Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna dimneatza...eu m-am trezit pe la 9 mi-am facut paine prajita cu unt si un ceai de sunatoare cu multa lamaie si miere de albine, parca sunt un pic cam fornaita, nu imi mai doresc sa racesc, deja de cand sunt insarcinata am racit de 2 ori, prima data exact cand am aflat ca sunt insarcinata si m-a tinut 1 saptamana pe urma dupa 2 saptamani iar am racit, m-am tratat doar cu ceaiuri cu lamaie si miere , doar atat.
La noi este frumos afara, zapada pe jos in schimb straluceste soarele pe cer, dar este destul de frig, pe la ora 14 ma duc sa imi fac manichiura, astazi nu prea stiu ce facem, poate iesim un pic la plimbare daca se mentine vremea frumoasa.
Wekeend frumos va doresc, pupici

mica noastra minune 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Am uitat sa imi schimb semnatura...astazi implinim 15 saptamani, abia astept sa il simt si eu pe bebe, asa as sta si eu mai linistita.....[olala

mica noastra minune 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Eu doar am citit ce ati scris voi, pentru ca noutati nu am mai avut

Bebe e miscacios, chiar si noaptea cand ma trezesc sa merg la baie il simt cum ma loveste. In unele zile il simt mai des si parca mai agitat, in altele, mai linistit

In dimineata asta, am fugit disperata la Gastro-Enterologie unde m-am rugat sa fiu si eu primita printre programari. Ce m-a speriat? Scaun cu firicele de sange. De cand m-am lasat de fumat ma cam incearca constipatia, si orice as incerca: prune, mere, gutui, tot apare cand si cand. Am dat peste un medic dragut si sensibil la gravide pentru ca tocmai ce ii nascuse sotia acum 9 zile un bebe.Asa ca, intre o colonoscopie si un control m-a vazut si pe mine. Controlul a fost....jenant, dar asta e, necesar... si mi-a spus clar: hemoroizi. Mama lor....tratament nu mi-a dat, a spus ca pentru insarcinate cel mai bine se tin in frau din alimentatie. Asa ca, de acum...lichide multe, fibre, exact ce nu prea consumam eu de regula

Cam atat am facut eu
Ma gandesc la Stefania....zi de zi. Oare s-a terminat totul? Sper sa intre, macar sa ne spuna ca este bine, cel putin din punct de vedere fizic. Psihic...e lesne de inteles ca nu are cum

18+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Valentina,de cand il simti pe bebe miscand?Eu n-am simtit nimic pana acum si incep sa ma ingrijorez.
Eu am avut noroc pana acum,nu m-am confruntat cu constipatia,in schimb am niste arsuri groaznice in fiecare seara,am un sirop pentru asta,insa de cele mai multe ori nu ajuta.La inceput era la anumite mancaruri,insa vad ca de-acum incepe sa fie la orice.
Am racit,insa deocamdata numai nasul e infundat,sa vedem ce mai urmeaza.
Si eu ma gandesc la Stefania,sper sa intre sa ne spuna ca e cat de cat bine.

16+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

PRETTYSUNSHINE- ma bucur ca esti bine. Si noi dc vom avea baietel probabil tot Luca se va numi ca asa vrea gaza noastra si sigur nu o putem ignora. Daca e fetita nu stiu. Oricum inca nu am aflta ce este si probabil vom cauta numele dupa ce aflam la eco ce va veni data asta.

INSOMNII- nu am adica pot adormi repede si nu matrezesc fara motiv. Dc insa se trezeste cea mica sa faca pipi sua ca a visat ceva urat nu mai reusesc sa adorm inapoi cate o ora, chiar 2 si e un sentiment groaznic mai ales ca stiu cat de obosita voi fi dimineata.

STEFY- am vazut ca esti din Buhusi. Nasti in Piatra sau in Bacau?

VALENTINA D- f urati hemoroizii in sarcina si mai ales dupa. cred ca am mai scris ca mi-e mai frica de hemoroizii inflamati de dupa nastere decat de nasterea in sine. A, si mi-e f frica si de cusutul epiziotomiei ca nu am amintiri prea placute. Si legat de asta stiti cumva un alt anestezic local in afara de xilina? Ca aceasta e zero la mine si m-a cusut practic pe viu (nu am avut epidurala).

Mi-e frica de durerile astea de dupa nastere si din cauza fetitei ca nu vreau sa ma vada ca ma vait si mi-e rau sa nu se sperie. Incerc sa le fac pe toate bine, sa o pregatesc pentru venirea lui bebe si sa nu vada toate aceste transformari ca pe ceva rau ba dimpotriva de aceea si cand revin cu bebe mic trebuie sa fiu in stare sa ma ocup cu tb de ea ca nu vom avea pe nimeni in preajma.

STEFANIA- vreau sa ne trimiti un semn ca esti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Buna seara,

abia ce am venit de la dr. Mi-a facut morfofetala de trim 1 si e ok. N-a vrut sa ne arate sexul si pace (am stat 30 minute la eco ), dr. zice in continuare ca e fetita, dar nu este 100% sigur. Atunci inteleg si de ce nu ne-a aratat

Valentina - si eu am hemoroizi (aparuti la prima sarcina ). Acum mananc in fiecare dimineata cereale integrale cu fructe uscate si adio constipatie!

Pup toate burticile si o imbratisare pentru stefania!

Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Tzuna, eu am deja 2 epiziotomii, nu mai vreau sub nicio forma a treia, am întrebat dr saptamana asta si mi-a zis ca se poate fara. O sa fac exercitii kegel si masaj serios in zona perineului cu ulei, sper sa scap. Cica in afara se prefera acum sa te rupi natural si sa fii cusuta sau sa nu te coasa deloc decat epiziotomia, pt ca ruperea ar fi mai de mica profunzime, nu ca epi, care se ace cu o foarfeca si e destul de adanca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Preatysunshine, eu il simt pe bebe de la vreo 14 saptamani si ceva. Dar la inceput nu eram deloc sigura ca e el si in plus miscarile erau foarte neregulate. Acum, pe masura ce creste il simt mult mai bine.
L-am simtit devreme pentru ca eu am placenta posterioara si stiu ca pozitia placentei influenteaza mult. Gravidutele cu placenta anterioara il simt mai tarziu. In plus, eu inainte de sarcina aveam 55 kg, eram slaba, bine, si acum sunt ca am 59-60 kg. Asa sarcina usoara nu am sperat sa am, nu greturi, nu rau...doar imi creste o burta.

Aaaa, si au aparut acum hemoroizii.Se pare ca e o forma usoara, inainte de sarcina nu aveam asa ceva. Sper sa ii tin in frau prin alimentatie si va multumesc pentru sfaturi. Daca mai aveti si altele, le primesc cu drag

18+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Citat:
citat din mesajul lui STEFYY

buna Mushil,cum te mai simti?Si eu simt piticul de mai bine de 1 saptamana ,m-a mai durut putin burta si spatele,raceala aproape a trecut,in rest suntem bine si parca nu mai am rabdare sa aflu ce este dar astept pana dupa sarbatori

+19
mami Stefanut(1 an si 4 luni)

Buna,

Mult mai bine, doar ca sunt f somnoroasa mereu. Eu am aflat deja ce este. In ianuarie o sa merg sa il vad din nou la morfologia fetala.
Copii nostrii sunt apropiati de varsta.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Si eu sunt constipata f des si este enervant. Nici nu stiu ce sa mananc.
Eu am facuta taiata la Darius si degeaba ca mi-a rupt perineul mandrul soare cu manuta lui pe care o tinea la cap.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
17 +

Mergi la inceput