Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ce faceti doamnelor, pregatiri? Eu cik fac curat prin casa. Am kinderii la soacra-mea, Mihai face carnati si eu smotruiesc.

Clara, sper ca deja esti mai bine

Monu, nu avem joc d-ala, pune si tu un subiect la parintii intreaba.

Am terminat si noi cu serbarile, vineri am avut cu Filip. S-a dovedit ca Mihai a avut idei paguboase cu ocazia serbarilor. La Georgia l-a mancat limba sa spuna ca poate sa filmeze el serbare si s-o dea la parinti, dar a spus doar educatoarei ca l asedinta desi el a fost cel care s-a dus nu a avut curaj sa se bage. Ori aia nu a anuntat parintii si majoritatea fiind la prima serbare s-au bagat in fata scenei, mai aveau putin si sareau pe scena de frica mortii. Nu stiu ce-si imaginau ca filmeaza acolo, dar ma rog. In final m-am bagat si eu in fata sa-mi filmez ploada exact cand sa-si primeasca papusa de la mosu, moment care a coincis cu ideea nastrusnica a lui Mihai de a se muta cu tot cu trepied ca s-o vada macar pe ea, dar in schimb m-a vazut pe mine
In urma acestei experiente, la serbarea lui Filip s-a hotarat sa nu se mai care cu trepied si geanta de camera, vine cu aparatul foto iar eu cu aparatul meu sa filmez. Si am filmat pana m-am plictisit, pe moment mi s-a parut genial, cand am descarcat filmuletele am descoperit ca de fapt toate sunt la fel si am filmat cred toata serbarea si dupa ce ca Filip o singura poezie a avut de spus si nici p-aia n-am prins-o de la inceput
Dar cele doua carduri s-au consumat rapid asa ca pentru statul in poalele mosului, mult mai haios decat al Georgiei, cu barba veritabila alba si vorbaret, gras, ce mai, mos autentic, n-am mai avut cu ce sa filmez. O sa incarc pe youtube si o sa pun aici, dupa care o sa le fac private ca abia acum mi-am dat seama ca eu le las acolo la liber.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am reasit zilele trecute sa prind un moment cand Andrei nu era acasa si Raducu dormea ca sa ambalez cadourile de pus sub brad. Pina la urma i-am luat lui Andrei un parking cu masinute si lui Raducu un jeep cu telecomanda. Asta e ce si-au dorit ei si au dat comanda si scris la Mosul scrisorica si pus la posta. In plus le-am mai luat un joc de constructie pentru amandoi, sa se joace impreuna (asta imi imaginez eu, sper sa nu se bata pe el). Si la fiecare cate un prosop de baie poncho.
Parca vad ca vineri seara o sa staaau dupa ei pina adorm, cum am facut si la Mos Nicolae, de adormeam eu si ei nu se mai dadeau loviti.

Le-a luat taica-su sanie sambata si au iesit la derdelus in parc, a fost super distractie pe ei. Nu i-am vazut, ca eu eram cu distractia mea, la cratita. Dar mi-a povestit Costi, si l-am vazut cat de stors a ajuns acasa dupa ce a tras la sanie si a fugit dupa ei prin parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Robotzico, si eu m-am gandit la tine cu zapada de saptamana trecuta. Ti-am scris un email.

Clara, sanatate multa sa te faci bine, sa poti sa te bucuri de Sarbatori si de bucuria gazei mici.
Ce dulce e, ce frumos si-a spus poezia. Ma topesc dupa ea .

Ce mult imi plac mie serbarile cu copilasi, le duc tare mult dorul si imi alin sufletul cu pozele si filmuletele voastre.
Aici nu e obiceiul asta, doua trei cantecele in grup si party , vine Santa si cam atata. Nu se strofoaca prea mult.
A avut si Patrick la scoala joi (dar am uitat sa trimit aparatul iar tati a ajuns de la aeroport pe la sfarsitul petrecerii) si vineri in daycare:
http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2010-12-17/09:18:03
A fost f. incantat de cadoul de la Santa e dragon-ul de la castelul care si-l doreste
In weekend am fost la ski, a fost asa de bine de abia astept sa plecam vineri la munte.
Tati ieri a luat o cazatura cam dura si sper sa se refaca pana vineri caci altfel se va uita la noi cum schiem.
Patrick a inceput sa skieze adevarat cu betze si sa faca mici cristiane. Poze si filmulete aici :
http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2010-12-18/13:14:22

Weekend-ul trecut am facut bradul cel buclucas A pus si Patrick ceva ornamente si apoi l-am dus la nani ca era 10 noaptea si l-am terminat de ornat cu tati, pe la 11:30 ... numai bine ce am strans si a picat Nu stiam sa rad, sa plang ... si i-am spus sotului ca nu-i stabil de la bun inceput ... dar ... barbatiii . Asa ca am luat-o de la inceput dupa ce l-a ancorat ... l-am gatat pe 2 a.m.
E tare frumos, avem zapada, luminitze multe pe casa si in fatza casei, bradutul cald si frumos. Dam drumul la semineu, bem vin rosu cald cu scortisoara. E asa de placut si frumos, mi-a intrat in sange atmosefar sarbatorilor si nu mai am nici un chef de venit la munca ....drept dovada ma dau pe net si caut cadou barbatului ... caci ... desi ne-am inteles ca ne luam o eliptica si vacanta la munte ... ieri cand faceam banca am descoperit un bill la un magazin de bijuterii Sper ca nu-i ptr. amanta ma bazez ca-i ptr. mine si acum caut ce sa-i fac si eu surpriza ...

Androix, esti absolut mortala cand povestesti Astept pozele si filmuletele caci tare imi plac.

Va pup si va doresc o saptamana cat mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Bag seama ca toata lumea e prinsa in invartit sarmale, cumparaturi, pregatiri ... noi plecam la munte de maine si nu o sa am timp sa mai intru.

Va doresc sa aveti Sarbatori Fericite, Nasterea Domnului sa aduca in casa voastra luminca, fericire si numai bucurii. Mosul sa aiba desaga plina de sanatate si cadouri ptr. toti de la mic la mare. Sa va bucurati de timpul petrecut cu cei dragi, acasa sau in vacante, sa va relaxati si sa aveti fun cat cuprinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mamicilor dragutelor, va imbratisez cu mare drag pe toate si va urez Craciun fericit, sa aveti momente minunate in familie cu copiii si taticii, sa primiti cadouri multe si frumoase!

Eu am liber azi de la servici si saptamana viitoare in concediu. Stau cu amandoi copiii acasa si parca vad ca nu o sa am mult timp de respirat Dar va citesc oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Fete dragi, va doresc Sarbatori Fericite, sa regasiti bucuria si atmosfera Craciunului din copilarie alaturi de familiile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Craciun fericit pentru copii, mamici, tatici, bunici si toti cei pe care ii mai avem si ii iubim!

Cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Sper ca Sarbatoarea Nasterii Domnului sa va aduca liniste in casa si in suflete, sa petreceti clipe magice alaturi de cei dragi voua iar Moshu' sa vina cu cate un dar pentru fiecare, de la mic la mare!
Craciun Fericit!

Noi suntem la Fagaras, am ajuns aseara si stam pana pe 29. Mai devreme a venit si la noi Moshu', copiii s-au culcat special sa ii creeze conditii Moshului sa se desfasoare . Maya a primit un bebe, un carut landou si o casuta cu tot felul de accesorii iar Patrick un tractor cu remorca si doua masini. Mai bogat a fost la soacra-mea, i-am luat cand am venit o masina de tocat electrica si un cantar Tefal... iar aseara ne-a spus ca i s-a stricat masina de spalat si azi s-a dus Dan si a luat si masina de spalat.

Va pup pe toate...si ma duc sa vad poze din urma... Am zis sa scriu intai ca sa fiu sigura ca apuc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare pe graba si de la noi, ma pregatesc de nani ca sunt lata de oboseala, dar am zis sa nu scap ocazia sa intru la asa sarbatoare.

Noi am fost cam toata ziua la bona la masa, a venit Mosul acolo ca au fost 3 bebelusi plus Ana, care evident ca a primit papusi si un puzzle. Pentru la noapte i-am pregatit din nou papusi (ce altceva?!) si ceva hainute. Deci are la papusi de mi se face parul maciuca atunci cand deschid usa la camera ei (pana acum mi se facea de la plusuri), e musai sa ne oprim din cumparat. Culmea e ca mai am o papusa in dulap, dar nu i-o dau acum pentru ca a primit una din aceea colectie azi si ma tem ca nu va avea impact, asa ca prefer sa i-o dau cu alta ocazie. In orice caz e musai sa ne oprim din cumparat pentru ca din pacate s-a cam obisnuit cu narav si din ce primeste din aia isi doreste mai multe, mereu intreaba ce i-am cumparat sau o pune pe bona sa-i cumpere. Una peste alta e bogat Mosul, mai ales ca ieri a fost mama la noi si i-a mai luat si ea 2 papusi si cateva rochite.
Sa vedem ce primesc eu, barbatul a fost tare secretos, nu i-a scapat nimic (te pomenesti ca nu mi-a luat nimic) eu i-am luat un parfum si o caciula.

Va las acuma. nu inainte de a va ura Craciun fericit alaturi de cei dragi! Sa sarbatoriti frumos si linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Primiti cu colinda?

http://family.webshots.com/video/3033415840098079200dWGTmo

Mergi la inceput