Aspirante si Gravi Nou-Venite (103)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Neata fetele,
ieri i-am pus cercei Alesiei,e asa dragutza ..a plans un pic dupa care a luat somn instantaneu....
Am facut si poze la pitica....ieri o zi de pomina prin mol...
Va pupam pe toate ..o sa revin cu poze

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Poze proaspete

http://picasaweb.google.com/102088419140130800805/102NIKON?authkey=Gv1sRgCLC5-puV1-bn_AE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

va doresc un CARCIUN FERICIT SI UN AN NOU CU MULTE IMPLINIRII SI BEBICI

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

salutare dragele mele
arianna vazut printesa mica si frumoasa
lia multumim de urare si voua asemenea
la semnatura am mai pus trei poze noi, ultima e cu ajutorul mosului
va pupacim si va uram Craciun fericit si linistit si cu cadouri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

CRACIUN FERICIT, iar sub bradul frumos impodobit sa gasiti cadoul mult asteptat!

Va doresc sanatate si foarte multa dragoste sa va puteti creste pruncisorii, iar pt cele care sunt in asteptarea lor multa nadejde si credinta!

Despre noi, chiar daca am disparut din peisaj, suntem sanatosi si super fericiti!

In 15 decembrie am devenit MAMA, am nascut o fetita, ALEXIA MARIA, perfect sanatoasa care ne-a schimbat viata......eu si sotul meu parca ne-am nascut o data cu fetita noastra.....este un sentiment care ne copleseste si care ne face sa plutim de fericire..............SUNTEM PARINTI SI PENTRU ASTA NU CONTENIM SA II MULTUMIM LUI DUMNEZEU, MAICII MARIA, SF NECTARIE, SF EFREM SI TUTUROR SFINTILOR CARE M-AU AJUTAT SA NASC O FETITA SANATOASA SI SUPERBA!

CRACIUN FERICIT!

MONICA, mamica de printesa ALEXIA MARIA si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Doamne, multumim ca ai umplut de bucurie si de veselie sufletele noastre!

Mergi la inceput

CRACIUN FERICIT !!! va doresc din tot sufletul,multa sanatate si DD sa va aduca la fiecare ceea ce va doriti!

La multi ani !

Mvb sa-ti traiasca fetita ,felicitari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Craciun fericit fetelor.numai bucurie si multa sanatate
MVB,FELICITARI,SA VA TRAIASCA PRINTESA SI SA VA BUCURE VIATA

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Cora, Ariana multumesc pt urari si ganduri bune.....aici chiar ca activitatea e sub nivelul marii.....si eu care voiam sa reinnoiesc traditia petrecerilor.....cu cine sa fac chef? cu cine sa impart sarmale si chiftele?

Fetelor mi-a fost asa dor de voi, va citeam zilnic, insa de scris, mi-am impus sa nu scriu nimic.....asa am simtit eu

MONICA, mamica de printesa ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Doamne, multumim ca ai umplut de bucurie si de veselie sufletele noastre!

Mergi la inceput

Mvb noi am fost ingrijorate pt tine,nu mai dadeai nici un semn,noroc ca am aflat de pe la alte topic-uri ca esti gravi si ne-am bucurat tare mult pt tine.Era frumos sa impartasesti cu noi aceasta experienta ..nu vreau sa te fac sa te simti vinovata
Ne bucuram fff mult pt tine !...povesteste-ne macar acum cum a fost in timpul sarcinii,cum e fetita,cum ai nascut.....asteptam info si poze

Sun stiu cum e cu un copil,ca nu mai ai timp pt nimic,dar asteptam un semn si de la tine

Fetele,in rest,va pupacim tare de tot si asteptam cu nerebdare o veste cu ochisori de la voi Trutzi,Cora,Polo,Lia

Mergi la inceput

Mvb multumim de chiftele si sarmale..chiar daca intram mai rar si pe rand , le servim cu placere,multumim

Salutam si mamicile Babi,Ale,Sun,Lorin

Mergi la inceput