PEPENASII de 2008 se pregatesc de Sarbatori! (203)
Raspunsuri - Pagina 13
ankalaura spune:
Carme - cred ca anul asta o sa fie primul an in viata mea cand o sa fac si eu curatenie de Craciun. Chiar trebuie sa fac! E un dezastru in casa! Inainte, cand eram in Ro, fie eram la serviciu toata ziua (deci nu se facea balamuc in casa) - era suficient sa dau nitel cu aspiratorul. Fie eram in concediu cu copilul, si le faceam pe toate treptat, ca doar eram acasa. Cu gatitul nu ma dadeam in vant, de regula petreceam Craciunul cu ai mei, asa ca ori eram la maica-mea si deci se ocupa ea, ori erau ai mei la noi, si deci tot maica-mea se ocupa.
Noi ne ocupam de brad si de cadouri.
Acuma insa, s-a terminat distractia
Trebuie sa facem singuri totul. Si s-au adunat la greu, deh, daca m-a apucat scoala si altceva nu mai stiu.... Noroc ca barbatu-miu se ocupa el de fete, le mai da sa manance, le duce, le aduce de o saptamana...
In plus, aici sunt multe chestii care nu se gasesc, si, desi as fi jurat ca nu le voi face vreodata, ei uite ca me tenteaza ca de acum sa pun macar trei verze la murat, ca doar nu e nici o filosofie (se gaseste varza murata aici, dar e vreo 10 dolari o varza mica, nu iti ies nici 10 sarmale din ea
)
Asta a fost o pauza de 5 minute, acum ma duc inapoi la scris, in 5 ore trebuie sa am lucrarea gata.
Didi81 spune:
Carmenela, ma faci sa rad
, cum sa fii denaturata pt ca vrei sa te simti bine de Craciun? Eu una gatesc unele chestii pt ca imi face placere. La capitolul curatenie, cam ca si Anka, nu fac nimic deosebit pt sarbatori.
Ninge in sfarsit!!!E asa de frumos afara! Aida e foarte incantata. In ultimul timp ma tot intreba "Mami, ti-a placut la munte? Mai mergem la munte la zapada?". Acum chiar daca nu suntem la munte macar avem zapada 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Tecky spune:
Salutare!!!

Ce frumos ninge!!!

flo ce bine ai descris starea prin care trecem multe dintre noi in preajma sarbatorilor.Te pup si te imbratisez cu drag!
Didi81 spune:
Ultima gaselnita a fiica-mi e sa zica "Nu-nteleg ce spui" de cate ori i se spune ceva ce nu-i convine 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
dara_d spune:
Buna seara
Am incercat sa tin pasul cu voi la scris si la citit dar se pare ca nu am reusit. Acum am un pic de timp, pentru ca azi am stat acasa de nevoie ca m-a pocnit o raceala de care sper sa scap curand.
La noi parca nu mai ajunge timpul de nimic, mereu sunt pe fuga si am multe de facut.
La mine la birou e mare agitatie, sedinte multe, discutii, mult de lucru ca trebuie sa terminam niste lucrari pana la sfarsitul anului.
Am fost si nasi de botez si cu asta multa alergatura dar se merita cand vezi asa un puiut scump si mic, acum imi pare mic pe langa fata mea dar mi-am adus aminte de acum 2 ani si ceva cand aveam bebe mic, dar asta nu inseamna ca mai vrem inca un bebe, nu ne dorim din diverse motive, stiti voi probleme vechi pe care nu vreau sa mi le amintesc.
Am avut iar de alergat pe la spital cu tata la controlul de 3 luni , a iesit bine la evaluarea asta, boala a stagnat chiar a dat un pic inapoi, ne-a stresat mult ideea ca i se va face acum evaluare si pe noi si pe el, stiu ca ciroza hepatica facuta dupa virusul C nu se vindeca dar imi e greu sa accept. Din mai de cand am descoperit viata noastra s-a schimbat , nu neaparat in rau dar a devenit mai stresanta, eu de atunci nu mai sunt la fel, imi e greu sa accept situatia si faptul ca boala va evolua spre stadiul final, offfff.Tata face si un tratament naturist care se pare ca a functionat asa ca am la ce sa sper , ca nu cedez si inca de la inceput am spus ca trebuie sa fie o cale sa ii prelungim timpul , sa evolueze mai greu sau sa o dam un pin inapoi si un pas mic inapoi a fost facut.
Am citit asa un pic la capitolul asta si vad ca ati facut brad, curatenie, discutati de masa de craciun, frumos !
ANKA aveti zapada ce misto!
Bradul l-am facut si noi, curat am facut in casa ,mai ramane de facut mancare, dar cum eu o sa lucrez pana pe 23 o sa ma ajute mama.Bine ca am luat cadourile pentru MOS.
Deni este bine , creste, s-a facut o lungana si o smechera.
Face pipi la olita sau la wc dar imi spune sa ii pun pampers sa faca caca m uneori ii pun ca imi e mila sa se schinuie ca ea are tendinta spre constipatie so asta vara a facut si o fisura anala si cred ca ii e frica de oala ca a coincis momentul asta cu obisnuitul pe olita. CE SA FAC? cum sa procedez.
Si la noi a nins dar nu cred ca tine pana de craciun ziceau ca va ploua de craciun, nu imi place asa dar nu asta conteaza , important e ca voi fi langa familie.
BOBITAMICA nici eu nu imi pot lua concediu ca am inceput la jumatatea anului si au altii prioritate, cred ca se bucura irina de zapada.
TECKY ce nebunie frumoasa ati facut cu bradul si cu cadourile!
M-am uitat la poze cu pepenasi si sunt niste frumosi.
ANA ai doi baieti superbi, GINI Irina e un fulgusor superb, nu mai nomimnalizez ca m-a lasat in pana neuronul si imi curge nasul rau de la raceala asta.
Va pup ca maine merg la birou.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
Didi81 spune:
Dara, sanatate multa tatalui tau
.
Cu olita eu zic sa o lasi in ritmul ei ca pana la urma se va obisnui, nu te stresa. Mie mi se pare suficient ca face pipi la olita sau wc deja.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
mcoca spune:
dara, multa sanatate tatalui tau! Stiu ca hepatita C este un diagnostic groaznic, dar se poate trai cu ea. Ma bucur ca tratamentul naturist a ajutat.
Vicky si Printzesone
bobitamica spune:
DARA..Multa sa natate pentru tatal tau!! si tu sa te faci repede bine!
Sa stii ca am auzit de multe cazuri care supravietuiesc cu hepatita C.Ca sa iti dau un exemplu...am o prietena care a depistat ca are hepatita C in sarcina cu cel de-al doilea copil. Iti dai seama ce desnadejde si ce stres. Si a luat virusul din cauza unor transfuzii de sange. E,a nascut,copilul nu a fost afectat pentru ca avea 50% sanse. Iar ea a facut tratamentul cu interferon si a reusit sa tina sub contro boala. Acum are 39 de ani,fetita are 6 ani si sunt bine amandoua. Asa ca speranta moare ultima!!!
Eu curatenia am facut,nu fac nimic in mod extraordinar. Ca nu traiesc intr-o cocina si fac curat doar de Craciun si de Paste. Fac o curatenie ca de sfarsit de saptamana si ata. Adica doar intretin.
CARMEN....si eu la fel cu mancarea...si as as merge la rstaurant,dar cum parintii mei vor sa facem impreuna,ei nu vor sa iasa in oras ...ca de'mama gateste o gramada de minuni. Ma voi duce eu sa ii aduc la mine cu mancare cu tot![]()
DIDI...ce scumpa e Aidelu'cu "nu inteleg"....Irina se uita la vitrine si spune.."mi-ar placea si mie asta..si imi arata cu degetul diverse chestii.
Mie nu-mi place zapada,dar asta e...e iarna. Stiu e frumos,dar cand trebuie sa plec de acasa si trebuie sa dau zapada de pe masina ..cand abia ies cu masina din curte si nu reusesc sa inchid poarta si trebuie sa matur acolo zapada...zau ca nu-mi place. As vrea a faca altcineva asta...dar din pacate nu are cine
E asta e ..trebuie sa fie si zapada pentru bucuria copiiilor. Imi aduc si eu aminte ce fericita eram cand matrezeam dimineata si vedeam zapada afara. Abia asteptam sa ies la joaca....
mcoca spune:
Cu mancarea de sarbatori, eu sunt pro :). Pentru mine nu e Craciun/Paste daca nu am bunatati ca la mama acasa. Acum na, am adaptat meniurile, am luat si de la noi si de la ei, dar tot timpul e masa de sarbatoare. De Craciun ma dau peste cap si cu decoratia. Cred ca de cativa ani cumpar fatza de masa noua, sa fie in ton cu tema.
Si pentru copii e fain sa-si aminteasca peste ani ca de Craciun faceam asta, si asta cu mama :).
Ce nu mi se pare normal, este sa te "omori cu munca" si sa nu te bucuri deloc. Eu fac cate putin in fiacre zi, seara dupa ce o culc pe Maya, iar pe 24 nu mare lucru.
Duminica facem biscuiti :).
Vicky si Printzesone
ooka spune:
si noi facem biscuiti duminica![]()
tu de care faci? eu fac reteta Laurei Adamache cu lavanda da' fac si cu ghimbir si cu lavanda, adica unii cu ghimbir unii cu lavanda, aceeasi reteta:)
tu?
mami de Sofi