Ce colinda copiii vostri?

Ce colinda copiii vostri? | Autor: lbelciug

Link direct la acest mesaj

Dragi parinti,

incep prin a va intreba daca micutii vostri merg la colindat la straini/vecini. Tare as dori sa stiu care e varsta minima, oare baietii mei de aprox 6 respectiv 4 ani sunt prea mici sa mearga singuri sau sa-i insotesc si eu ca adult? Noi locuim mai izolat, nu avem multi copii in zona, doar cateva case unde nu avem cunoscuti, fiind si recent mutati.
Va rog sa-mi spuneti cam ce colinde stiu ai vostri, ce ar fi bine sa-i invat pe ai mei dat fiind-le varsta?
Multumesc

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Luca stie sorcova, asta a invatat la gradinita, dar de mers la colindat nu este inca cazul, este prea mic..doar familia si apropiatii

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miruna a invatat Sorcova, Steaua sus rasare si Domn, Domn sa-naltam. De plecat cu colindul e prea mica, dar ne colinda pe noi prin casa de zor

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Alexia a mers prima data cu colindul anul trecut (avea 3 ani si 3 luni), dar insotita de tati. El statea mai intr-o parte, si ea canta. A avut super-succes...s-a dus taica-su de vreo 4 ori la masina sa goleasca saculetul in care strangea darurile. A primit covrigi/biscuiti/bomboane/ciocolata/mere/portocale etc....
A cantat:
Foaie verde lamaita
Noi suntem de gradinita
Si-am venit sa colindam
Pe la case sa uram
Buna dimineata la Mos Ajun
Ne dati ori nu ne dati
Ne dati ori nu ne dati
Ne dati, ne dati....

A fost doar in 3 blocuri (de 3 etaje) si doar la oamenii pe care ii cunosteam cat de cat.... A fsot o bucurie mare-mare pt ea. I-a placut mult de tot.
Cu Steaua, Plugusorul sau Sorcova nu am trimis-o, ca la astea se strang bani, si nu-mi place....e prea mica.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

bb ralukutza, super idee mi-ai dat. Am salvat si eu versurile, f reusite. Banuiesc ca primele 4 sunt vorbite nu si cantate, nu?

Sorcova stie cel mare, dar trebuie sa ne re-amintim. La fel si Steaua sus rasare si Domn, Domn sa-naltam.
Va multumesc pt idei.

Astept in continuare opinii de la parinti cu pitici care au mers la colindat prin straini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Nu, tot cantata este si prima parte.
Asta cantam si eu cand eram mica...e veche colinda.
Si cand se fac mai mari canta:
Foaie verde portocala
Noi suntem copii de scoala..etc.

O sa caut inregistrarea de anul trecut sa o pun sa vezi care-i linia melodica.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Da, da, da-mi inregistrarea sau un link pe youtube ca nu stiu melodia la prima parte. Merci muult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Daria inca nu canta colinde, dar ce se canta pe la noi, adica pe la Sg.-Bai, Cluj-Napoca...

Dom', dom', sa-naltam
Steaua sus rasare
La Viflaim colo-n jos (una dintre preferatele mele)
Cerul si pamantul (idem)

Si mai sunt vreo 2 foarte frumoase, dar nu stiu sa va spun care.

Copiii mici - 3-4 ani - merg impreuna cu unii mai mari - 6-7 ani.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eusunteuasa spune:

Baietelul meu are putin peste 4 ani si voi merge cu el la colindat pe la cunostinte. Am ales sa mergem cu Buna dimineata, Plugusorul si poate Steaua
Mi-as dori atat de mult sa fiu colindata de copii!Sper sa vina:)

http://educampion.blogspot.com/

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput