Daca tot n-am somn, am bantuit asa pe net si dadui peste asta:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-5261541-programul-guvernare-2009-2012-cota-impozitare-16-deficit-bugetar-maxim-2-5-tva-redus-5-pentru-alimente-baza.htm
Facem un bilant, asa la jumatatea drumului?Ce si cat s-a realizat din mirobolantul program de guvernare?
- crestere economica nexam,e in minus
- compensatii si deduceri fiscale pentru cei cu venituri mici ,ati auzit voi ceva?eu nu.
- tva redus la 5% pentru alimentele de baze, ce gluma buna
- alocatia 200 ron au nimerit-o
- cresterea salariului mediu cu 60%, vise
- 6% pib pentru educatie.....nici in vise
- 2% pib pentru aparare, realitatea bate spre 0,6 - 0,8
- finalizarea a 2 statii de metrou 1 mai - laromet pana in 2010, mai sunt 2 saptamani,sigur nu e gata
- de Nadlac - Arad ce sa mai zic.....
Si uite asa, putem continua pana terminam lista!Voi considerati ca sunt realizari, din ceea ce au promis?Aratati-mi-le si mie, ca poate nu le vad eu!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Astept si eu cu interes un raspuns....! poate sustinatorii gurvernului/presedintelui, ne raspund si noua, celor ignoranti si neantelegatori cu problemele tarii!
Tara chiar are o probleme, dar nu e vina mea sau a voastra! Eu una cel putin, mi-am platit absolut toate datoriile catre stat, si alea nu-s putine!
Iarna nu-i ca vara.
Criza nu-i ca duduiala.
Si inca abia suntem la inceput, mi-a soptit o pasarica.
Niciun sustinator vehement al guvernului, niciun votant, aparator infocat din trecut, nu are nimic de comentat?
Capcaune, criza criza, asa e, iarna nu-i ca vara, dar fonduri europene sunt k..lau maria ta!Unde sunt autostrazile care puteau fi facute cu bani europeni?Berceanu a facut ceva sau nu?
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea