buburuze de ian-feb 2011 - HAI SIMO!!!! (139)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

am schimbat si semnatura si am pus si numele lui bb, desi nu e batut in cuie. astept sugestii!

din ce motive nu recoltati celule, financiare sau stiti ceva ce eu nu stiu?

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 30+ marc ioan ?
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Sherbi condoleante, imi pare rau, asa e un necaz nu vine niciodata singur, dar acum tre sa stai cuminte sa tii buburuza la caldurik cat mai mult, sanatate tuturor...

shines bebe o sa fie bine, e la termen, deci nu ti face griji, ...observ din postarea ta ca esti destul de calma
suntem aici sa te sustinem.....hai simo!!!!!

32+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

SHerbi la mine e vb si de bani si nici nu am vreo siguranta k se va face ceva cu ele vreodata. initial au zis k sunt bune 20 ani, acu mai nou cica 90
pai cand au avut ei timp sa faca studii sa fie siguri de asta??? si mai stau si ma gandesc, degeaba le voi avea, dc bani de transplant nu am. sau sa am si sa nu reuseasca nimic.
asta e parerea mea.. fiecare face acu cum crede. dar nu imi inspira nici o incredere. o vad k pe o noua afacere din care se scot super bani de pe urma noastra.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 17 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sherbi

simo fi tare, noi suntem cu tine

+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 14z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui sherbi

si inca o intrebare. cu cine ati facut contract pt recoltare celule stem. ma intereseaza ce firma ati ales si din ce motive. mai putin cord blood center care recolteaza sange placentar, nu doar celule stem. ei pica din start. sunt multe oferte pe piata si nu stiu pe ce criterii ar trebui sa fac alegerea. mi-ati fi de ajutor cu ceva sfaturi. mersi anticipat.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 27+
poftiti la poze noi

noi am facut cu stemsure: vroiam in primul rand undeva in afara tarii , si intr-o tara din asta mai "vestica"/dezvoltata...adica nu cipru, polonia etc; dup-aia a mai contat faptul ca ei doua probe una mai mica si una mai mare, adica poti sa le folosesti de doua ori si cam atat... si din punct de vedere financiar cat de cat ok. Am ezitat intre ei si unii din germania (dar la germania erau costurile mai mari pentru ca plateai si depozitarea pana la 18 ani). si sunt si destul de maricei, cu ceva vechime

37+...am intrat in 38 Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

Hello fetele!

In primul rand HAI SIMO !

Felicitari Irinukaa si bun venit bebe Patrick!

Condoleante Sherbi! Sunt alaturi de tine. E groaznic sa pierzi un parinte. Eu ieri i-am facut mamei parastas de 1 an

Azi n-a fost sefa la munca si am reusit si eu sa recuperez ... nenumarate capitole.

Am vazut ca tot ziceati de controlul pe masa si sunt curioasa ... ce anume cauta dr la controlul asta? Ca mie nu mi s-a facut nici macar o singura data si ma gandesc ca poate o trebui iar dr mea e ignoranta...

Ieri mi-am vazut si eu papusica la eco 3d/4d pt prima data iar acum sunt tare nerabdatoare sa o am in brate!
... dar trebuie sa astept la coada sa-mi vina si mie randul ca-s printre ultimele

Simona 30+ cu Leah Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui melanies

Hello fetele!

Condoleante Sherbi! Sunt alaturi de tine. E groaznic sa pierzi un parinte. Eu ieri i-am facut mamei parastas de 1 an

Azi n-a fost sefa la munca si am reusit si eu sa recuperez ... nenumarate capitole.

Am vazut ca tot ziceati de controlul pe masa si sunt curioasa ... ce anume cauta dr la controlul asta? Ca mie nu mi s-a facut nici macar o singura data si ma gandesc ca poate o trebui iar dr mea e ignoranta...

Ieri mi-am vazut si eu papusica la eco 3d/4d pt prima data iar acum sunt tare nerabdatoare sa o am in brate!
... dar trebuie sa astept la coada sa-mi vina si mie randul ca-s printre ultimele

Simona 30+ cu Leah Paula

se face mai spre safarsitul sarcinii, 35-36 de saptamani si se verifica colul, daca sunt semne de nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Shines multa bafta mâine si sa dea D-zeu ca bb sa fie bine.
Sherbi eu am facut cu Cord Blood , Ma gândesc in primul rând sa fim bine si sa nu avem nevoie.

37 sapt. Rebecca- Elena si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 6 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanies spune:

mersi zumzu de clarificari

asa ma gandeam si eu doar ca povesteau unele fete ca li s-a facut si mai devreme in sarcina

Simona 30+ cu Leah Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

Citat:
citat din mesajul lui melanies

Hello fetele!

Simona 30+ cu Leah Paula

se face mai spre safarsitul sarcinii, 35-36 de saptamani si se verifica colul, daca sunt semne de nastere

depine de dr, de ex al meu m a pus de fiecare data pe masa,....controla doar cu mana...sa vada cum e colul

32+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput