Aspirante optimiste !!!> 20 ani (615)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Buna dimineata fetele.Iau si eu putina cafea Paula .....mmmmmmfoarte buna, multumesc mult
Bobo am observat ca esti din Galati...si eu sunt din Galati dar locuiesc in Londra.
Tzuky tu iti cunosti cel mai bine organismul dar starea ta de tristete nu te ajuta cu nimic....hai cu optimism ca poate Mos Craciun iti aduce cel mai frumos cadou: testul cu doua liniute.
Cixinica sa dea Dumnezeu ca rezultatul analizelor tale sa fie bune si sa treceti repede la actiune.Am inteles ca dupa un tratament cu antibiotice bebe vine repede.Asa ca spor la treaba.
O zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neata si de la mine...abia am reusit sa adorm aseara, deh daca nu a fost sotul meu dulce acasa sa imi faca in par ...da vine el maine seara...il iert ca a plecat ca vine incarcat cu cadouri pt mine

la mine inca nici un semn de uratii...acu daca tot au stat atat sa mai stea un pic si sa vina si ei de pe 18-19 ca sa aj si eu la hsg

va

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Paula tu cautai un tratament pentru ingrosarea endometrului.Cred ca ar trebui doctorul sa-ti dea un tratament deoarece am citit pe un site ca se ia estrofem si duphaston. Sfatul meu este sa vb cu medicul tau si el iti poate da un tratament adaptat organismului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Simona nu pot sa vb cu dr meu ca nu am nr de tel,
Ieri cand am fost in Ungaria,dr meu nu era la cabinet,a avut ceva urgenta si m-a dus asistenta lui la alta doctorita care mi-a facut eco transvaginala care a zis ca endo e cam saracutz pe cand foliculul e maricel si ca sa prestam in weekend c-o sa ovulez pe atunci,
Probabil daca era dr meu imi dadea si pt endo ceva,dar asa atat am putut face

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

buna fetele.sper ca ma primiti si pe mine.eu va citesc de foarte mult timp.dupa doua pierderi de sarcina,acum m-am hotarit din nou sa incerc.si ce vreau sa va intreb,voi cum va dati seama ca ovulati fara teste de ovulatie.eu sint in Z15 si am inceput sa prestez de vreo citeva zile.dar azi am avut o scurgere,nici nu stiu cum sa va explic.ca o mucoasa.oare abia azi am ovulat?si felicitari gravidutelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
La mine nici urma de urati, de ieri ar fi trebuit sa am spoting dar nimic...Oricum test nu imi mai fac pana vineri. dar nici sperante prea mari nu imi fac, nu simt nimic deosebit.
Cam multe galatence pe aici...inclusiv eu
Cine mai stie de Miha? Este bine?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Offf Paula....imi pare rau ca nu ai apucat sa vb cu doctorul tau desi si celalalt medic putea sa-ti dea un tratament.Poate reusesti sa faci rost de numarul de telefon al clinicii respective si poti lua legatura cu el si pe baza analizelor iti poate recomanda ceva.Dar ti-a zis cat este endometrul?
Gaby succes sa nu iti vina uratii si sa faci testul vineri...eu una abia astept sa dai vestea cea mare.
Dana bine ai venit printre noi.Imi pare sincer rau ca ai pierdut doua sarcini poate o sa te ajute Dumnezeu sa faceti un bebe si sa ajunga la termen.Ti-ai facut analizele?Ti-au zis medicii de ce ai pierdut sarcinile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Gaby tin pumnii sa iasa 2 liniute vineri...hai ca de data asta sigur e bebe, mai cu seama ca presimteai tu ceva zilele trecute.
Ti-a mai intarziat vreodata?
Ce simptome ai?

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

buna fetelor...n am mai intrat de mult pe forum..dar sa stiti k v-am citi din umbra....am fost putin suparata luna asta knd mi-au venit uratii...si am hotarat sa ma calmez putin...sa uit de tot...si credeti-ma k luna asta nu mi-am mai luat nici temperatura..nici nu am mai prestat mereu...doar ne am iubit fara nici un stres....am zis k dk e sa se intample voi fii cea mai fericita...dk nu o sa astept pana cand va considera DD k e timpul sa raman insarcinata...
am vazut k sunt noi aspirante...le doresc bun venit in grupul nostru...am vazut k avem si o gravidutza...i doresc bebe sanatos si la termen
iar pt toate aspirantele multi pupici...si sa dea DD sa avem cat mai multe teste pozitive de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Dana bun venit si iti doresc sa vina bebita cat mai repede; imi pare tare ru pt pierderile suferite:(.

Referitor la ovulate eu una imi dadeam seama de perioada ovulatiei (nu ziua exacta) deoarece aveam dureri de ovare mai pronuntate si imediat dupa ovulatie pe mine ma dureau sanii.
Acum nici nu mai stiu...corpurile astea ale noastre reactioneaza diferit de la luna la luna.
Luna asta spre exemplu mi-am dat seama ca am ovulat abia dupa...ca au inceput durerile de sfarcuri(de data asta) si dureri ca inainte de a veni menstra....aaa, mi-am luat si temperatura bazala si crescuse,deci clar am ovulat. Dar la mine s-a intamplat sa ovulez luna asta abia in jurul Z40.

Nush cat de mult ti-am fost de ajutor....sunt femei care nu u absolut niciun simptom la ovulatie.

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput