Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (416)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Buna dimineata!

Roxali, m-am delectat cu pozele voastre cu zapada, cred ca copiii s-au distrat pe cinste!

Am fost ieri la serbare, copiii au fost minunati, nu au avut deloc emotii, au prezentat scenata nasterii Domnului, si s-au descurcat de minune. Antonia si inca doua fetite au fost ingerii.S-a vazut efortul si pasiunea cu care a lucrat educatoarea cu ei. Au avut si un moment de dans pe melodia din Anastacia-Unce open a time in December. Au primit covrigi,nuci si mere, mandarine, bombonele, o carte de colorat si uun cadou impachetat + o candela rosie, graul pus de ei la sf Andrei si o felicitare confectionata de ei. In schimb a fost aglomeratie mare in sala, multi bunici si rude auxiliare, erau si cate 5 persoane venite pentru un copil, asa ca de abia am reusit sa fac poze, nu prea mi-au iesit foarte bine, in schimb tati a filmat toata serbaream a pus camera pe trepied si filmarea a iesit.

Noi am fost numai eu cu sotul, pe Filip l-am lasat acasa cu mamaie si bine am facut ca era multa vanzoleala si f cald in sala. va las cateva poze aici:http://community.webshots.com/album/579337702ArrdeW

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010

Poze

ingerasul frumos si delicat,daca nu ma insel era cea mai mica ....aceea este grupa ei?
legat de poze, cred ca la fel a fost peste tot...sala aglomerata si totivoiau sa faca poze/filmeze.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, poze de la serbare nu vedem si noi, acum cat mai am timp sa bantui pe aici...macar povesteste-ne cum a fost.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Cecilia, Erina, multumim pentru aprecieri.
cecilia, Antonia si inca o fetita sunt cele mai micute din grupa. Este intr-un fel de grupa mixta, sunt copii intre 3 si 5 ani.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Cecilia, Erina, multumim pentru aprecieri.
cecilia, Antonia si inca o fetita sunt cele mai micute din grupa. Este intr-un fel de grupa mixta, sunt copii intre 3 si 5 ani.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Roxana, abia asstept s avad schiorul. Niste prim-planuri cu zulufii te rog. Alexandra ce mai face, ce a acerut anul acesta de la Mos? Cum mai e tunsa? De la pozele in Mica Sirena nu mai stim nimic...

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Iertare, dar aseara am avut petrecerea de Craciun si am ajuns tarzior acasa. Azi am camera cu mine la birou dar nu gasesc cablul.

Alexandra a cerut un laptop, de fapt am manipulat noi ca oricum voiam sa ii luam unul nou si roz. Din cel adevarat. Asta pentru ca am pus eu ochii pe al ei, e o bijuterie mica si rapida, comparativ cu al meu care e pe moarte si are scris "Bran" pentru viitorul apropiat.

De tunsa e tunsa, scurt si drept, dar acum nu prea mai are forma ptr ca i-a crescut si nu am ajuns cu ea sa o mai aranjez putin. Nici zulufatul nu e tocmai zulufat, a fost tuns scurt, acum i-a crescut dar e potrivit.

Diseara am in plan sa ajung acasa mai decent, descarc toate pozele. Cam am tare multe, si cu Bobo cel imens, si cu copiii.

tare tare si ii doresc multa sanatate Dariei!

PS Mai sunt poze cu voi pe mail? Tare as vrea sa va mai vad, eu sunt intarziata rau cu pozele, noroc cu link urile directe aici ce mai vad ceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Daca va e dor de zapada si nu numai http://it.fotoalbum.eu/Roxali/a563960

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze

Frumooooos! Si frumosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
Noi am fost numai eu cu sotul, pe Filip l-am lasat acasa cu mamaie si bine am facut ca era multa vanzoleala si f cald in sala. va las cateva poze aici:http://community.webshots.com/album/579337702ArrdeW

Absolut superba ingerasul Antonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna !

Mandarinuta dulce foc, chiar ca e un ingeras...toti erau tare cumintei

la noi nik serbare cu parinti

Rox, Cecilia,
Am cam terminat cu impachetatul , dar tare ma mai prinde melancolia ptr alti copilasi...

Crishtina doua maini dibace foc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Roxana, poze de la serbare nu vedem si noi, acum cat mai am timp sa bantui pe aici...macar povesteste-ne cum a fost.

(07.09.2007)

Aici sunt, dar am o zi mai grea. Sper de maine sa se mai aeriseasca programul pe aici.

Serbarea a fost frumoaa, dar si la noi tot aglomeratie (ca sa nu zic calcare in picioare) si caldura. Copiii haiosi si frumosi, toti. Alex a fost minunata, a recitat perfect, a cantat, a dansat. Andrei a recitat cu ajutor de la educatoare, o parte a zis educatoarea, o parte el, mai mult completa versurile. Dar fara trac si sigur pe el.

Au primit cadouri, covrigi si cozonac. Per total serbare frumoasa, concept cam greoi, dar aglomeratia ne a doborat pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput