buburuze de ian-feb 2011 - HAI SIMO!!!! (139)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

am schimbat si eu semnatura si prefixul iar azi i se schimba si numele Flaviei...

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 30s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neaaatttaaa!!!

Lipsesc o zi si gata, vine bebe 2!!! Acu scot motatele, stati asa....

HAI, SIMO

HAI, EDUARD

DOAMNE AJUTA DE O NASTERE USOARA SI UN CAVALER SANATOS SI PAPACIOS!!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Sherbi, imi pare rau...din pacate stiu cum e...Multa putere sa-ti dea Dumnezeu si vei vedea ca bebele va fi ca o raza de soare ptr tine!

Eu trebuie sa ma duc la maternitate iar, m-a chemat dr...asa ca voi lipsi pana pe la 12...Imi mananc mainile de ciuda ca nu voi fi aici la momentul intalnirii cu Eduard.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

neata fetele - aseara nu era nimic si acum... -Simo vine cu bebe Eduard! Ura, dau si eu cu galerie
HAI SIMO
HAI BEBE EDUARD
Sa va dea DD sanatate la amandoi!!!
Sherbi - condoleante si curaj (stiu cum e ,dar in timp, se mai atenueaza. Mai ales cu concursul ui bebelica)
Nu mai stiu cine intreba daca avem emotii, frici.- Am! Pt tot!!! Pot doar spera ca va fi ...ok.
Nici aici nu se face control pe masa. Doar la probleme.
Pup toate burticile

36 [blue]KRISTIAN[blue]
AMR ? pana la sosirea vikingului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Deci fetele ...''hai simo'' inseamna hai simo MAINE!!!!

mine dimineata la 7 ma duc la spital..internare..analize..venit bebe eduard pe lume
maine imi cunosc puiul..sper din tot sufletul sa fie bine..sa fie santos
emotiile mari le am pt el..pana aflu ca e ok..pe urma nu mai conteaza, eu voi fi bine

ma duc la baie si revin cu detalii
va puuuuupic

simo 37 cu Eduard Matei

multa bafta !!!! nastere usoara, bebe sanatos, cuminte, fara colici, iar tie mamico refacere rapida.... multi pupici si tot binele din lume

HAI SIMO

HAI EDUARD MATEI

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + bebe2 e pe drum 37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

'Neata!
Desi e deja cam tarziu, ma bag si eu la incurajari:
HAIDE SIMO!!!

SA AI UN BEBE SANATOS SI CUMINTE!
RECUPERARE GRABNICA.
Asteptam vesti!!!!!!!!!!

33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Neata
aseara am adormit cu laptopul in brate chiar dupa ce am postat ultimul mesaj si cand m-am trezit, ce sa vad: bb de Simo

Sherbi ne rugam pentru tine sa treci cu bine peste toate incercarile

Melanies control pe masa se face spre sfarsitul ultimului trimestru pentru ca sa vada cum e colul: daca s-a mai scurtat, daca s-a deschis, de-astea. Si tot in ultimul trimestru se mai face o analiza a secretiei ca sa nu ia bb diversi balauri la nastere.

deea_sav85 iti spun ce mi-a spus mie dr la prima sarcina acum 7 ani (ce repede au trecut) cand i-am spus ca mi-e frica: "Normal ca ti-e frica, pentru ca nu stii ce te asteapta. Si daca ai stii ce te asteapta tot ti-ar fi frica.". Apoi mi-a explicat ca nu mai suntem in Evul Mediu si n-o sa nasc pe camp ci la spital si ei or sa faca tot ce pot ca sa fie bine si pentru bb si pentru mama.
In rest e greu, dar n-ar mai fi asa de frumos si de minunat daca ar fi usor.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Sherby, condoleante! Sa iti dea Dumnezeu putere ca sa poti trece peste momentul dificil si sa poti avea grija de restul familiei si de bebelusul din burtica.

33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

BUNA DIMINEATA!

Poftiti la si la

Nu de alta dar vad ca avem nevoie de energie ca sa facem galerie pt Simo!

HAAAAI SIMOOOOO!

ASTEPTAM VESTI!

33+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

Sherbi, sincere condoleante! Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin astfel de momente grele.

33+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput