Aspirante optimiste !!!> 20 ani (615)
Raspunsuri - Pagina 16
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida Nu mi-a recomandat pregnyl,foliculul era de 10 mm si a zis ca se ingrasa cate 2mm pe zii si ca sa prestam in weekend ca pana atunci o sa fie mare si gras ![]() |
paula ma bucur foarte mult pentru tine, i-ti doresc spor la prestat si sa fie cu folos

eu in ziua 3 am facut urmatoarele analize de sange dimineata pe nemancate:
FSH,LH,E2,PROLACTINA,TSH,Free T4,Anti TPO,TESTOSTERON,DHEAS,AMH
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lary74 spune:
Sa aveti un wekend plin de" artificii" si peste 2 saptamini sa vedem 2 liniute'pup
Fetelor eu am plecat la sala.
Vam pupat
''
'
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida Nu mi-a recomandat pregnyl,foliculul era de 10 mm si a zis ca se ingrasa cate 2mm pe zii si ca sa prestam in weekend ca pana atunci o sa fie mare si gras ![]() In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra![]() "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |
SimonaS81 spune:
Buna seara fetelor.
Nu am mai intrat de ceva timp pentru ca vineri am primit o veste buna: mi-a venit permisul de munca fara restrictii 

Iar sambata, duminica, luni si azi am muncit
.
Bun venit fetelor noi si sedere scurta aici...sa se mute fuguta la odisee 

Am citit ca Cucka este insarcinata si iti spun felicitari, bebe sanatos si la termen, sarcina usoara....si poate mai intri pe forum sa ne incurajezi.
Paula spor la treaba...bagati pana se prinde bebe.

Gaby poate o fi bebe...cine stie! Si sa ne spui si nou cum au iesit sarmalele.Eu cumpar vita de vie si varza murata de la turci si e tare ieftina....poate gasesti si tu pe acolo.

SimonaS81 spune:
Ancuta mie inca nu mi-a trecut raceala...mai am o tuse care ma darama chiar si in cursul noptii si nasul imi curge
.Am trecut pe leacuri babesti poate o sa-mi treaca.Acum beau ceai din frunze de ceapa 
.
Dar in rest sunt bine.

gabyv spune:
Sarmalele sunt extraordinare
, nu ma asteptam, dar pot zice ca sunt super migalose de facut.
Simo, nu stiu nici un magazin turcesc, dar daca o sa sa vad, o sa intru sa fac un studiu de piata.
Aaa si apropo in borcan cred ca sunt cam 50 de frunze sau maxim 60, eu am folosit un sul din cele doua si avea 28 de foi.
Mi-ajung pentru Craciun, cate mai am, dar o sa incerc sa mai cumpar un borcan de siguranta.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
PaulaFrida spune:
Neatza fetele![]()
Haideti la o cafelutza buna

O zii faina tuturor

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
lucianamoga spune:
Neata!
Paula ma bucur ca ai venit cu vesti bune

Spor la prestat pe weekend si sa fie cu rezultatul mult asteptat 

Mie mi-au venit uratii 

Asta e ![]()
O zi frumoasa tuturor , ca a mea sigur nu va fi
PaulaFrida spune:
Multumim Luciana 

imi pare rau ca au venit uratii

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie