dar las pe dimineata, o bucata de halva cu cacao..yammm.
Ana-Maria
roxy_s spune:
simona acum am vazut ca si tu ai mancat halva
deea LA MULTI ANI! printesei tale, sa fie sanatoasa si sa aibe o surioara la fel de scumpa si frumoasa ca ea.
roxy_s spune:
viss ce frumos...cu familia. asa este , si noi mereu ne imaginam cum o sa fie, galagie in casa, gangureli, chicoteli... abia asteptam bebelina.