Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
sofie-iubi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Diana_Eva Mamica Sofiei - Grija mare cu pozele publicate pe net in care se vede complet dezbracat copilul. Nu este vorba de rusine sau altceva dar exista si pedofili pe lumea asta!!! Mare grija!!! Ochidut - La ce salon mergi? Scaun Auto Nu depinde numai de kg - ce sa fac eu cu copil de 3 luni si 8kg??? Ma uitam azi ca 8 kg e normal pentru 8-9 luni asa ca ... nu e un criteriu bun. Important e sa li se intareasca lor muschisorii bine! Si e atat de simplu - se pot evita accidente grave in acest fel! pun link va rog sa va uitati http://www.facebook.com/video/video.php?v=136117313083211 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1396390081352 Pentru cine nu are rabdare sa vada filmultetele: Capul copilului reprezinta 25% din masa copilului ( spre deosebire de un adult la care capul este 6%). Daca are loc un impact la 50km/h si copilul e asezat cu fata la directia de mers - gatul copilului va suporta o forta de 160-220kg. Daca sta cu spatele la directia de mers gatul va suporta 40-60kg. La mai mult de 130kg copilul poate ramane cu sechele grave, permanente!!! Se recomanda sa stea cu spatele la directia de mers pana la 3 ani - daca nu sta bine in scaunul care il aveti gasiti altul potrivit acestei pozitii, luati husa pentru spatarul unde va da cu piciorusele. Daca cumva aveti scaun primit verificati daca a fost implicat intr-un accident - daca da nu mai il folositi - aparent poate fi bun dar defapt sa aiba ceva stricat inauntru. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
poate ai dreptate...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Asta clar a fost ziua cascadoriilor. Multi -ici pt delfinasii cascadori si pt mamicile lor!Eladea, eu tot cam la jumate de ora ma gandesc. Si Monti spunea ca fructele se papa cu juma' de ora inainte de masa, asta pt ca toate vitaminele sa fie absorbite si sa nu fermenteze alaturi de papica. Cat despre tarc, nu stiu ca sa zic, zau, eu am patut de ala de voiaj, eu altceva n-are sens sa-i cumpar, ca oricum daca nu doarme nu sta in el, zici ca-i plin de spini, nu-i place si pace, trebuie sa vada tot, sa Ne vada .Ce pofta imi faceti cu masaje, "treburi" din astea la spa... Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Luna 4 |
asta e si ideea cu tarcul... sa te poata vedea copilul si sa fie amplasat in locul unde stati cel mai des ...livingul...acolo stii ca e in siguranta copilul pana faci tu una alta, mergi la baie, etc. decat sa stea pe jos...tarcul e asociat cu ideea de joaca si nu de somn...acolo, cu jucariile langa el, cu tine 'pe fundal' paote sta mai linsitit...
bouncerul ala imi place mai mult...nu ocupa mult loc, nu e musai sa-l foloseasca ca bouncer, daca nu vrea copilul...e si pe post de scaun, oarecum, sa stea in fundulet...sa vedem...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
btz_ovi spune:

AZI CLAR E ZI CU GHINION,TOCMAI A CAZUT SI PAUL PT PRIMA OARA EXACT IN NAS,PE BURTA,ASA PLANGE SARACU DE NUMA NUMA 

Bytz si Ovi, parinti fericiti de
PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
eladea2005 spune:
elena, Raducu are 4 luni deja...mie mi-a zis pediatrul ca in momentul in care copilul da semne ca ar vrea si ca paote sta, sa-l pun intre perne asa, treptat...5-10-15 minute...nu e nicio pb...
acuma noi stam deja nesustinuti, 1-2 minute...![]()
http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/ZiuaEricDecembrie2010#5550499003616217202
si noi am inceput inainte de 4 luni sa-l punem in fundulet sprijinit...ca vroia el..sigur, n-am exagerat...![]()
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
Diana_Eva spune:
Mamica Sofiei- Nici mie nu imi trecuse prin cap ca ar fi rau, am citit insa acum o luna, doua pe forum (cred ca la bebei de mai/iunie) o dezbatere plecata de la o poza de bebelelina goluta si am dat dreptate fetelor - "better safe than sorry". Pana la urma mai e si intrebarea - ii place Sofiei sa fie poza ei goala pe net? Cum nu poate raspunde inca e datoria ta de mama, sa o protejezi. 
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi![]() ![]() ![]() ![]() AZI CLAR E ZI CU GHINION,TOCMAI A CAZUT SI PAUL PT PRIMA OARA EXACT IN NAS,PE BURTA,ASA PLANGE SARACU DE NUMA NUMA ![]() ![]() ![]() ![]() Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
of dragu de el...e clar ca nu mai pot fi alsati pe pat singurei...musai tre luate masuri...
sa treaca sperietura...si bubica...LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sofie-iubi
poate ai dreptate... http://sunt-mamica.blogspot.com/ Mamica lui Sofie - printesa sugubeata 30 iunie 2010 |
diana, am vazut si eu filmuletele cand ii cautam scaun lui Eric...asa e, e periculos pt copiii mici sa stea cu fata...dar stii cum e, toti credem ca noua nu ni se poate intmapla nimic rau...gresit...
ieri am primit scaunul lui Eric de masina, e superb(culoarea aia, lila)...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
btz_ovi spune:
FETELE care sunt semnele ca a patit ceva rau?Caci Paul a cazut cam de la 40-50 cm,a plans cateva minute,l-am pus la titi sa se calmeze,a supt 2 min,a dat branzica de la masa de acum 40 min,iar acum da din maini si picioare ca de obicei,ba chiar a si ras
E rosu un pic intre sprancene.
L-am sunat pe sot si asa am plans si eu
Bytz si Ovi, parinti fericiti de
PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Diana_Eva spune:
Btz - chiar ca e zi cu ghinion azi, parca ar fi 13 nu 14.
Eu cand plec si ea e in pat pun perne in jurul patului - in pat mi-e frica sa nu se sufoce
. Of imi pare rau pentru toti delfinutii nazdravani - dar ma si bucur ca sunt asa de voinicei sa faca ture de pat. Noi inca ne rotim pe loc.
Eladea - Asa e nu mi-a venit sa cred ca un impact la 50km/h e asa de grav pentru gaturile lor. In plus cand 2 masini se lovesc se cumuleaza fortele ... adica cel putin 50km/h+50km/h... brrr nici nu vreau sa ma mai gandesc.
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)

Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010