Aspirante optimiste !!!> 20 ani (615)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

acu sper macar sa mai intarzie un pic poate intre craciun si rev am si eu parte de hsg

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor va rog sa-mi spuneti ca e prima luna cand masor TB. Cum va spuneam ieri de la Z1 am avut constant 36.4, inclusiv ieri Z13. Azi Z14 am avut 36.6.Inseamna ovulatie asta? Sau trebuie sa creasca pana la 37?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

fetelor eu ma laudam ieri toata ziua ca nu am nicio durere nimic si azi asa de rau m-am simtit....zici ca sta sa imi vina CM, dar eu abia am ovulat...si simt ca ard toata.

Pe unde sunteti?...haideti la taclale!!!

Monique in primul rind imi cer scuze ca team scris gresit numele in sms trecut,in al doilea rind referitor la sini care sunt tot durerosii pot sa-ti spun din proprie experienta ca a fost in luna iunie anul acesta cm, cind multe zile dupa ce a trecut ciclu ma tot dureau sini ,iar faptul ca in luna respectiva am avut scurgeri foarte putine,cam un tampon in 4 zile,ma facut sa sper ca este bebe si ca am ciclu peste sarcina.Am facut test din pacate negativ ,iar peste 18 zile mea venit din nou uritul cu o forta mult mai mare ca de obicei.A fost doar o dereglare urita !Sper sa nu te supere mesajele mele,eu iti spun ce am patit ,poate te ajuta cu ceva !

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

eu sunt pe aici, tot citesc ce scrieti

am fost la plimbare in pauza de masa si acum m-am molesit,
burta tot ma doare, capul mai putin,

sanii sunt la fel de durerosi - aici e ciudat ca imediat ce-mi vine ciclu imi trece orice tensiune, durere, umflatura

in fine...mi s-a facut somn, de la vreme si frig

Mergi la inceput

Bella imi pare rau ca nu este bebe.Cu siguranta va fi luna ce vine.
('')

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

a iesit beta...nu e bebe:(
asta e luna viitoare...mai rau ma enerveaza ca nu mi-a venit si iar am ratat hsg-ul

sa ii ia naiba de sani ca m-au bagat in ceata cu durerea...eu care nu am avut niciodata durere de sani.

data viitoare iesie sigur pozitiva

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Camady eu stiu ca inaite de ziua ovulatiei are loc o scadere brusca a tb.,apoi temperatura creste intre 0,3 -0,5 grade in urmatoarea zi si se mentine ridicata pina inainte de ciclu.Poate gresesc ,dar eu tot asa am citit pe forum.Tu de cite zile ai cm.?

Citat:
citat din mesajul lui camady

Fetelor va rog sa-mi spuneti ca e prima luna cand masor TB. Cum va spuneam ieri de la Z1 am avut constant 36.4, inclusiv ieri Z13. Azi Z14 am avut 36.6.Inseamna ovulatie asta? Sau trebuie sa creasca pana la 37?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

26 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Am venit si eu la o cafeluta cu voi.
Bella imi pare rau ca nu e bebe, ce valori ti-au iesit? Poate cand ai simtit tu dureri de sani erai la ovulatie. Deci poate nu e totul pierdut luna asta.
Camady eu nu mi-am luat niciodata TB, poate iti explica fetele.
Gaby poti sa fi mai explicita cu valorile de la betahsg, ca eu nu prea ti-am inteles mesajul. Adica e bebe? Adica scoatem motatele pt a te felicita? Te rog nu ne tine in suspans, esti ?

http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin !
Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Bella nu te necaji...inseamna ca tu ai ovulat zilele trecute.
Eu sunt un exemplu ca se poate ovula in Z40...am toate simptomele ovulatiei si sa stii ca de regula acestea se confunda cu cele de sarcina.....si mie mi-e somnic, ma dor sfarcurile ingrozitor, am dureri de ovare si de uter exact ca inaninte de menstra.

Deci simptomele de la ovulatie, venirea menstrei si sarcina sunt similare.

Daca ai prestat zilele trecute ai sanse sa speri la bebe si apoi vezi tu daca tot nu e nici luna asta, faci HSG-ul.

Haide, capul sus...poate o sa primesti vestea cea mare chiar anul asta.
sa nu mai fi supi

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

a iesit beta...nu e bebe:(
asta e luna viitoare...mai rau ma enerveaza ca nu mi-a venit si iar am ratat hsg-ul

sa ii ia naiba de sani ca m-au bagat in ceata cu durerea...eu care nu am avut niciodata durere de sani.

data viitoare iesie sigur pozitiva

aspiranta la bebik

Bella imi pare rau si pentru tine
precum observam cu toatele mereu se gaseste cate un simptom ciudat sa ne dea de furca si sa ne debusoleze aiurea....

Mergi la inceput

Daca ai cm asa scurt teoretic ar fi trebuit sa fi ovulat in ziua 12 a cm,dar poate luna asta va fi mai lung peste 28 si deaceea sa nu fi ovulat pina acum.Teste de ovulatie ai facut?Mucusul cum a fost pina azi?A aparut ?Alte semne care apar deobicei la ovulatie au aparut?Sini sensibili si/sau durerii usoare de ovar pe partea care ar trebui sa ovulezi luna asta.

Mergi la inceput