Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

silvy, la medlife numai 2 dr fac amnio: dr Steriu si Prof Pelinescu (parca). Eu m-am programat la dr Steriu. Stiu ca este un risc destul de mare, dar ma rog sa trec bine peste procedura si sa am rezultate favorabile.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

fetelor, riscul la amnio nu este atat de mare pe cat se "aude". dupa parerea mea, asta o spun cele care nu vor sa faca amnio, sunt reticente la ideea in sine a procedurii, care.. asta e, e invaziva. mie doctorii mi-au spus ca asa cum decurge acum procedura, cu perfuziile de rigoare, si tratamentul de dupa, riscul e sub 1%. si, la fel, mi-au spus ca dd si tt e o afacere profitabila, si ca cine vrea sa fie sigura, face amnio direct, altfel, pana si in momentul nasterii se intreaba daca bb e bine sau nu. si nu ca nu ar avea si medicii cu care am discutat eu de profitat de pe urma dd si tt, ca le vin si lor comisioanele pt cele pe care le trimit sau merg la ei la clinici. am apreciat sinceritatea lor.
eu abia astept sa o fac, luni, sa stiu "cum stam".

Mamica de baiat mare si mormoloaca Iris-Alexandra de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Miris, eu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste riscul la amnio
Chiar cred ca totul se desfasoara ok si sunt cazuri izolate de pierdere a sarcinii

In ceea ce priveste comisioanele doctorilor pentru dublu test si triplu test, iar sunt de acord, dar si la amniocenteza sunt comisioane...mult mai mari chiar

Ca si concluzie, ei isi iau oricum bani

Eu va tin pumnii, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si la procedura si la rezultate
Mie nu mi s-a mai recomandat nimic dupa ce au iesit rezultatele de la dublu test cu risc scazut la toate, ma rog la Bunul Dumnezeu sa am un copil sanatos

18+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

astazi am implinit 17 saptamani! am crescut mare
lumisty, ma bucur ca ti-a placut povestea noastra si sper sa ii placa si fetitei noastre peste cativa ani.
inna_33 felicitari pentru baietel si sarcina usoara.
floretronela, unde esti? te asteptam cu vesti bune
anna_i si miris, va tinem pumnii la amnio si sa va ajute Dumnezeu sa va intoarceti cu rezultate bune. de la mine aveti o gramada de
valentina, te vad mai linistita. sper sa ramai asa cat mai mult timp
noi am fost azi la doctorita de familie sa ne ia in evidenta si mi-a zis sa ma odihnesc mai mult ca era burtica un pic incordata. in rest e bine, tensiunea e bune, nu m-am ingrasat mult, ea s-a declarat multumita. asa ca am lasat curatenia de craciun pe mai incolo
stefania, inca ma rog pentru tine in fiecare seara

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

neata si de la noi

Am intrat sa o incurajez pe Stefania, sper ca totul sa decurga ok si sa treaca peste aceasta nenorocire

Mult succes fetelor care fac amnio si va tin pumnii sa fie rezultate bune, nici nu se poate altfel!
Chiar, fetele care fac amnio, e la cererea vostra sau a doctorului? E dupa DT cu risc?

Eu am aflat ieri rezultatele si am 1:25000 pt SD si 1:200000 pt Edwards, ceea ce e bine. Dar, cum spuneti si voi, sunt niste statistici, nu putem decat sa ne rugam ca atunci cand se vor naste, bebelusii vor fi sanatosi.

Va pup!

Mamica de Sarah-Aimée & 13s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

ai dreptate, valentina, si la amnio sunt comisioane, la privat. Eu am mai zis ca ii multumesc stefaniei pt indrumari, prin ea am ajuns sa fac amnio la spit de stat, si in loc de 2.200 ron, ne va duce pe la 1000. Multumesc tuturor pt sustinere. Adevarul e ca oricat de tare sunt, si hotarata, drama stefaniei m-a dat peste cap, si m-a intristat f tare. Nu vad cine a intrebat, pt ca sunt pe telefon, dar raspunsul e ca eu am refuzat dt si tt, am vrut direct amnio. Fetelor, si voi aveti burta mare? Eu ma uitam azi la a mea. E mare...

Mamica de baiat mare si mormoloaca Iris-Alexandra de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Buna seara,

fetelor, eu n-am mai intrat de vreo saptamana...am avut un deces in familie si acum incerc sa ma refac pentru ca-s fff obosita, inghetata si trista.
N-am apucat sa citesc mare lucru pe aici...imi pare rau pentru Stefania si ma rog pt ea sa-i fie bine.

sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Buna seara doamnelor! Ne-am intors din nameti! Doamne e un frig si ninge atat de tare ca abia vezi pe unde mergi. Este primul an in care imi este frica sa imi scot masina si sa circul cu ea asa ca am inceput sa merg la picior. Frate dar e obositor rau!
Si acum cu vesti despre surubel, ca tot surub a ramas, asta ca sa imi demonstreze ca "simtamintele" mele sunt zero barat.
Surubel al meu masoara asa:
BPD - 4.70 cm (diametru biparietal)
FL - 3.35 cm (lungimea osului femural)
AC - 15.2 cm (circumferinta abdominala)
F-W - 347 g. (greutatea)
Si suntem mai mari cu o saptamana.

Carmen 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Dudu condoleante! Imi pare tare rau ca esti trista.. ufff.
Ai grija sa nu te prinda raceala.

Carmen 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Stefania,suntem alaturi de tine,Dzeu sa-ti dea putere sa treci peste incercarea asta!
Miris si Anna,mult succes la amnio!Dupa cum am mai zis,aici nu se fac nici perfuzii si nici vreun tratament dupa,te urca pe masa,fac ecografie,dau burta cu iod si baga aculSi cam atatA,si dupa,iti zic sa iei paracetamol.Nu stiu cat la suta o fi riscul la amnio aici,multumesc lui Dzeu ca nu s-a intamplat nimic si ma rog sa fie rezultatul bun.
Miris si burtica mea e mare,dar cum eu am si fibrom,ocupa si ala destul loc
Dudu,condoleante.
Floretronela,vreau si eu zapada,aici ploua de rupe pamantul

16+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput