Aspirante si Gravi Nou-Venite (103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

LA MULTI ANI!

Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

JoAnn am nascut in BT, desi eram pregatita 100% sa nasc in Iasi, pt ca mergeam la dr Mihaila de la Cuza Voda.....am avut f mari indoieli referitor la Maternitatea Cuza Voda din cauza stafilococului auriu care il iei mai mult ca sigur..... spre final de sarcina am vrut sa nasc la Arcadia, insa cei de acolo incheiau contract cu mine abia dupa ce faceam 37 de sapt, asa ca a picat si varianta Arcadia......am nascut in BT cu minunata doctorita VINTU, care a avut grija de mine ca de copilul ei...am nascut la 37 de sapt, pt ca ma durea rau de tot cicatricea de pe uter.......
Cu siguranta, iesim cu fetili cochetele la plimbare

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

hello fetele

Mvb FELICITARI!!!
SI eu am avut asa o presimtire cum ca ne pregatesti ceva
Multa sanatate tie si printesei.
Unde ai nascut???
aaa...e musai , cand o sa dea caldura ,sa ne vedem la o plimbare cu "fetili" .

Lia,polo,trutzi,Arianna ,cora,babiela

VA DORESC TUTUROR UN AN NOU FERICIT .
LA MULTI ANI !!!!

mami de bubuline gemenewww.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

MONICA, mamica de printesa ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Doamne, multumim ca ai umplut de bucurie si de veselie sufletele noastre!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI 2011!

Va dorim si noimulta sanatate si infinite bucurii si promit ca nu mai dispar din peisaj......mai nou sunt f obosita si nedormita, iar fiecare minut liber il folosesc pt odihna.....e un nou program pt noi, dormim maxim 4 ore pe noapte, pt ca printesa tre schimbata la 2 ore si pe urma vreo 40 minute......e deoasebit de frumos ce ni se intampla, aproape nici nu stim cand trece ziua

MONICA, mamica de printesa ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Mergi la inceput

Ariana tu la fetita ce ii dai? san sau lapte praf?....am vazut ca e grasuta si arata tare bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Mvb eu am nascut la Cuza Voda.
mai mult am stat internata 7 sapt pana am nascut, din cauza ca se grabeau bubulinele sa iasa...chiar si asa la 34 de sapt au aparut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Neata! fetele

Va servesc cu o si

lia Ce faci? Te-ai suparat pe noi sau esti plecata?

Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna fetili mele,
Ce mai faceti,ce mai spuneti? Uite ca a trecut si 2010..gata si cu sarbatorile astea atat asteptate.
Mvb margeluta mea papa laptic 100% de la san...se pare ca mami are lapticul bun ,ca a recuperat tare bine avand in vedere ca am nascut-o de 2660g....acum are peste 4500 g. Tu cum te descurci cu Alexia..apropo de nume ..e cam la fel cu al fetitei mele
JoAnn cum faci fata cu doua bebeline? Sunt cuminti,au colici?
Trutzi,Cora,Polo,Lia,Lorin,Ale,Babi

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

LA MULTI ANI !!!!

sa va dea DD tot ce va doriti in Noul An, multa sanatate si numai bucurii !

noi suntem bine, crestem, mancam si dormim, deci cum nu se poate mai bine. D-soara mica este foarte cuminte, mananca san la 3 ore iar noaptea doarme 6-7 ore legate, deci nu ma pot plange nici macar ca sunt obosita; sper sa o tina tot asa

va pupacesc pe toate si va doresc din toata inima sa vi se implineasca visele!

_

LOREDANA, mami de printese
MIRUNA 07.05.2005 si ANTONIA 10.12.201O

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

Mvb eu am nascut la Cuza Voda.
mai mult am stat internata 7 sapt pana am nascut, din cauza ca se grabeau bubulinele sa iasa...chiar si asa la 34 de sapt au aparut

mami de bubuline gemene

sper sa nu se supere fetele pe mine ca scriu aici, sunt o aspiranta optimista, JoAnn ma bucur ca, citesc despre tine si fetitele tale chiar nu mai stiam nimic de tine de la aspirante
felicitari pentru printese sa creasca mari, sanatoase si sa va umple viata de bucurii si impliniri

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

salutare fetelor
lorrin, felicitari mami deja doarme 6-7 ore noaptea, esti o fericita, sa cresteti mari
cora, trutzi, lia, ariana, polo, mvb , sorry daca am uitat pe cineva

Mergi la inceput