Aspirante optimiste !!!> 20 ani (615)
Raspunsuri - Pagina 19
gabyv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui walkiria Gaby tin pumnii sa iasa 2 liniute vineri...hai ca de data asta sigur e bebe, mai cu seama ca presimteai tu ceva zilele trecute. Ti-a mai intarziat vreodata? Ce simptome ai? In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra! www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic |
Da, asa e, presimteam eu ceva, adica am avut tot felul de intepaturi de ovare si contractii de uter aproape toata saptamana trecuta, plus o zi cu spoting, dar de vreo 3 zile nu mai ma doare nimic, nu mai simt nimic, doar ameteala a ramas, dar asta o aveam si inainte. Se pare ca lipsa de vit D, ma facea asa ametita, desi tot am luat fiole de alea.
O sa vedem... numai maine nu e vineri!
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
PaulaFrida spune:
Simona ieri Z12,am avut endometru de 5mm,cam saracutz,folicul de 10 mm

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
walkiria spune:
deci tot ce se poate ca acea zi de spoting sa fi fost de la implantare 
Abia astept sa ne dai vestea cea bunaaaa!!!!...am inteles ca nu tr neaparat sa ai simptome asa curand, asa ca

hai bebitaaa!!!!
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
dananagi spune:
| citat din mesajul lui SimonaS81 Offf Paula....imi pare rau ca nu ai apucat sa vb cu doctorul tau desi si celalalt medic putea sa-ti dea un tratament.Poate reusesti sa faci rost de numarul de telefon al clinicii respective si poti lua legatura cu el si pe baza analizelor iti poate recomanda ceva.Dar ti-a zis cat este endometrul? Gaby succes sa nu iti vina uratii si sa faci testul vineri...eu una abia astept sa dai vestea cea mare. ![]() ![]() ![]() Dana bine ai venit printre noi.Imi pare sincer rau ca ai pierdut doua sarcini poate o sa te ajute Dumnezeu sa faceti un bebe si sa ajunga la termen.Ti-ai facut analizele?Ti-au zis medicii de ce ai pierdut sarcinile? ![]() ![]() ![]() "My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet |
gabyv spune:
pai atunci o sa stau "fingers crossed" pana vineri ![]()
poate imi face un cadou important Mosu'
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
dananagi spune:
| citat din mesajul lui walkiria Dana bun venit si iti doresc sa vina bebita cat mai repede; imi pare tare ru pt pierderile suferite:(. Referitor la ovulate eu una imi dadeam seama de perioada ovulatiei (nu ziua exacta) deoarece aveam dureri de ovare mai pronuntate si imediat dupa ovulatie pe mine ma dureau sanii. Acum nici nu mai stiu...corpurile astea ale noastre reactioneaza diferit de la luna la luna. Luna asta spre exemplu mi-am dat seama ca am ovulat abia dupa...ca au inceput durerile de sfarcuri(de data asta) si dureri ca inainte de a veni menstra....aaa, mi-am luat si temperatura bazala si crescuse,deci clar am ovulat. Dar la mine s-a intamplat sa ovulez luna asta abia in jurul Z40. Nush cat de mult ti-am fost de ajutor....sunt femei care nu u absolut niciun simptom la ovulatie. In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra! www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic |
mi-ai fost de ajutor.ca dureri de sini am,dureri de ovare am.si acum ma simt de parca mi-ar veni ciclu.orocum ma pun pe prestat poate,poate s-o intimpla minunea.
dananagi spune:

la toate fetele aspirante.si va multumesc ca m-ati primit si pe mine in clubul vostru.bafta pt bebei .
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui dananagi buna fetele.sper ca ma primiti si pe mine.eu va citesc de foarte mult timp.dupa doua pierderi de sarcina,acum m-am hotarit din nou sa incerc.si ce vreau sa va intreb,voi cum va dati seama ca ovulati fara teste de ovulatie.eu sint in Z15 si am inceput sa prestez de vreo citeva zile.dar azi am avut o scurgere,nici nu stiu cum sa va explic.ca o mucoasa.oare abia azi am ovulat? si felicitari gravidutelor . |
Buna Dana,
Acel mucoasa este intr-adevar un semn de ovulatie, este foarte ok daca se si intinde. te poti orienta si dupa TB dar e mai bine sa faci in paralel si teste de ovulatie
SimonaS81 spune:
| citat din mesajul lui PaulaFrida Simona ieri Z12,am avut endometru de 5mm,cam saracutz,folicul de 10 mm ![]() ![]() ![]() In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra![]() "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |
E cam micut endometrul tau dar nu e imposibil sa ramai insarcinata. Poate reusesti sa vb cu un medic pentru exista tratament.Chiar nu inteleg de ce medicul acela nu ti-a dat tratament....nu conteaza ca ea nu te-a vazut prima data....avea toate datele tale in calculator.Oricum eu zic sa faceti dragoste ca doar va iubiti si e cel mai frumos. Pentru implantare endomentrul trebuie sa fie de 8-10 cm insa am auzit cazuri si cu endomentru mai subtire care au ramas insarcinate.Cel putin tu ai fost sa-ti faci analizele dar la mine trebuie sa treaca un an si apoi abia ma trimite la analize.Si un an fac in feb.Asa ca ma rog la Dumnezeu sa fie bebe pana atunci si sa nu mai fac analizele.

sa fie
si abia astept ziua de vineri sa vi cu vestea cea mare