Aspirante optimiste !!!> 20 ani (615)
Raspunsuri - Pagina 2
ankcta spune:
Buna dragutelor!
Acu am venit d la munk, am intrat sa va salut , citesc din urma si revin
Ancuta , in curand
bellasamoyed spune:
cos_minutza e adevarat poate din mesaje par mai disperata...dar daca eu zic ca nu sunt crede-ma ca asa e.nu cred ca e o problema atat de mare ca imi place sa scriu mesaje multe si sa imi impartasesc cu voi simptomele si sentimentele, cred ca asta e si scopul forumului.
daca e sa fie copil e daca nu e asta e maia m si alte luni ca nu am nici un an de cand incerc si varsta imi permite sa incerc.
fetelor sper ca nu va agasez cu mesajele mele in care va impartasescd in simptomele mele, daca da va rog sa imi spuneti ca va jur ca nu ma supar.
e adevarat ca poate nu mi-a intarziat cum spui tu da eu imi cunosc corpul si stiuc a mi-a intarziat menstra mult,poate e normal poate e bebe , daca nici eu nu stiu cu atat mai putin altcineva.
deci va rog daca va deranjez cu mesajele mele "disperate" sa imi spuneti pt ca nu vreau sa devin penibila si sa stric atmosfera pe aici.
thx
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
bellasamoyed spune:
aaa si sa nu uit eu sunt o fire optimista si vreau sa cred in continuare,luna de luna pana cand o saraman gravida, ca sunt insarcinata. chiar daca m-am ars cu ciorba inca gust din ea si refuz momentan sa suflu in iaurt.
eu scriu pe forumul asta pt ca poate uneori doar cu voi pot sa imi impartasesc cu adev gandurile,tristetile si asa mai departe... sunt lucruri pe care poate sotului nu vreau sa i le spun ca sa nu il incarc si pe el emotional.
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
ankcta spune:
Mamaaaaaaaaaa da ati avut treaba azi, nu gluma!
Abia am reusit sa citesc din urma
Eu sunt cam distrusa astazi, o zi plina de ore de la 8,30 pana la 17,30 ink nu imi revin. La fel si joi, acelas program.
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Bella stai mama draga linistita k nu deranjezi pe nimeni. de aceea este acest site, si acest forum in special sa putem impartasi si altora din trairile noastre zilnice.
Si doar suntem la aspirante optimiste... asa k pan nu vedem rosu in fata ochiului noi tot spera.
Si dak noi nu speram ...atunci cine?
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Histamina gandeste ca aceste luni vor trece si incet, incet nu vei mai simti oboseala. Dupa un an va incepe bb sa doarma toata noaptea si atunci nici nu-ti vei aminti cum era sa nu dormi noptile
si multa multa putere sa il cresti pe bb mare si sanatos!
Ancuta , in curand
gabyv spune:
Bella, eu zic ca e bine, sa spui ce ai de spus si sigur nimeni nu este deranjat. Si eu mai scriu tot pe aici, pentru ca barbatii nostrii, cat ar fi ei de sufeltisti, nu prea inteleg ei cum sta treaba. Noi la cafea avem aceasi discutie dimineata: "iar mi-a scazut temperatura! Si asta e bine, nu? NUUU!!! Ti-am mai explicat ..." deci ma las pagubasa
Eu zic sa speri pana vezi rosu, apoi sa te oftici vreo 2-3 zile si apoi sa speri iar pana vezi rosu.
Eu nu incerc de mult si deja ma streseaza asteptarea, dar asta e... speranta moare ultima!
Oricum Cosminuta, nu spunea cu rautate, doar remarca si ea, plus ca incerca sa te fereasca de butoi in caz de nu era bebelus.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
ankcta spune:
Offf dragutelor azi am facut si febra. Acum frig toata si ma doare si un cap!!!
Ancuta , in curand
histamina spune:
va doresc tuturor ca de Craciunul viitor sa va tineti bebeii in brate.
sebi plange intr-una de la dintisori.plec de acasa,evadez.
acum mananc micul dejun,pranzul si cina.ma dor bratele de tinut bebe in brate si gura de vorbit.
ankcta spune:
Nerama nu este prea devreme facuta analiza?
Gaby park trebuia sa te testezi pe 15! Cred k nu ma insel...
Ancuta , in curand