Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Luiza, asa gandesc si eu, am asteptat atatia ani si am reusit dupa "n" analize si tratamente si daca Dumnezeu a vrut sa se intample aceasta minune cred ca vrea sa fim fericiti si sa avem un sufletel sanatos langa noi!

Miris, Tzuna, multumesc!

SA vedem cum se prezinta bebe la ecografii si daca o sa fie ceva suspect o sa-mi fac curaj si pt amnio.

Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Anna, multumim de capitol nou
Sa fie unul numai cu vesti bune

18+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Adria,felicitari pentru sarcina!Si la noi sarcina s-a lasat asteptata,urma sa mergem la inseminare artificiala cand pe neasteptate au aparut cele doua liniute.
Eu am fost trimisa direct la CVS aici,pentru ca am peste 35 de ani.Din pacate rezultatul n-a fost bun,asa ca a trebuit sa fac si amnio.Acum imi pare rau ca am facut CVS,trebuia sa fac direct amnio,m-as fi stresat mult mai putin.Eu nu as fi putut risca sa nu fac amnio,dar e alegerea ta,daca indiferent de rezultat nu vrei sa renunti la sarcina,atunci poate ca e mai bine sa nu mai faci amnio.
Fetele,de vreo ora am dureri puternice ca de ciclu,voi mai aveti asa ceva?Eu am avut dureri din astea doar la inceput,asa ca acum sunt cam speriata,mai ales ca-i dupa amnio,iar in ultimele doua zile m-am enervat foarte tare de vreo 2 ori.

16+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

prettysunshine, eu nu am facut inca amnio dar am avut intrevederea cu geneticianul si mi s-a spus ca daca apare o modificare cat de mica (dureri, febra, scurgeri, etc) fata de ce era inainte, sa pun mana sa il sun pe doctorul meu. Ca mai bine decat sa stau stresata, mai bine stresez doctorul.

15+

Mergi la inceput

Anna,aici nu poti suna direct doctorul,trebuie sa sun la spital,si am sunat saptamana trecuta cand am avut dureri foarte mari si mi-au zis ca daca devin insuportabile,atunci trebuie sa ma prezint la spital.Acum ce sa zic,nu sunt dureri insuportabile,doar ca eu dureri ca la menstruatie n-am avut de foarte mult timp.

16+

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Multumim de capitol nou, ce daca eu nu apar in lista !

prettysunshine - baiatul meu e (de cele mai multe ori) destul de reticent, chiar imi spune "sa mai asteptam, sa fie totul ok cu bb, ca pe urma avem tot timpul sa ne bucuram", asta pentru ca am 2 sarcini pierdute in ultimii 2 ani; are insa si momente cand il apuca asa o fericire si nu mai stie ce sa imi faca; in legatura cu durerile - nu poti lua no-spa? (mie asa mi-a recomandat doctorul: in caz ca am dureri mai mult decat suportabile sa iau 1-2 no-spa);

roe_oana - nici pe mine nu m-a cantarit si nu mi-a luat nici tensiunea niciodata. Singura remarca referitoare la greutate a fost sa ma cantaresc periodic (chestie pe care oricum o faceam ) si sa am grija sa nu i-au mai mult de 2-2.5 kg in primul trimestru (si eu nu am luat decat... 4 ). Cred ca trebuie sa insisti si sa ceri nr.de tel. al doctorului tau.

miris - parerea mea este sa-i explici baietelului tau cat mai pe intelesul lui, dar cat mai aproape de realitate;

ramo_jo - si eu tot siropul de ridiche neagra il recomand pentru durere in gat.

Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 14+

Mergi la inceput

dianamaria,am luat no-spa dupa amnio,aveam cumparat din Romania si apoi aici ginecoloaga mi-a zis ca nu e sigur,asa ca-ti dai seama ca mi-e frica sa mai iau,desi stiu ca in Romania medicii zic ca nu-i nicio problema.Cat despre kilograme eu am luat 6 pana acum
Baiatul meu n-a fost niciodata extrem de fericit ca va avea un frate,e drept ca si-a dorit frate,dar cu ani in urma,acum zice ca e prea mare,are si el dreptate.Daca ma pupa pe burtica simt ca e mai mult pentru mine decat pentru bebe,cred ca bebe ii este cam indiferent.

16+

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

prettysunshine - nu mai imi aduceam aminte cine a zis de nospa ca nu e bun... daca dr.ta ti-a recomandat asa, atunci nu lua; nici eu nu am luat, mai putin in urma cu 2 saptamani cand, in urma unei sangerari, mi-a prescris 3/zi...Am observat ca durerile mai mari le am in perioada cand mi-ar fi venit ciclul.
Si eu imi dau seama ca diferenta este cam mare intre copii, dar daca mi-am dorit si s-a si intamplat minunea, ce sa fac? Tb al meu mai are in clasa colegi cu frati in varsta de 1-2 ani, chiar prietenul lui are un frate de 1.5 ani care il iubeste tare mult pe copilul meu

Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Trec acum si nou-venitele burtici in lista. Daca mai e cineva in situatia aceasta, rog sa ridice 2 degete

15+

Mergi la inceput

dianamaria,la noi va fi si o alta problema,vor fi frati vitregi,ma tem totusi ca pentru el conteaza si asta.
Durerile s-au intensificat,ma intreb daca e cazul sa merg la spital sau nu.

16+

My baby

Mergi la inceput