Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzuna

lumysti- cred ca ar fi mai intelept sa folosesti doar un nuantator care este mai safe. Poate intrebi si medicul sau mai cauti pe net produse mai putin toxice. Eu sunt o fericita ca sunt saten inchis si fara nici un fir de par alb si nu ma mai vopsesc de vreo 8 ani. Doar in liceu m-am prostit putin si apoi gata.

STEFANIA- mult succes. Iti tinem pumnii sa fie totul bine.

ROE_OANA- si eu tot singura ma cantaresc si le spun valorile. Tensiunea mi-o ia uneori medicul de familie (dar nu ajung lunar ) si in rest rog eu asistenta de la serv sa mi-o ia. Analize am facut f multe ca asa mi-a recomandat medicul ginecolog la aceasta sarcina ca la anterioara mai nimic si tot ce am facut a fost ca am vrut eu). Cel mai grav mi se pare ca nu ti-au dat un numar de telefon pentru urgente totusi.

RAMO_JO- sirop de ridiche neagra . E safe si f eficient.

Multumesc mult!!Am sa incerc

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Citat:
citat din mesajul lui adria42

Ana, multumim de capitol,sa fie plin de bucurii si in primul rand SStefania sa ne dea vestea cea buna! Doamne Ajuta ca bebelina sa fie sanatoasa!

Fetelor, multumesc pt cuvintele frumoase si primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o. Ma alatur cu drag voua ca cea de a 48a graviduta fericita! Este o sarcina obtinuta prin FIV, ET pe 6.10.2010, DPN = 29.06.2011. Maine fac 12 sapt. si astept cu emotie eco (probabil lunea viitoare) si dublu test. Medicul meu ginecolog mi-a recomandat sa fac direct amniocenteza, dar am ceva retineri. Voi ce parere aveti?

Miris, Somleac, Luiza, prettysunshine, dianamaria, ramo_jo, stefyy, Ana, Valentina

Faci ce simti pana la urma, dar daca ai ceva stresuri...mai bine o faci

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

prettysunshine - du-te la spital mai bine! (La prima sarcina nu am avut nici un stres. Am facut 2 ecografii mari si late si m-a ajutat D-zeu sa fim bine! Dar acum sunt panicata rau! Il sun pe doctor pentru orice; eu consider ca nu abuzez , ce crede el... Asa ca nu mai sta pe ganduri si du-te la spital!)
Copiii mei nu vor fi frati vitregi, dar schimbarea va fi destul de mare si in cazul nostru. Dupa 14 ani de copil unic sa mai apara inca cineva...Mi-aduc aminte de mine ce "incantata" am fost cand a aparut sora mea mai mica

anna_i - sar'mana!

Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

fetelor, mai e cineva care inca nu a anuntat la serviciu ca e insarcinata?
La mine joi va fi ziua cea mare. II fac prajituri sefului (ii plac dulciurile) si sper sa nu faca vreun atac de cord.
In rest n-am zis nici familiei Mai asteptam pana prin primavara

pup!

Mamica de Sarah-Aimée & 12s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Angie844, la mine stie toata lumea, cred ca stie tot universul

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Angie si la mine stie tot Universul ca sunt insarcinata, sincer nici nu as fi putut ascunde acest luru ca se observa destul de bine.
Cineva vorbea de kg....si eu am pus 5 kg pe mine, dar am si mancat , nu am avut greturi si stari de rau de cand am ramas insarcinata, asa ca mi-am permis sa mananc, oricum cred ca am sa incep sa ma mai domolesc dupa sarbatori, nu de alta dar in stilul asta cred ca voi pute peste 20 de kg.
O seara buna tuturor.

mica noastra minune 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna, burtici

Prettysunshine, daca doare burtica rau si eu zic ca e mai bine sa mergi la spital sa te vada un medic.
Eu am mici dureri de burtica, dar sunt mai mult asa ca niste junghiuri care ma apuca si in functie de pozitia in care stau, cand ma ridic brusc de pe scaun, plus dureri de spate in zona lombara, pe astea le am de la 8 saptmani
La servici am anuntat saptamana trecuta si a fost cam surprins seful meu ca nu se astepta, dar a fost amabil si m-a felicitat. Pana acum nu am anuntat decat cativa prieteni, familia va fi informata cu ocazia vizitei de Craciun.
Eu tot nu reusesc sa pun kg in plus, sunt tot -1kg, desi mananc deja destul de bine chiar daca inca mai am greturi si ocazional mai bag si cate o varsatura. Mi-a zis doctorul sa nu-mi fac griji ca este timp de acum incolo sa ma ingras si el pare chiar multumit ca nu m-am ingrasat in primul trimestru.

Va pup

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Prettysunshine, tare te mai chinui tu saracuta in sarcina asta
Uite o floare de la mine..meriti, esti puternica si vei reusi

Si eu am spus tuturor de sarcina. De altfel, nu am cum sa mai ascund asta...burtica se vede destul de bine
Azi am fost sa vorbesc cu doctorul. Secretia este normala,asa mi-a spus si sa speram ca totul va fi bine si de acum inainte.
L-am vazut pe bebe, care avea o activitate de nu va spun. Aaaa, ne-a aratat bijuteriile in toata splendoarea lor, asta ca sa nu avem nici un dubiu cum ca nu ar avea mama baiat

Mie inca de azi mi-a spus doctorul ca pot lucra 6 ore.Mi-a si dat adeverinta. De cateva zile am dureri de spate seara, munca la birou ...se vede deja. Mie, insa, mi se pare prea devreme,voi ce ziceti?

Am citit ca reducerea timpului de lucru pentru gravide nu este conditionata de luna in care esti insarcinata. Voi ce stiti?

18+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Valentina ce bine ca poti lucra doar 6 ore/zi. Mi-as dori si eu uneori. Sa pot sa am mai mult timp cu Bubulina, dar asta e...suntem mereu pe fuga. Si nici sa stau acasa toata ziua nu as putea...cred ca ma urc pe pereti daca nu vin intr-o zi la birou

Eu am avut retineri legate de sarcina asta pt ca a venit imediat dupa o sarcina pierduta, asa ca mai astept. Mai ales familiei, le vois spune cant mai tarziu, sa fiu sigura ca bebe are cat mai multe sansa sa fie OK. La serviciu tb sa spun pt ca si la mine se vede destul de tare, oricat incerc sa o ascund prin imbracamine. Asta e, va spun eu cum a reactionat sefu' Oricum, planuiesc sa lucrez part-time de acasa dupa prima luna, deci ar tb sa fie OK.

Mamica de Sarah-Aimée & 12s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Buna dimineata, burtici!

Valentina, mie doctorul de la medicina muncii (de la serviciu) mi-a spus ca de cand am facut toate formalitatile (se face nu stiu ce raport/dosar care se plimba la medicina muncii, ITM, etc) pot sa lucrez doar 6 ore/zi. Bine, oricum nu aveam problema asta si stresul numarului de ore state la serviciu, dar oricum, am fost anuntata.

15+

Mergi la inceput