Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Pana la urma m-am hotarat sa imi vopsesc parul...suvite, cu o vopsea fara amoniac. Am intrebat si dr si mi-a spus ca doar suvite am voie acum. Multumesc tuturor fetelor pt raspunsuri.

Ieri am primit si rezultatul la DT. Risc de sindrom D. a iesit 1:2400. Banuiesc ca e ok, nu? Dar ce m-a mirat a fost ca la analiza nu au luat in calcul si Translucenta nucala. Nu stiu de ce, poate ca au uitat? La voi cum a fost?

13+ si mami de Alessia

Mergi la inceput

Tocmai am observat ca nici eu nu sunt in listuta... Mai trec o data datele, poate ma juta cineva:
UM 30.08.2010
DPN 17.06.2011

13+ si mami de Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna dimineatza fetelor.
Lumy si eu sapatamana viitoare ma vopsesc, cred ca este bun rezultatul la dublu test, mie mi-a iesit pentru SD 1:4862, pe urma SD combinat cu TN 1:7806 si pentru trisomia 18 1:10.000...tu cati ani ai?
O zi buna tuturor.

mica noastra minune 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2010igor spune:

Buna dimineata,

Nu am mai intrat de ceva zile, eram c-am suparata. Aveam 18 saptamani deja si eu nu simteam nici o activitate in burtica. Toata lumea ma consola cu: "lasa ca de la 4 luni jumatate", dar cand va auzeam pe voi ca de la 15-16 sapt :(. Acum de dimineata am simtit ceva si clar a miscat si mi-a mai venit inima la loc. Oricum abia astept sa merg la eco..abia in 21 decembrie. Pana atunci sper sa miste si sa-l simt bine, bine.
Eu nici nu am stiu ca putem lucra 6 ore inainte de nastere...ar trebui sa ma mai interesez.
va pup pe toate...astept si de la voi vesti bune :)

my baby 17+

Mergi la inceput

Luiza, mie nu stiu de ce, dar nu mi-a luat in calcul TN. Nu scrie absolut nimic de TN in analize, desi in fisa pe care a completat-o dr. ginecolog pt DT, era trecuta TN. Ma gandeam sa sun la Bioclinica sa intreb. Vad ca tie ti-a iesit foarte bine DT. Bravo! Eu am 30 de ani.

13+ si mami de Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Da Lumy cred ca este mai bine sa suni la clinica si sa intrebi, eu stiu ca astea sunt rezultatele pe care trebuie sa ti le dea la dublu test:
-Risc de varsta
- Risc sindrom Down
- Risc sindrom Down +translucenta nucala
- Risc trisomia 18 (sindrom Edwards)
Mie asa mi-a scris pe buletinul cu reszultat, acum poate la alte clinici se face in alt fel, este mai bine sa intrebi. SUCCES.

mica noastra minune 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Cand am primit rezultatele de la dublu test,, eu am avut:
-risc de varsta (1 la 372)
-risc trisomie 21 (1 la 2779)
-risc trisomie 18 (1 la 10000)

Mai aparea un risc combinat,...nu stiu de care, dar nu avea valoarea trecuta gen 1 la nus tiu cat, nu era cdeloc trecuta scria doar risc scazut

Eu nu m-am panicat, sincer, desi eu sunt cea mai panicoasa dintre voi. Eu cred ca daca toate sunt scazute, riscul combinat nu are cum sa fie crescut

Sper sa fie ok , voi ce ziceti?

Aaaa, si inca ceva, la mine scria ce s-a luat in calcul in determinare fiecarui risc si stiu sigur ca era si translucenta trecuta undeva, cred ca la trisomia 21

Oricum, doctorul le-a vazut, a zis ca sunt foarte bune. Daca era ceva, cu siguranta ar fi comentat...sau cel putin asa sper

18+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Am sunat la Bioclinica, unde mi-am facut DT, si am vb cu un medic de laborator, care mi-a zis ca ei nu mai iau in calcul de mult translucenta nucala, pt ca se poate ca dr ginecolog sa nu fi masurat cu f mare precizie TN si atunci ar putea da un rezultat gresit. Mi se pare o aberatie. Si nu inteleg atunci de ce mai cer in fisa tip data de Bioclinica si aceasta masuratoare, daca nici nu se uita la ea...

A mai facut vreuna din voi DT la Bioclinica?

13+ si mami de Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Buna fetele

Am facut amnio ieri,lichidul a fost dus de catre sot la cele 2 laboratoare in seringile in care a fost recoltat ptr ca stiti aveam o problema si cu eprubetele celor de la titan sa nu fie contaminae cu ceva.Cea mica a fost cam agitata dar pana la urma au reusit sa bage acul sa preleveze.Acum ma doare un pic in partea dreapta dar sper sa nu fie nimik grav.Ma rog la Dumnezeu sa avem rezultate favorabile joi sau vineri.Imi doream sa merg la biserica azi dar imi este frica de frig sa nu mi se intample ceva asa ca o sa aprind o lumanare si ma voi ruga ptr sanatatea fetitei mele.Va multumesc ptr gandurile bune si daca aveti timp rugati-va ptr fetita mea.

Va pup si va doresc sarcina usoara
+20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ioi fetelor cat va stresati. Eu nici n-am vazut rezultatele la teste. Le-a primit doctorul si el m-a sunat sa-mi spuna ca totul e ok. Oricum mi se pare cel mai ok asa. Poti sa inebunesti stand si cautand valori sau comparand rezultatele cu ale altor fete.

Adria eu am 37 de ani si nu mi-a iesit risc crescut la dublu test, triplu nici nu-l mai fac. Asa ca eu nu cred ca e obligatorie amniocenteza daca esti trecuta peste 35 de ani. Orice ar zice medicii este o procedura foarte stresanta pentru mama si fat si cu un risc destul de mare de avort, Incercati de cititi "Bebelusul este o persoana" nu-mi amintesc autorul sa vedeti cat sunt de stresante aceste operatii pentru fat. Medicul din Ungaria la care merg o gramada de mamici din Arad , nici nu recomanda amniocenteza la sarcinile " pretioase" adica obtinute greu . A si nu uitati ca chiar una dintre voi spunea de procentul pe care medicul il primeste pentru fiecare mamica trimisa la laborator pentru dt;tt sau amnio.
Tot asa de bine am o prietena care a facut toate testele si in ciuda rezultatelor ok a nascut o fetita cu sindrom dawn. La al doilea copil n-a mai facut nici un test si copilul e sanatos. Cred ca mai e si interventie divina in toate, oricum fiecare face cum simte .

Orice ar fi sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa avem bebeii sanatosi.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput